Minimalna kwota wypłaty 500 rubli nie jest śmieszna. a % nie jest taki dobry. Dużo hałasu i reklam, a żadnych efektów.
Dzień dobry, Vadim!
Dziękujemy za opinię.
Wysokość zwrotu gotówki ustalana jest na podstawie umów z partnerami. Aby zwiększyć ten odsetek, często organizujemy promocje. Możesz sprawdzić świetne oferty tego tygodnia w sekcji „Sklepy ze zwiększonym cashbackiem” .
Minimalna kwota wypłaty wynosi rzeczywiście 500 rubli. Wynika to z faktu, że opłata za przelew pokrywana jest przez nasz serwis. Kody Letycyjne, program lojalnościowy i program poleceń pomogą Ci szybciej zgromadzić tę kwotę.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przepraszamy, Szanowny Serwisie! Ale nie miałem wystarczająco cierpliwości i pieniędzy, aby uzbierać kwotę 500 rubli i ją wypłacić.
Cześć!
Dziękujemy za opinię.
Proszę się nie denerwować. Zgromadzony cashback nie ma terminu ważności. Jeśli więc nie możesz kupić teraz, możesz złożyć zamówienie później i po zgromadzeniu minimalnego salda w wysokości 500 rubli złożyć wniosek o wypłatę środków.
Nasz serwis oferuje również program poleceń. Podziel się linkami do produktów lub sklepów, z którymi współpracujemy i zaproś znajomych. Mamy nadzieję, że pomoże to zwiększyć kwotę Twojego salda. Zostało jeszcze niewiele.
Jeżeli masz jakieś pytania, napisz. Zawsze jesteśmy szczęśliwi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie za pośrednictwem sklepu Svyaznoy, numer zamówienia 59872187, ale z jakiegoś powodu ten przedmiot nie pojawił się na moim koncie osobistym.
Dzień dobry
Rozwiążmy tę sytuację razem :)
Już utworzyliśmy zapytanie i czekamy na odpowiedź.
Możesz skontaktować się z menadżerem poprzez sekcję „Pomoc”, „Moje prośby” w swoim koncie osobistym lub drogą mailową.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zła obsługa, pieniądze czekają na zaksięgowanie prawdopodobnie od 3 miesięcy, przez cały ten czas nie zaksięgowano ani jednego zamówienia
Dzień dobry
Dziękuję za komentarz.
Należy zauważyć, że zakupy z wykorzystaniem linku cashback zostały dokonane w kwietniu i maju.
Przetworzenie i przesłanie danych zamówienia wymaga czasu.
Dla wygody użytkowników okresy naliczania zwrotu gotówki są podane na stronie każdego sklepu.
Widzimy, że zostało utworzone żądanie dotyczące usługi opiekuńczej.
Menadżer Anna będzie czekać razem z Tobą na potwierdzenie zwrotu pieniędzy.
Miłego dnia! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla całego zespołu. Nie będę pisał zbyt wielu pięknych słów, po prostu życzę Ci dobrej roboty, powodzenia i sukcesów.
Bardzo ciekawe recenzje telefonów i cashback, nie sposób nie prosić, bardzo dziękuję za to, co robisz.
ROZWÓD. ONI NIC NIE PŁACĄ. NIE UFAJ POZYTYWNYM OPINIOM
Dzień dobry, Timofeyu!
Zauważyłem, że wysłałeś wniosek o wypłatę środków, ale ma on status „Oczekujący”.
Niestety nie jest możliwa wypłata wyłącznie bonusu rejestracyjnego. Można to zrobić, gdy saldo całkowite osiągnie 500 rubli. Przepraszamy, że nie napisaliśmy od razu o powodach długiego czasu rozpatrywania wniosku.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć! Jeśli chodzi o to, że LetyShops jest do bani, to mogę się kłócić, bo jeśli zrobisz wszystko dobrze, wszystko będzie dobrze, ale jeśli twoje ręce rosną gdzie indziej, to nie musisz zrzucać winy na innych, a nawet jeśli wygrałeś prezent w zeszłym roku, oni i tak go wyślą.
Zebrałem potrzebną kwotę i wypłaciłem ją na swój telefon. Pieniądze dotarły w ciągu kilku minut. Dziękuję bardzo, LetyShops! Podoba mi się sposób działania strony: wszystko jest przejrzyste, informacyjne, a powiadomienia przychodzą. Skontaktowałem się również z działem wsparcia technicznego i byłem zadowolony z ich pracy. Polecam każdemu ten serwis!
Oksana, dzień dobry!
Dziękuję za miłe słowa.
Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z otrzymanej obsługi i opieki.
Niech Twoje zakupy przyniosą jeszcze więcej korzyści i oczywiście filiżankę kawy :)
Miłego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops