Cześć, złe doświadczenie, nie ma możliwości wypłaty pieniędzy, wszystko jest kłamstwem, nie ma zaufania. Nie zasługuje na żadne gwiazdki, jestem zawiedziony
Dzień dobry.
Widzimy, że Twoje konto zostało usunięte. Bardzo nam przykro, że opuściłeś nas nie czekając na rozwiązanie sytuacji.
Jeśli masz pytania lub chcesz podzielić się swoją opinią, napisz do nas na czacie. Zachęcamy do komentowania.
Pozdrowienia,
Zespół LetyShops.
Ten „cashback” to oszustwo! Najgorsze w swoim rodzaju!
Dzień dobry
Widzimy, że konto zostało usunięte. Szkoda, że odszedł Pan od nas, nie mówiąc nam, dlaczego podjął Pan taką decyzję i jakie trudności Pan napotkał.
Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz podzielić się swoją opinią, napisz do nas na czacie. Chętnie przyjmiemy wszelkie uwagi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie naliczyli zwrotu gotówki za zakup telewizora w sklepie COMFY, odpowiedzią było, że telewizor został omyłkowo zgubiony, zły przedłużacz itp., ale od razu naliczyli zwrot przy innym zakupie, gdzie zwrot gotówki wyniósł tylko 3,65 UAH, z tym samym przedłużaczem.
Lariso, dzień dobry!
Szkoda, że doszło do takiej sytuacji.
Nie otrzymaliśmy informacji dotyczących Twojego zamówienia, więc skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby wyjaśnić przyczynę. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi, więc sami rozwiązaliśmy problem w Twoim odwołaniu.
Mamy nadzieję, że te rekomendacje pomogą Państwu w dokonywaniu przyszłych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Praca tej usługi cashback wywołuje wyłącznie irytację. Bardzo często zwrot gotówki nie jest przyznawany po dokonaniu zakupów. A jeśli już dotrze, to będzie to ten, którego cena była najniższa. W efekcie 3 zakupów na tmall, żaden z nich nie został zaksięgowany automatycznie, tylko po napisaniu do supportu (i nawet 1% zakupu nie zawsze był zaksięgowany). I tak niemal tańczysz wokół komputera z tamburynem, zanim przejdziesz do potrzebnej witryny, ale jednocześnie z prawdopodobieństwem 50% (lub nawet więcej) te „tańce” nie zostaną uwieńczone sukcesem. Postaram się zmniejszyć kwotę do minimum, jakie da się wypłacić (na szczęście zostało jeszcze trochę groszy) i prawdopodobnie przestanę korzystać z usług tej firmy. Najlepsze życzenia.
Cześć!
Szkoda, że cashback nie został naliczony automatycznie.
Zgodnie z informacjami z bazy danych partnera nagroda za Twoje zamówienia została przekazana na inne źródło. Może się to zdarzyć, gdy nastąpi przejście do innych witryn, kart, kliknięcie banerów reklamowych, jeśli w przeglądarce zostaną zainstalowane rozszerzenia firm trzecich, które mogą nadpisać nasz link. W tym przypadku nie otrzymujemy prowizji od partnerów :(
Mamy nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy. Nasze rekomendacje Ci w tym pomogą: https://letyshops.com/shopping-rules .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa jest niesamowita. Wszystkie środki wypłacam na swój telefon i z telefonu na kartę (prowizja wynosi tylko 10 rubli). Zdarza się, że cashback się nie pojawia lub nie jest potwierdzony. Muszę wtedy napisać do pomocy technicznej i po dniu lub dwóch mogę już wypłacić cashback. Zdarza się, że firma bez problemu usuwa błędy ze swojego konta (np. nie naliczono cashbacku itp.). Polecam każdemu.
Nie widziałem żadnych wielkich oszustów – zwrot gotówki trwa długo,
Dzień dobry, Valentinie!
Po odnotowaniu zwrotu gotówki sklepy potrzebują trochę czasu na przetworzenie zamówień. Na podstawie tych warunków obliczany jest średni i maksymalny czas kredytowania, który można znaleźć na stronie każdego sklepu partnerskiego. Informacje te są również dostępne w Twoim koncie osobistym. Aby je wyświetlić, rozwiń szczegóły zamówienia.
Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Zawsze mile widziany!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo duża minimalna kwota wypłaty w porównaniu do innych cashbacków. Wydaje się, że pieniądze są, ale nie mogę nawet doładować telefonu (((, skorzystam z innej usługi.
Marina, dzień dobry!
Rzeczywiście minimalna kwota wynosi 500 rubli. Wynika to z faktu, że firma pobiera prowizję za wypłatę środków. Oznacza to, że otrzymasz zwrot gotówki w pełnej wysokości.
Oczywiście masz prawo wybrać usługę, która Ci odpowiada :)
Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Krótka historia o tym jak trafiłem na tę stronę. Przez długi czas byłem zarejestrowany na stronie My Sidex, zajmującej się cashbackiem. Wszystko byłoby w porządku, a odsetek byłby wyższy. Ale zawsze mnie denerwowało, że gdy robiłam większe zakupy, gotówka działała tylko co drugi raz. Kiedy kontaktuję się z pomocą techniczną, otrzymuję od nich standardowe odpowiedzi. Że nie wyczyściłem plików cookie, nie wyłączyłem programu antywirusowego albo czegoś innego. Moja cierpliwość się skończyła, gdy czekałem, aż przeleją mi ostatnie 500 rubli. Wyszedłem stamtąd. Przeanalizowałem wiele podobnych stron i zarejestrowałem się na wielu z nich. Ale wszędzie procent jest niski, wypłata trwa długo, a opinie nie są zbyt przychylne. Trafiłem na tę stronę za pośrednictwem linku, zarejestrowałem się, zrobiłem pierwsze zakupy, nie licząc nawet na zwrot gotówki, ale pewnego razu popełniłem błąd przy dużym zakupie i zwrot gotówki nie nadszedł, więc sam dział wsparcia przyznał mi rację. Przy każdym zamówieniu, nawet z innego konta, jeśli masz aktywną zieloną ikonkę w zasobniku, to procent od transakcji na pewno zostanie otrzymany. Potem spróbowałam zamówić przez tablet i… cud! Tablet ma swoją zniżkę na Ali i wszystko tu działa. Złożyłem pierwsze zamówienie 13.06 i wypłaciłem pierwsze 800 rubli 30.07. Otrzymałem wiadomość, że otrzymam pieniądze w ciągu 5 dni, ale pieniądze pojawiły się na mojej karcie po pół godzinie. Ogólnie rzecz biorąc, mam teraz wyłącznie pozytywne odczucia co do tej usługi. Dzięki programistom i pracownikom serwisu wszystko odbyło się na najwyższym poziomie i bez żadnych usterek.
Dzień dobry
Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc :)
Mamy nadzieję na długotrwałą i owocną współpracę! 
Z poważaniem,
Zespół LetyShops