Doskonała obsługa! W tej chwili nadal korzystam ze strony, aby otrzymywać zwrot gotówki. Wsparcie techniczne działa świetnie - były problemy ze stroną internetową sklepu internetowego, w którym dokonałem zakupu - znaleźli sposób na wyjście z sytuacji i ją rozwiązali. Chciałbym szczególnie docenić pracę kierowników serwisu, którzy szybko i kompetentnie reagują na zgłoszenia użytkowników.
Cześć!
Dziękuję za miłe słowa :)
Cieszymy się szczerze, że są Państwo zadowoleni z całości świadczonych usług, jak również z pracy osób zarządzających placówką opiekuńczą.
Zawsze gotowi do pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie rozumiem, po co taka usługa, skoro minimalna kwota wypłaty wynosi 250 UAH! Jakie partie towarów musisz kupić, aby uzbierać minimalną ilość? Dla mnie jest to usługa bezużyteczna.
Cześć, Orestesie!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Tak, rzeczywiście istnieje limit kwoty wypłaty. Dzieje się tak dlatego, że my płacimy za to prowizję, a użytkownicy otrzymują całą skumulowaną kwotę zwrotu gotówki.
Często negocjujemy ze sklepami podwyżki cen, organizujemy promocje związane z wypłatami, a także udostępniamy kody Lety w grupach w mediach społecznościowych i mailingach. Mamy nadzieję, że te sugestie pomogą Ci szybciej zaoszczędzić potrzebną kwotę.
Z poważaniem
Zespół LetyShops
Dziękuję Państwa usługom za wysoką jakość i terminowość realizacji zamówień klientów. Z wdzięcznością dla Ciebie, Jewgienij Malcew.
Cześć. Korzystam z serwisu LetyShops od około dwóch lat, a zwrot gotówki za zakupione towary został zwrócony bardzo szybko, dosłownie w ciągu 3 dni od momentu złożenia zamówienia. A dziś po raz pierwszy wypłaciłam cashback... Kiedy zaczęłam przetwarzać wypłatę, trochę się obawiałam, że będzie to trudne i potrwa długo, ale pieniądze zostały zaksięgowane dosłownie w ciągu pół godziny... Miła niespodzianka... Dzięki serwisowi LetyShops!!!
Dzień dobry, Eleno!
Dziękujemy za komentarz i współpracę.
Gratulacje z okazji pierwszej wypłaty.
Cieszymy się szczerze, że jest Pan zadowolony z usługi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
bardzo dobra obsługa. Były problemy z cashbackiem od Ali, ale wszystko szybko się rozwiązało. Dziękuję.
Świetna obsługa, korzystam tylko z LetyShops! Chciałbym otrzymać zwrot gotówki za zakup biletów na koncert „NASHESTVIE”.
Dzień dobry, Rustamie!
Dziękuję za odpowiedź :)
Bylibyśmy wdzięczni, gdyby mogli Państwo podać nazwy placówek, w których można kupić potrzebne bilety. Na pewno rozważymy takie rozwiązania, aby w przyszłości nasi użytkownicy mieli możliwość otrzymywania zwrotu gotówki za zamawianie biletów na swoje ulubione wydarzenia. Tutaj możesz zostawić życzenie.
Dziękujemy, że jesteście z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zapłaciłem za zakup zgodnie z procedurą określoną przez jednego ze sprzedawców oferowanych w ramach tego serwisu. Ale odmówili mi zwrotu gotówki.
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię.
Szkoda, że taka sytuacja miała miejsce. Dokonałeś zakupu w sklepie, w którym cashback jest dostępny wyłącznie dla użytkowników z Hiszpanii. Aby mieszkańcy innych krajów mogli zawsze zapoznać się z tą sytuacją, opublikowaliśmy ją na stronie sklepu.
Mamy nadzieję, że Twoje przyszłe zakupy będą udane i przyjemne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć. Korzystam z serwisu LetyShops już od kilku lat, kupowałem towary i otrzymywałem cashback, który już 3 razy wypłaciłem. Za pierwszym razem trwało to długo, ale za drugim razem pieniądze zostały zaksięgowane na koncie już następnego dnia. Tutaj piszą o promocjach i niektórych biletach. Gdzie można przeczytać i jak korzystać. Dziękuję.
Dzień dobry, Antonino!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ze współpracy.
Aby zadowolić naszych użytkowników, często organizujemy promocje z losowaniami nagród. Jedną z najnowszych jest „Urodziny AliExpress”.
Aby wziąć udział w promocji, należało dokonać zakupu z cashbackiem w wysokości 2 rubli lub więcej podczas wyprzedaży urodzinowej AliExpress od 28 marca do 1 kwietnia. Jeśli przed złożeniem zamówienia nastąpiło przejście ze strony promocji, do cashbacku dołączono bilet uprawniający do udziału w losowaniu 73 nagród.
Zauważyliśmy, że nie spełniłeś tego warunku promocji. W związku z tym nie dostarczono biletów.
O wszelkich promocjach informujemy użytkowników drogą mailową. Zalecamy zapisanie się na listę mailingową, a także odwiedzenie strony i grup w mediach społecznościowych. Dzięki temu będziesz na bieżąco ze wszystkimi wydarzeniami i ofertami specjalnymi.
Często organizujemy promocje i losowania. Jesteśmy pewni, że mimo wszystko weźmiesz w nich udział i spróbujesz swoich sił :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa! Owszem, powrót miał pewne niuanse, ale decyzja była pozytywna! Szanuj i szanuj!