Dzień dobry. Mam status Lety-Bronze (+10%) i naliczają mi cashback (+5,5%)
Lily, dzień dobry!
Status konta Lety-Bronze zwiększa początkową stawkę cashbacku o 10%, a nie 10-krotnie. Odpowiednio, jeśli stawka sklepowa wynosi 5%, to przy statusie Lety-Bronze będzie to 5,5% (5+10%). Więcej szczegółowych informacji o programie lojalnościowym znajdziesz pod tym linkiem .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa! Dobre chłopaki! Jeśli pojawią się problemy z cashbackiem, wszystko zostanie rozwiązane szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności i na korzyść użytkownika usługi! Życzę Ci powodzenia i pomyślności!
Dzień dobry
Swietłana, dziękujemy, że jesteś z nami ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
powolna obsługa. Nie można wypłacić pieniędzy na kartę, ciągle występuje błąd, wypłata na telefon trwa 3 dni, a oni nawet nie wysłali od razu potwierdzenia na twój adres e-mail. Generalnie płacą powoli i niechętnie, czekam jeszcze na wypłatę na telefon
Dzień dobry, Rustamie!
Wszystkie wnioski o wypłatę środków są przetwarzane w ciągu 1–3 dni roboczych. Ze względów bezpieczeństwa możemy wysłać prośbę e-mailem z prośbą o potwierdzenie wypłaty. Twoje zapytanie zostało pomyślnie przetworzone :)
Jeśli chodzi o wypłatę zwrotu gotówki na kartę, dane były nieprawidłowe, dlatego wniosek został automatycznie odrzucony.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko jest po prostu najwyższej jakości. Dziękuję zespołowi, który szybko pomógł mi rozwiązać mój problem. Życzę wszystkim tu pracującym wszystkiego najlepszego. Jesteś SUPER.
Dzień dobry
Dziękujemy za miłe słowa i za to, że jesteście z nami. 
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chłopaki, wykonujecie świetną robotę!!! Dla mnie najlepsza usługa cashback! Wszystko jest księgowane natychmiast, nie ma żadnych opóźnień. Gdyby tylko nie trzeba było oszczędzać określonej kwoty, żeby móc ją wypłacić! Byłoby wspaniale!
Dzień dobry
Dziękujemy za zakupy u nas! :)
Jeśli minimalna kwota wypłaty ulegnie zmianie, na pewno poinformujemy o tym wszystkich użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
O kurczę!!! 3 minuty temu wypłaciłam pieniądze i już dotarły))) Czy to jakaś sztuczka, natychmiastowy przelew))) Jestem w szoku, pracujecie świetnie...
Wasza usługa jest doskonała! Były problemy z cashbackiem na Banggood, ale pomogliście mi już drugi raz. Dziękuję bardzo!
Okropna obsługa i obrzydliwe podejście. Odmówili zapłaty i nałożyli na mnie bana. (nie na tym koncie, ale na głównym) Zdecydowanie odradzam jego używania, jest wiele innych opinii, ale tej unikaj. Pół roku zmarnowanego czasu.
Władysławie, dzień dobry!
Szkoda, że odniosłeś takie wrażenie z obsługi i jesteś zdenerwowany.
Przyjrzyjmy się sytuacji.
Zweryfikowaliśmy dane Twojego głównego konta. Widzimy, że rzeczywiście jest zablokowany z powodu podejrzanej aktywności. Ze względów bezpieczeństwa skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi zawierającej żądane informacje.
Sprawdź swoją skrzynkę e-mail. Poczekajmy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops