Złożyłem wniosek o polisę na stronie Rosgosstrakh, pojawiło się okno pop-up z informacją, że mogę otrzymać 10,73% zwrotu gotówki, kliknąłem link, aktywowałem go, minęło kilka dni, a zwrot gotówki nadal się nie pojawił
Dzień dobry
Skontaktowaliśmy się z Państwem, aby lepiej zrozumieć sytuację.
Okazało się, że wydano rodzaj polisy, w przypadku której zwrot gotówki nie jest możliwy. Warunki otrzymania zwrotu gotówki dostępne są na stronie serwisu Rosgosstrakh. Informacje w oknie pop-up przeglądarki są identyczne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Korzystałem z tej strony i mi się nie podobała, jest bardzo niewygodna i niewygodna, że minimalna kwota do wypłaty cashbacku wynosi 500 rubli... Dlatego radzę natychmiast zwrócić na to uwagę i nie polecam z niej korzystać, ponieważ są wygodniejsze strony, na których można wypłacić dowolną minimalną kwotę bez żadnych ograniczeń.
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię. Jesteśmy na to zawsze otwarci.
Nie możemy komentować warunków innych usług. Według naszych danych limit wypłaty wynosi 500 rubli. Każdy użytkownik ma prawo wybrać usługę cashback z najkorzystniejszymi warunkami współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pojawiają się tu pewne nerwowe komentarze, ale trochę je złagodzę. Lataj najsłodszą gotówką. Z najfajniejszymi pracownikami. Wszystkie problemy zawsze zostaną rozwiązane, jeśli poprawnie sformułujesz swoje żądanie. Wiele błędów jest wybaczanych, a czasami usługa rekompensuje straty na własny koszt. Żadna inna firma oferująca cashback nie zachowuje się w ten sposób. Uwierz mi, wiem, o czym mówię. Czasami gotówka nie jest liczona z przyczyn technicznych lub błędów osobistych, tak, jest wiele usług, w których wypłata odbywa się z rubla lub hrywny, możesz poszukać wyższego procentu. Ale dla mnie najważniejsze jest podejście. Traktują swoich klientów jak kryształowe wazony, powtarzam, bardzo często ze szkodą dla siebie, a czasami ze znaczną szkodą. Każdy problem jest rozpatrywany i prawie zawsze rozwiązywany na korzyść klienta, nawet jeśli zasady zostaną naruszone lub nie zostaną uważnie przeczytane. Udzielam się na wielu forach handlowych, gdzie naturalnie dyskutujemy o cashbackach, i zdarzyło mi się raz na kilka lat zobaczyć, że ktoś został pozbawiony gotówki. Ale gdyby pokazali mi zrzuty ekranu, pozbawiłbym go dostępu do konta, tak jak rozmawiał z pomocą techniczną, gdy był w 100% w błędzie. Polecam tę usługę osobom, które w prowadzeniu biznesu cenią sobie przede wszystkim stabilność i wygodę. I szczerze mam nadzieję, że chłopaki nie zmienią swoich zasad w przyszłości, pomimo trudności, które, jak wiem, ich spotkały. Wszystkim życzę powodzenia i udanych zakupów!
Dzień dobry
Dziękujemy, że poświęciłeś czas na podzielenie się swoimi doświadczeniami zakupowymi w sklepie LetyShops.
Nie ukrywajmy swoich emocji. Bardzo miło nam przeczytać Twój komentarz :)
Nadal staramy się być użyteczni i kierujemy się zasadami uczciwej współpracy z użytkownikami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dałbym ocenę 0, ale to niemożliwe. To nie pierwszy raz, kiedy cashback został anulowany. Tym razem 18 000 anulowano bez podania przyczyny. Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane. Nie polecam nikomu tego śmiecia wypromowanego przez Wilsacom. Usługa ta po prostu kradnie Twoje pieniądze i, co najważniejsze, Twój czas.
Dzień dobry, Nikolayu!
Smutne jest, że ukształtowała się taka opinia :(
Od dnia 02.08.19 sklep zmienił warunki naliczania cashbacku. Zostały opublikowane na stronie po przejściu. Z powodu naruszenia warunków partnerzy nie przekazali nam prowizji za Twoje zamówienia, a zwrot gotówki został automatycznie odrzucony.
Bardziej szczegółowe informacje podano w odwołaniu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po przejściu na stronę letyshops.com, cashback się nie pojawił. Skontaktowałem się z działem pomocy technicznej (nr 1780355) — od 5 dni nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nigdy wcześniej coś takiego się nie zdarzyło, zareagowali niemal natychmiast i byli uważni. Szkoda, obsługa była dobra.
Dzień dobry
Vadim, przepraszamy za czekanie.
Nadal jesteśmy tymi samymi LetyShops, które są uważne i chętnie pomagają użytkownikom w kwestiach związanych z naliczaniem zwrotu gotówki. Rzeczywiście, teraz odpowiadamy na zapytania w ciągu tygodnia. Dziękuję za czekanie!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć, zamówiłem u Państwa bezprzewodowe słuchawki Apple Airpods, okazały się podróbkami, jakieś i7, zapłaciłem 5800 rubli na poczcie, a te słuchawki kosztowały 670 rubli, jak to się stało?
Dzień dobry, Aleksiej!
Bardzo nam przykro, że zaistniała taka sytuacja. Oszuści najprawdopodobniej przedstawili się używając nazwy naszej usługi.
LetyShops to usługa cashback, która współpracuje wyłącznie ze sprawdzonymi sklepami partnerskimi. Ich lista dostępna jest na stronie internetowej w zakładce „Wszystkie sklepy” . Nie sprzedajemy produktów i nigdy nie dzwonimy do użytkowników z takimi ofertami.
Wszelka komunikacja z klientami odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej, która jest powiązana z kontem. Zalecamy dokładne sprawdzenie informacji i dokonywanie zakupów wyłącznie za pośrednictwem wiarygodnych źródeł.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamiast odpowiedzieć na moje pytanie - W jakim celu został ustalony limit wypłat w wysokości 250 UAH, powołujecie się na promocje, które organizujecie, zwiększone zwroty gotówki, pomaganie użytkownikom w czerpaniu korzyści... Powiem wam jedno - NIKT NIE POTRZEBUJE TYCH korzyści, tak samo jak NIE MOŻNA wypłacić choćby jednej kopiejki z własnej kieszeni!!! Ty, zwykły urzędnik, odpowiadasz mi według swoich szablonów, ale czy możesz sobie wyobrazić, ile takich rozczarowanych kopiejek, nawet do 250 UAH (25 000 kopiejek w hrywnach), zostawiają zawiedzeni klienci? Oto brudne wyliczenie znaczenia limitu. Jeśli zarobię 1 kopiejkę, mam prawo wypłacić kopiejkę. Ona jest moim groszem. Warunki twojej „umowy” są ewidentnie ukrytym oszustwem. A tak w ogóle, dlaczego jesteś taki małostkowy? zawrzyj umowę na 1000 UAH od razu. Mimo to nikt nie czyta umowy uważnie, a nawet jeśli to zrobi, to i tak jej nie rozumie. A pieniądze klientów są TWOJE. Czy to prawda?
Dzień dobry
Informacje zawarte na naszej stronie internetowej są dostępne dla każdego użytkownika.
Rejestrując się w serwisie oferującym cashback, klient akceptuje warunki współpracy. Według naszych danych limit wypłaty wynosi 250 hrywien. Podejmujemy się zleceń tłumaczeniowych.
Po uzbieraniu minimalnej kwoty możesz złożyć wniosek o wypłatę zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnio jakość obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia... Czekam na odpowiedź od działu wsparcia już 7 dni. Coś takiego nigdy wcześniej nie miało miejsca. Chyba muszę zacząć szukać zastępstwa.
Dzień dobry
Leonid, rzeczywiście nie odpowiadamy tak szybko, jak byśmy chcieli :(
Widzimy, że problem został już rozwiązany w postępowaniu odwoławczym. Proszę wybaczyć opóźnienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To już trzeci raz, kiedy zwrot gotówki nie został zrealizowany. Napisałem już do działu wsparcia. Nie mogą pomóc, jeśli oprogramowanie zawiedzie! Nie będę pisać do pomocy technicznej. Nie ma sensu. Wszystko jest jak zwykle.
Dzień dobry
Andriej, transakcje w sklepach są rejestrowane w systemie, cashback jest naliczany i zapisywany na koncie użytkownika.
Skontaktowaliśmy się z Tobą, prosząc o zbadanie sprawy i pomoc, ale nie otrzymujemy Twoich wiadomości. Będziemy wdzięczni za Twoją pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Moim zdaniem jest to bezużyteczna usługa z niejasnym systemem naliczania i oczekiwania, prawdopodobnie nie będę z niej korzystać i usunę profil.
Dzień dobry
Siergieju, przykro nam, że powstała taka opinia. Zawsze jesteśmy gotowi porozmawiać o cashbacku i odpowiedzieć na pytania użytkowników.
Zwrot gotówki zostanie przelany na Twoje konto osobiste w ciągu 24 godzin od dokonania zakupu. Procent ten może zależeć od kategorii produktu, statusu kupującego i wykorzystania kodów promocyjnych. Informacje o warunkach naliczania znajdują się na stronie sklepu. Znajdują się tam również informacje o terminach zapisów. Czas ten jest potrzebny na przetworzenie i przesłanie informacji o zamówieniu. W momencie, gdy partnerzy przekażą prowizję i potwierdzenie, cashback zostanie dopisany do salda.
PS. Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Usługa jest dobra, korzystam z niej od dłuższego czasu i już wyrobiłem sobie pierwszą opinię. Pieniądze zostały dostarczone w ciągu około 15-20 minut (byłam zaskoczona, że stało się to tak szybko!). Ale mam jeden problem, chcę wypłacić pieniądze na gruzińską kartę VISA lub Mastercard, ale niestety na stronie jest to niemożliwe, co jest dla mnie problemem... Musiałem wypłacić pieniądze na Webmoney, a dopiero potem przelać je na kartę, ale z jakiegoś powodu usługa Webmoney pobiera za to prowizję w wysokości ponad 3 USD -_- Dlatego mam prośbę: dodaj gruzińską kartę VISA/Mastercard lub przynajmniej Payeer, żebym (i nie tylko) mógł normalnie wypłacać)
Dzień dobry
Dziękujemy za miłe słowa na temat usługi :)
Wypłata środków na gruzińskie karty bankowe jest obecnie niedostępna. Rozumiemy, że ta metoda wypłaty będzie dla Ciebie wygodna.
Twoje życzenie zostało odnotowane. Jeśli nastąpią jakiekolwiek zmiany, na pewno poinformujemy użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak administrator wyjaśni tę sytuację? Zamówiłem na polskiej stronie internetowej za 14 złotych, 1,45 procent = 0,203 złotego. Według kursu wymiany okazuje się, że 0,203 złotego = 3,31 rubla... Podsumowanie: Czy warto zaufać temu oszustwu???
Cześć!
Stawka cashbacku za zamówienia w Allegro PL nie jest stała. Procent ten może wynosić od 0,15% do 1,5% i zależy od kategorii produktu. Informacje o warunkach naliczania cashbacku dostępne są na stronie sklepu .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops