Dziś wypłata środków z wniosku do kredytu zajęła zaledwie 20 minut. Dziękuję.
Zwrot gotówki na kartę Sovest nie został potwierdzony. Jest to już drugi raz, kiedy wniosek został odrzucony. Spełniłem wszystkie warunki. Jakiż to ironiczny, że bezczelny i pozbawiony skrupułów bank QIWI wydał mi kartę sumienia, a potem mnie oszukał. Fuj, to obrzydliwe tak wyglądać. Gorąco nie polecam tego produktu bankowego. Napiszę również recenzję dotyczącą oceny banków przez ludzi.
Dzień dobry
Zwrot gotówki został odrzucony, ponieważ nasz serwis nie otrzymał prowizji za wydanie karty. Zwróciliśmy się już do naszych partnerów z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Menedżer Alexander czeka razem z Tobą na Twoją odpowiedź. Gdy tylko partnerzy przekażą sobie informacje, poinformują Cię o tym w wiadomości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Marina odchodzi od ciebie i to jest złe(((
Dzień dobry
Chcemy sprawić Ci przyjemność :)
Marina pozostaje w LetyShops, a czekają na nią już duże zadania.
Dzięki temu nasza usługa będzie każdego dnia udoskonalana, a korzystanie z niej stanie się łatwiejsze i wygodniejsze dla naszych użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Była promocja zamawiania kart bankowych. Na przykład zamawiasz kartę Home Credit i otrzymujesz zwrot gotówki w wysokości 1000 rubli po dokonaniu zakupu tą kartą. Minął już miesiąc od kiedy dokonałem tego zakupu. Ale cashbacku wciąż nie ma. Napisałem do pomocy technicznej banku, odpowiedzieli, że wiedzą o promocji i że potwierdzenie zakupu trwa od 1 do 7 dni. Jednakże zwrot gotówki wciąż pozostaje w zawieszeniu.
Alex, dzień dobry!
Proszę się nie martwić, zwrot gotówki na pewno zostanie zwrócony.
Przetworzenie i przesłanie danych zamówienia wymaga czasu. Zwrot gotówki za wydanie karty jest dokonywany na saldzie średnio w ciągu 60 dni.
Widzimy, że do działu obsługi klienta w tej sprawie zostało wysłane zapytanie. Menedżer Wala utrzymuje sytuację pod kontrolą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Słaby cashback przy minimalnej wypłacie 250 UAH. Gdybyś napisał o tym od razu, nigdy bym tego nie użył; jest wielu zawodników oferujących dobre warunki. A to całe gadanie o „pobieramy prowizje” jest wkurzające, proszę mi powiedzieć jaka jest prowizja za zasilenie konta? Aż 0 hrywien i 0 kopiejek? Jesteście prawdziwymi mecenasami sztuki.
Dzień dobry
Szkoda, że taka opinia powstała :(
Informacje o minimalnej kwocie wypłaty znajdziesz na swoim koncie osobistym, w sekcji „Wypłata” oraz w Umowie Klienta. Nasz serwis pobiera prowizję za przesyłanie środków za pośrednictwem systemu płatności.
Oczywiście, usług jest wiele i szanujemy wybór każdego użytkownika.
Z przyjemnością będziemy kontynuować współpracę z Państwem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback jest naliczany naprawdę szybko, ale w trybie gotowości... Ale żeby wypłacić pieniądze na kartę, muszę coś wymyślić przy zakupach, żeby zebrać limit na wypłatę na kartę! To jest wyjątkowo niewygodne! Wypłacę pieniądze i wykorzystam je w inny sposób, gdzie nie ma takich ograniczeń. Procent zwrotu gotówki jest taki sam, więc po co się tym przejmować?
Dzień dobry
Valeria, każdy sklep ma swój własny okres oczekiwania na naliczenie zwrotu gotówki. Partnerzy potrzebują tego czasu na weryfikację i przesłanie informacji. Rzeczywiście istnieje minimalna kwota wypłaty. W tym przypadku bierzemy pełną odpowiedzialność za prowizję za przelew środków.
Szanujemy wybór każdego użytkownika, ale będzie nam miło, jeśli z nami zostaniesz :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Poznajesz to?^) Świetna usługa cashback! Jestem niesamowicie szczęśliwy, że taka firma istnieje, pomaga oszczędzać pieniądze, a przy okazji organizuje konkursy. Niesamowicie przyjazna obsługa (życzę im wszystkiego najlepszego, dobrzy ludzie). Cześć Andrey:) Jakoś udało im się zwrócić pieniądze z budżetu, bardzo miło, powodzenia!
Bardzo szybko i jak dotąd żadnych problemów! Jestem w pozytywnym tego słowa znaczeniu zaszokowany! Po złożeniu wniosku nie miałem nawet czasu, żeby się zorientować, kiedy pieniądze dotrą, ponieważ zwrot gotówki został już przelany na kartę Mir, szybko i bardzo miło!!!
Jestem mile zaskoczony Twoją recenzją :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z usługi dopiero od miesiąca. Okazało się, że przy zakupie partii popełniłem błąd i zwrot gotówki się nie pojawił. Dziękuję Vitalikowi Vydavskiemu, który pomógł mi to wszystko rozgryźć i dokonać odpisów amortyzacyjnych na ten zakup. Jeszcze raz dziękujemy całemu zespołowi i kolejnym klientom... Pierwsze 500 rubli będzie wkrótce do wypłaty...
Dzień dobry
Zawsze możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta. Zrobimy co w naszej mocy, żeby pomóc :)
Życzymy Państwu udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nic nie wypłacają, czekałem na wypłatę 100 rubli - półtora miesiąca, anulowałem przez support. Na moją skrzynkę e-mailową wpłynęła wiadomość, że są to pieniądze bonusowe i że można je wypłacić po uzbieraniu 500 rubli. Teraz złożyłam wniosek o wypłatę 500 rubli bez bonusów - jestem pewna, że nic nie wypłacę. Nie chcą wziąć 200 rubli premii, żeby wymyślić nowe zasady i nic nie wypłacić. Letyshop potrafi zrobić tylko jedno – wysłać mnóstwo newsletterów na Twoją pocztę e-mail.
Dzień dobry, Jarosławie!
Minimalna kwota wypłaty w naszym serwisie wynosi 500 rubli. Nie wprowadzono żadnych nowych zasad ani zmian.
Widzimy, że prośba o wypłatę została przetworzona. Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby doprecyzować tę informację, ale niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
Sprawdź saldo swojej karty. Poczekamy na opinię.
PS. Możesz zrezygnować z subskrypcji listy mailingowej naszej usługi w sekcji „Ustawienia”, „Powiadomienia i mailingi”, odznaczając odpowiednie pola.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops