Dziękujemy, że jesteście z nami
Tatiana, dziękuję również Tobie. Pracujemy dla Ciebie ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna obsługa, zwrot pieniędzy następuje niemal natychmiast, korzystam z niej już od 2 lat. Wypłacam pieniądze na kartę i są one dostarczane w ciągu 2 dni roboczych. To najlepszy serwis z doskonałą kadrą. Powodzenia!
Tutaj wyginają cię jak szalone. Dotyczące rozszerzenia usługi cashback LetyShops na przeglądarkę. Kiedy robiłem zakupy na Aliexpress, aktywowałem usługę bezpośrednio przed dokonaniem zakupu. Dokonano trzech zakupów. Otrzymywane są powiadomienia o możliwym zwrocie gotówki z rozszerzenia. Ok, będę kontynuować zakupy. Podczas kolejnego zakupu, gdy płatność została już dokonana, zobaczyłem, że rozszerzenie usługi cashback LetyShops zaświeciło się na czerwono. Oczywiście zwrot gotówki nie został zwrócony. I to się zdarza cały czas. Zawsze należy sprawdzić, czy rozszerzenie jest aktywne. Drugi punkt z tym samym rozszerzeniem. Zakupiłem polisę OSAGO na stronie internetowej VSK Insurance House. Spędziłem dość dużo czasu i odwiedziłem różne strony korzystając z linków na tej witrynie. Gdy wypełniłem wszystkie dokumenty i zapłaciłem, na ostatniej stronie witryny internetowej firmy ubezpieczeniowej pojawiło się okno z powiadomieniem z rozszerzenia LetyShops „Zwrot gotówki od VSK-Insurance House 9%”. Czy powiadomienie nie mogło pojawić się wcześniej!!!?? Kiedy spędzam pół godziny na stronie internetowej
Dzień dobry, Artem!
Nasze rozszerzenie zawsze sygnalizuje możliwą utratę cashbacku poprzez zmianę koloru na czerwony. Powody, dla których tak się dzieje:
- na urządzeniu zainstalowany jest bloker reklam lub program antywirusowy;
- w przeglądarce zainstalowane są rozszerzenia innych firm;
- konkretny sklep nie jest dostępny w rozszerzeniu .
Prosimy o przesłanie odpowiedzi do managera w sekcji „Pomoc”, „Moje prośby”, abyśmy mogli rozwiązać tę sytuację i udzielić pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używam LetyShops od dawna, od 4 lat. Wszystko działa świetnie i wspaniale, dziś wypłaciłem 500 rubli. na kartkę w 1 minutę :) Dziękuję bardzo :) Powodzenia i pomyślności!!!!! ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
wszystko jest wspaniale
...w swojej recenzji :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Moja rada dla Ciebie jest taka, żebyś nie korzystał z tej usługi, to kompletne gówno.
Dzień dobry, Valera!
Proszę opisać szczegółowo trudności, jakie napotkałeś w trakcie korzystania z usługi.
Jesteśmy zawsze otwarci na dialog i będziemy wdzięczni za konstruktywną krytykę.
Odwołanie możesz złożyć poprzez zakładkę „Pomoc” na swoim koncie osobistym.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ciągłe "nieporozumienia" z tą usługą!!! Zwiększony cashback - 7,5 kwoty 545 rubli - to wyraźnie nie jest 22 ruble??!!!!! Ale oni tak to dla mnie obliczyli!!! Chyba muszę zmienić usługę.
Dzień dobry, Nina!
Stawka zwrotu gotówki za zamówienia na AliExpress zależy od kategorii produktu.
Informacje są dostępne na stronie sklepu .
Na podstawie informacji podanych menadżerowi we wniosku, zakupiłeś torbę.
Pozycja ta należy do kategorii „Wszystko inne”, stawka bazowa wynosi 3%.
Okazuje się, że zwrot pieniędzy został naliczony prawidłowo :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobry projekt, wszystko jest bardzo praktyczne i niezwykle wygodne, uwaga dla deweloperów, przedstawiajcie klientom korzystniejsze oferty w określonym czasie!)))
Władysławie, dzień dobry!
Dziękujemy za opinię.
Będziemy nadal pracować nad udoskonalaniem usługi dla wygody użytkowników. Staramy się częściej negocjować ze sklepami, aby podnosić ceny, organizujemy promocje i losowania. Śledź nasze aktualności w mediach społecznościowych i czytaj newsletter :)
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops