Pomyśl o tym, jaki to rodzaj zwrotu pieniędzy? To oszuści, którzy próbują wyłudzić Twoje pieniądze. Nie zobaczysz tego, dopóki nie zaoszczędzisz rzekomo 500 rubli. A może będzie transfer. A w międzyczasie kręcą tymi pieniędzmi i wydają je na własną przyjemność. To czyste oszustwo.
Dzień dobry
Nasza usługa została stworzona, aby pomóc użytkownikom czerpać korzyści z zakupów online.
Partnerzy płacą prowizję od zamówień dokonanych za pośrednictwem LetyShops, a my z kolei dzielimy się nimi z Tobą. Nie ma w tym żadnego oszustwa. Wszystkie informacje dotyczące warunków otrzymywania i naliczania zwrotu gotówki znajdują się na stronie internetowej.
Rzeczywiście minimalna kwota wynosi 500 rubli. Pokrywamy opłatę za wypłatę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wypłata środków w ciągu 5 minut jest super! Naliczanie zwrotu gotówki bez problemów.
ok dla Aliexpress, ale dla eBay procent jest mały, więc trzy, czekam aż będzie tak samo jak na Ali
Cześć!
Wysokość zwrotu gotówki zależy bezpośrednio od wielkości nagrody, jaką przyzna nam sklep. Jeśli w przyszłości partnerzy podniosą swoje prowizje, chętnie zwiększymy stawkę cashbacku, aby Twoje zakupy były jeszcze bardziej opłacalne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okropna obsługa. Wypłata kwoty 3 tys. dolarów została dokonana na początku lipca, a po 3 miesiącach zwrot pieniędzy nadal nie został przyznany. Skontaktowałem się z nimi w połowie lipca, a teraz każą mi czekać do końca października na odpowiedź. Moja rada jest taka, żeby nie korzystać z tej usługi cashback.
Dzień dobry
Sytuacje utraty cashbacku są dla nas również nieprzyjemne. Rzeczywiście, zwrócono się do partnerów z prośbą o wyjaśnienie przyczyn braku naliczenia i otrzymania prowizji. Część zwrotu gotówki została zapisana na Twoim koncie w formie bonusu. Do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi od naszych partnerów. Czekamy na możliwość przekazania Państwu aktualnych informacji. Liczymy na zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Szczerze mówiąc, kończę już pisać... Pójdę do piekła i usunę swoje konto!!! Zaoszczędziłem 500 rubli w ciągu ponad dwóch lat. Otrzymałem już 10 000 gotówki od QIWI!!! Mimo że procent jest niższy, efekt jest natychmiastowy! więc to od Ciebie zależy, czy będziesz podejmować działania po trochu, czy czekać na nie wiadomo co!!! Powodzenia wszystkim! Już zapomniałem o LetyShops...
Dzień dobry
Mitya, oczywiście, możesz wybrać najbardziej opłacalny dla Ciebie sposób dokonywania zakupów z wykorzystaniem cashbacku.
Będziemy zadowoleni, jeśli będziesz z nami dalej współpracować.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zalety: duża liczba sklepów, dobre ceny biorąc pod uwagę kody lotnicze. Wady: duża kwota przy minimalnej wypłacie, wypłaty są dokonywane ręcznie (w 2019 r.!) i trwają ponad 3 dni. Przykładowo, w przypadku wniosku złożonego 9 września (teraz jest 12) nie otrzymałem jeszcze potwierdzenia wypłaty. Z niewielkim cashbackiem nie ma problemu, cashback z droższych zakupów w ogóle się nie pojawia lub jest po prostu anulowany. Osobiście zmieniłem usługę i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Jestem pewien, że moja recenzja również nie zostanie opublikowana.
Dzień dobry
Żądania wypłaty przechodzą przez kilka etapów przetwarzania wyłącznie ze względu na bezpieczeństwo Twoich środków. Pracujemy nad przyspieszeniem tego procesu.
Na podstawie informacji z Twojego konta osobistego widzimy, że problem z utraconym cashbackiem został rozwiązany pomyślnie. Zwrot gotówki za drugie zamówienie został odrzucony, ponieważ nie został zrealizowany. Prowizja pobierana jest tylko za zakupy opłacone i otrzymane.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, na które nie znalazłeś odpowiedzi, chętnie pomożemy. Aby tego dokonać napisz do nas poprzez dział „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Niedawno zarejestrowałem się w LetyShops. Zwrot gotówki jest wyższy niż w przypadku innych usług, istnieje duży wybór sposobów wypłaty pieniędzy. Ogromny wybór sklepów – czegoś takiego jeszcze nie widziałem. VKontakte co tydzień rozdaje zagadki z kodami, które zwiększają cashback. Ale jest jeden problem - cashback za zamówienie nie pojawił się, na odpowiedź ze sklepu trzeba czekać 6 tygodni. Minęło 6 tygodni, a odpowiedzi wciąż nie ma, nie wiadomo jak długo jeszcze trzeba czekać. Nie zdecydowałem jeszcze, czy całkowicie przejść na LetyShops, czy nie. Straszne jest to, że cashback może się nie pojawić – wtedy udowodnij to, zrób zrzuty ekranu, dołącz paragony i czekaj. Dzisiaj możesz uzyskać odpowiedź znacznie szybciej.
Dzień dobry
Dziękuję za komentarz.
Sytuacje utraty zwrotu gotówki są dla nas również nieprzyjemne i zależy nam na szybkim rozwiązaniu problemu. Jeśli cashback nie zostanie naliczony automatycznie, partnerzy nie przekazują prowizji za zakup. Aby poznać przyczynę straty, zwróciliśmy się z prośbą do naszych partnerów. Wnioski rozpatrywane są za pośrednictwem specjalnego programu; nie możemy przyspieszyć tego procesu. Czekamy na Twoją odpowiedź razem z Tobą. Gdy tylko pojawią się jakieś wieści, manager napisze wiadomość.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops