Spróbujemy. Mam nadzieję na doskonały występ.
Cześć!
Dziękujemy za wybranie LetyShops :)
Jesteśmy przekonani, że będą Państwo zadowoleni ze współpracy z nami.
Niech Twoje zakupy przyniosą Ci korzyści, a cashback przyniesie zysk.
Jeśli masz jakieś sugestie lub rekomendacje odnośnie naszej usługi, chętnie je poznamy.
Miłego weekendu!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Strona internetowa Proletishops... 7 zamówień z book24, tylko 1 kredyt i długoterminowa wypłata środków, według oferty tej strony... cóż, pieprzyć to! Ze strony https://docs.google.com/spreadsheets/d/1llUGnr_u4cNUhEuanstsVIIydJ6wuGJ9ia7e2oxzLY8/edit#gid=0 nie użyto zabronionych kodów. Brak naliczania. Strona letyshops.com to oszustwo... Obsługa (Laura) po prostu unika i oszukuje, nie polecam. Odchodzę do innych...
Cześć, Aleksandrze!
Przepraszamy za niedogodności.
Menedżer chce pomóc rozwiązać problem, dlatego rozwiązanie go zostało odroczone. W chwili obecnej zwrot gotówki za zamówienia został już wypłacony.
Rzeczywiście, przy składaniu zamówień nie użyto żadnych niedozwolonych kodów promocyjnych. Zakładamy, że przyczyną utraty cashbacku był osobisty kod promocyjny. Wyjaśnimy tę informację naszym partnerom. Jeśli nasze przypuszczenia okażą się prawdziwe, natychmiast umieścimy warunki na stronie sklepu.
Aleksandrze, szczerze chcielibyśmy, aby wszystkie zamówienia były rejestrowane automatycznie, ponieważ rozumiemy, że takie sytuacje są frustrujące.
Jeśli potrzebujesz pomocy, napisz do nas, zawsze chętnie Ci pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Banalni oszuści internetowi. Nie marnuj czasu na tej stronie. Nie dostaniesz żadnych pieniędzy – znajdą sto dobrych powodów, żeby nie płacić, a po wszystkim napiszą o sobie wspaniałą recenzję.
Giennadij, cześć!
Przykro nam, że powstała taka opinia. Chcemy pomóc Ci to wszystko zrozumieć. Proszę odpowiedzieć na list wysłany z adresu help@letyshops.com.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po raz pierwszy wypłaciłem pieniądze. Wpisałem numer karty, ale z jakiegoś powodu wpisałem tylko 16 cyfr... Postanowiłem wypłacić pieniądze na telefon. Nie uwierzysz, pieniądze dotarły w 2 minuty!!! Dziękuję bardzo!
Dzień dobry, Swietłano!
Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią :) Cieszymy się na współpracę.
Wypłaty dokonywane są na karty Visa i MasterCard, których numery składają się z 16 cyfr i zaczynają się od 4 lub 5, a także na karty Mir, których numery zaczynają się od 2.
Jeśli masz jakieś sugestie odnośnie dodania innych metod wypłaty cashbacku, napisz do nas. Miłego nastroju! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowita bzdura. Minęły dwa miesiące, a pieniądze nie zostały pobrane.
Dzień dobry, Waleriju!
Przykro nam, że masz takie zdanie :(
Można wypłacić tylko te środki cashback, które mają status „Przyznano”. Na Twoim koncie osobistym cashback jest naliczany tylko za zakupy ze statusem „Oczekujące”. Rozumiemy, że czas oczekiwania jest dość długi. Średni czas oczekiwania na zwrot gotówki za zamówienia w serwisie Tmall wynosi 75 dni. Menedżer Marina monitoruje sprawę i czeka na potwierdzenie zwrotu gotówki.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa. Korzystam z niego od dłuższego czasu i niedawno natknąłem się na naliczanie zwrotu gotówki w jednym ze sklepów. Napisałem do pomocy technicznej. Zareagowali natychmiast i nawet rozwiązali problem. Nieograniczona wdzięczność dla kierownika wsparcia technicznego Leny Ibatuliny i całego serwisu.
Litishop już wcześniej mnie uszczęśliwiał, ale od listopada nie mogą znaleźć i skontaktować się z partnerami. Po prostu nie rozumiem, na czym polega problem i z jakimi partnerami nie udało ci się nawiązać kontaktu przez pół roku? Dokonałem płatności i zrobiłem wszystko, czego ode mnie wymagano. Karmią mnie śniadaniem. Cena emisji wynosi 175,70 rubli
Alena, cześć!
Przepraszamy za długie oczekiwanie.
Współpracujemy z każdym sklepem partnerskim na określonych warunkach. Niektórzy rozpatrują nasze prośby, jeśli tylko otrzymamy zrzut ekranu z ich konta osobistego, inni proszą o paragony.
Twoje zamówienie zostało złożone w systemie Booking. Realizacja utraconych zamówień z Booking.com następuje po okazaniu paragonu potwierdzającego pobyt w hotelu. Ponieważ pobyt miał miejsce w marcu, dopiero wtedy mogliśmy złożyć wniosek.
Niestety otrzymaliśmy odpowiedź, że przejście za pośrednictwem naszego linku partnerskiego nie zostało odnotowane. Pomogli rozwiązać problem z naliczaniem tak bardzo, jak to było możliwe.
Przykro nam, że tak się stało.
Mamy nadzieję, że podobne trudności nie pojawią się już więcej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops