Dużym hurtownikom zakazano działalności i nie płacono im. Jeśli zdecydujesz się na działanie na dużą skalę, poszukaj innych usług.
Dzień dobry
Konto może zostać zablokowane w przypadku wykrycia masowego tworzenia niepotwierdzonych zamówień. W takim przypadku kontaktujemy się z użytkownikami w celu wyjaśnienia informacji, wysyłając wiadomość e-mail na adres security@letyshops.com.
Sprawdziliśmy informacje zawarte w Twoim koncie osobistym. Widzimy, że w dziale „Pomoc” nie ma żadnych zamówień ani próśb. Bylibyśmy wdzięczni, gdybyś opisał sytuację bardziej szczegółowo w liście wysłanym na adres help@letyshops.com
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie mogę wypłacić moich 219 meksykańskich pesos, kod potwierdzający dla mojego telefonu komórkowego nie działa, a potem próbowałem wypłacić pieniądze z komputera i kiedy wpisałem kod mojego konta bankowego, wyskakuje mi błąd, że mogę wprowadzać tylko cyfry, i to właśnie zrobiłem!!!... Letyshop nie działa, ma wiele błędów
Cześć.
Dziękujemy za kontakt.
Nasz menedżer rozwiąże ten problem na Twoim koncie osobistym.
Dziękujemy za wybranie Letyshops.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa jest do bani! Niezbyt przemyślana rejestracja. Będziesz oszołomiony, gdy już to zrobisz! (Spróbuj wpisać datę urodzenia. Muszę przeklikać się przez cały kalendarz zamiast od razu wpisać wszystko do 12/14/1962) Czy potrzebuję tego kłopotu? A kto dał mi prawo decydowania za mnie, kiedy i ile chcę wypłacić? Z takich właśnie drobiazgów kształtuje się powszechna opinia.
Dzień dobry
Teraz pomożemy Ci to wszystko pojąć.
Podczas rejestracji nie musisz podawać daty urodzenia, więc nie martw się. Najważniejsze jest potwierdzenie adresu e-mail i powiązanie numeru telefonu w celu zapewnienia bezpieczeństwa konta.
Rzeczywisty limit wypłaty wynosi 500 rubli. Informacje na ten temat znajdziesz w umowie klienckiej oraz w sekcji „Wypłata” w Twoim koncie osobistym. Po uzbieraniu tej kwoty możesz podjąć decyzję, kiedy złożyć wniosek.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Postanowiłem spróbować LetyShops, pobrali 20,64 rubli od Aliszki, próbowałem wypłacić pieniądze na Yandex - bez skutku, to samo na telefon. Nadal kupuję od EPN. I nie ma żadnych problemów z wypłatą pieniędzy Irina.
Dzień dobry, Irina!
Minimalna kwota wypłaty wynosi 500 rubli. Pokryjemy prowizję za przelew środków.
Mamy nadzieję, że w przyszłości powrócisz do nas i doświadczysz wszystkich korzyści LetyShops.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
!!!Witam wszystkich, usługa nie działa!!! Kupiłem drogi produkt na Aliexpress, minęło 10 dni, a zwrot pieniędzy nie został zwrócony. Mam wrażenie, że na listy reklamacyjne nie odpowiada człowiek, tylko robot. nie oferuje poszukiwania rozwiązania problemu. Napisali „Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy” i tyle
Dzień dobry
Igorze, przeanalizowaliśmy sytuację. Prowizja za dokonany zakup została przekazana na inne źródło, nie do naszej usługi cashback.
Taka sytuacja ma miejsce, jeśli:
- przed złożeniem zamówienia lub w jego trakcie użytkownik kliknął na baner reklamowy;
- podczas dokonywania zakupu nastąpiło przejście do innej strony/zakładki;
- w przeglądarce zainstalowano rozszerzenia stron trzecich, które przepisały nasz link partnerski;
- zamówienie zostało złożone po przejściu z innej strony internetowej.
Ponieważ nie otrzymaliśmy nagrody za zamówienie, część zwrotu zwróciliśmy ze środków firmy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem użytkownikiem LetyShops od kilku lat, pieniądze księgowane są bardzo powoli... Myślałem, że prawdopodobnie jest za mało zamówień... W ciągu ostatnich 3 miesięcy postanowiłem zwrócić szczególną uwagę na księgowanie pieniędzy i okazało się, że nie każde zamówienie zostaje zrealizowane. Jestem na wakacjach, więc napisałem prośbę o każde zamówienie, którego nie otrzymałem (chodzi o zakupy z eBay) i tak zaczęły się naliczania należności! Dobrze zrobiony! Prawidłowy! W naszym kraju nie można nigdzie się zrelaksować...jak w znanym żarcie))))))))))))
Kochani, dzień dobry!
Czasami zdarzają się sytuacje utraty zwrotu gotówki. Często wynika to z niestosowania się do zasad zakupów objętych cashbackiem, a także warunków sklepów partnerskich. Zawsze chętnie pomożemy Ci zrozumieć przyczyny braku naliczenia środków i udzielimy porad, które pomogą Ci zaoszczędzić zwrot gotówki w przyszłości.
Dziękujemy za kontakt z naszym działem opieki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wysłano recenzję dotyczącą niejasnego naliczania zwrotu gotówki, po pewnym czasie zobaczyłem naliczanie. Po prostu nie mogłem zrozumieć, jak korzystać z tej usługi; Otrzymałem powiadomienie e-mailem. Więc wszystko działa, dziękuję.
Dzień dobry
Świetnie, że to rozgryzłeś :)
Sklep potrzebuje czasu na przetworzenie i przesłanie informacji o zamówieniu. Powiadomienia o zwrocie gotówki możesz również zobaczyć na swoim koncie osobistym.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Problem rozwiązany, wszystko gra!
Igorze, dzień dobry!
Z przyjemnością się tym zajęliśmy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops