Wypróbowałem tę stronę. O zgrozo, kuszą cię gotówką, a na końcu nie dostajesz nic. Znajdą 100 powodów, żeby nie płacić.
Dzień dobry, Anno!
Smutne jest, że powstało takie wrażenie.
Zauważyliśmy, że recenzja została wystawiona z konta zarejestrowanego 2 października. Skontaktowaliśmy się z nimi drogą mailową, aby wyjaśnić sprawę i uzyskać pomoc, ale niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Bylibyśmy wdzięczni, gdybyś znalazł chwilę i do nas napisał.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Odpowiadam na poprzednią opinię... Krótko zacytuję to, co zostało powiedziane wcześniej i jaka była Twoja odpowiedź... *** Alexander Wcześniej nie było żadnych pytań... W ciągu ostatniego miesiąca jakość usług całkowicie się pogorszyła. Nie przyznają zwrotu gotówki, ciągle szukają jakichś głupich i dziecinnych wymówek, mimo że wszystkie transakcje są rejestrowane na koncie osobistym. Wniosek nasuwa się sam: firma zamieniła się w bandę oszustów!!! ---------------------------------------- LetyShops Alexander, dzień dobry! Zależy nam na zadowoleniu użytkowników z naszych usług i przykro nam, że Twoja opinia uległa zmianie. Zawsze staramy się rozwiązać problem w sposób korzystny dla każdego użytkownika. Mamy nadzieję, że udało Ci się to zweryfikować więcej niż raz. Ponieważ naruszono warunki serwisu Alibaba, zwrot gotówki nie został wyświetlony na Twoim koncie osobistym. Jeżeli wszystkie warunki sklepu (każdy jest inny) oraz zasady dokonywania zakupów zostaną spełnione, zamówienia zostaną automatycznie odnotowane w naszym systemie. Tylko w tym przypadku wspólnicy przekazują prowizję. Wierzymy, że rekomendacje udzielone przez kierownika w odwołaniu okażą się pomocne w przyszłości. Z poważaniem, zespół LetyShops *** Nie złamałem zasad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I powtórzę to jeszcze milion razy!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko zostało zrobione zgodnie z instrukcją!!!!!!!!! Już od kilku lat przechodzę procedurę tranzycyjną i wiem, jak to zrobić! Przyznaj się wszystkim użytkownikom, że, delikatnie mówiąc, mnie OSZUKAŁEŚ!!! i niech ci będzie WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry, Aleksandrze!
Zawsze jesteśmy uczciwi wobec użytkowników i otwarci na dialog. Rozumiemy, że utrata zwrotu gotówki jest nieprzyjemna. Aby Cię wesprzeć, częściowo to doceniliśmy.
Oprócz opuszczenia naszej witryny przed dokonaniem zakupu, ważne jest zapoznanie się z regulaminem zamieszczonym na stronie sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To kolejny radziecki przekręt. W ciągu kilku miesięcy uzbierałem ponad 100 UAH. Podjęto decyzję o wycofaniu się. Ale tak nie było. Okazuje się, że „mądrzy” ludzie mają swoje własne zasady dotyczące montażu naparstków. Aby przelać środki należy zebrać 250 UAH. Trzeba kpić z takich ludzi. Jednym słowem, OSZUSTWO!!!
Dzień dobry
W naszym serwisie obowiązuje limit wypłat. Koszt to 250 hrywien.
Informacje te znajdują się w sekcji „Wypłata środków” oraz w umowie z klientem .
Często organizujemy promocje ze zwiększonym cashbackiem, stworzyliśmy program poleceń , a także statusy lety. Wszystko to pozwala użytkownikom czerpać korzyści z zakupów i szybciej gromadzić zwrot gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wystąpiły problemy z naliczeniem zwrotu gotówki, po skontaktowaniu się z nimi wszystko zostało rozwiązane na moją korzyść. Rzeczywiście, zajęło to 3 dni i wymagało zrobienia kilku zrzutów ekranu oraz odpowiedzi na pytania. Na początku myślałem, że po prostu marnują czas, ale teraz rozumiem, że jest to konieczne do przeprowadzenia dokładnej kontroli. Jestem zadowolony z usługi, polecam ją każdemu, ale przed aktywacją cashbacku przeczytaj uważnie regulamin letyshopu bez sprawdzania. Dziękujemy zespołowi operatorów. DZIĘKUJĘ.
Cześć!
Mamy nadzieję, że zwrot gotówki nie zostanie już utracony.
Zawsze staramy się zrozumieć sytuację, dlatego prosimy naszych użytkowników o pomoc :) W razie jakichkolwiek pytań piszcie do nas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej nie było żadnych pytań... Przez ostatni miesiąc obsługa działała całkowicie nieprawidłowo. Nie przyznają zwrotu gotówki, ciągle szukają jakichś głupich i dziecinnych wymówek, mimo że wszystkie transakcje są rejestrowane na koncie osobistym. Wniosek nasuwa się sam: firma zamieniła się w bandę oszustów!!!
Dzień dobry, Aleksandrze!
Zależy nam na zadowoleniu użytkowników z naszych usług i przykro nam, że Twoja opinia uległa zmianie. Zawsze staramy się rozwiązać problem w sposób korzystny dla każdego użytkownika.
Mamy nadzieję, że udało Ci się to zweryfikować więcej niż raz.
Ponieważ naruszono warunki serwisu Alibaba , zwrot gotówki nie został wyświetlony na Twoim koncie osobistym.
Jeśli wszystkie warunki sklepu (każdy jest inny) i reguły zakupów zostaną spełnione, zamówienia zostaną automatycznie zapisane w naszym systemie. Tylko w tym przypadku wspólnicy przekazują prowizję.
Wierzymy, że rekomendacje udzielone przez kierownika w odwołaniu okażą się pomocne w przyszłości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W ostatnim czasie dokonałem kilku zakupów i miałem problemy z cashbackiem. Nie otrzymałem go. Ostatnio sytuacja powtórzyła się i czekam już tydzień na odpowiedź na moje zapytanie, a tu nic.
Dzień dobry.
Przepraszamy serdecznie, że nie odpowiadaliśmy przez tak długi czas. Ze względu na dużą liczbę zapytań, kierownicy działu obsługi klienta przetwarzają prośby po kolei. Pracujemy nad tym, aby pomagać naszym klientom tak szybko, jak to możliwe. Uwierz mi, Twoja sprawa nie pozostanie bez odpowiedzi.
Dziękujemy za zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnio nie pojawiały się zwroty gotówki
Dzień dobry
Dima, ważne jest dla nas zrozumienie przyczyn utraty cashbacku. Wysłaliśmy zapytanie do obsługi klienta, ale niestety wciąż nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Sprawdź swoją pocztę oraz sekcje „Pomoc” i „Moje prośby”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonały sklep internetowy
Dzień dobry
Jesteśmy serwisem cashback :) Współpracujemy z ponad 2000 sklepów internetowych.
Listę wszystkich partnerów znajdziesz w sekcji „Wszystkie sklepy” .
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko jest w porządku, dopóki nie chcesz wypłacić ciężko zarobionych pieniędzy. ODMOWA! ODMOWA! ODMOWA! a to jest kwota 10$, jeśli masz więcej, to... współczuję ci
Dzień dobry
Teraz wszystko ci wyjaśnimy.
Możesz wypłacić zgromadzony cashback :) Dla bezpieczeństwa Twoich środków wysłaliśmy list potwierdzający na adres e-mail powiązany z Twoim kontem. Ponieważ nie otrzymano odpowiedzi, wniosek został odrzucony. Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą oraz folder ze spamem i odpowiedz na wiadomość e-mail.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kiedy próbuję wypłacić środki i otrzymuję kod weryfikacyjny, otrzymuję komunikat o nieprawidłowym kodzie, a czat online na stronie jest bezużyteczny. Uważam, że jest to oszustwo, mające na celu czerpanie korzyści od właścicieli stron. Zaprzestanę używania tej aplikacji; to strata czasu.
Dzień dobry.
Widzimy, że utworzyłeś już zapytanie do obsługi klienta w celu rozwiązania swojego problemu. Menedżer pomoże Ci rozwiązać tę sprawę.
Ten błąd może wystąpić, ponieważ system nie akceptuje znaków takich jak ñ, ü, tyldy itp., wprowadź dane bez tych znaków (na przykład Hiszpania). Jeśli nie możesz złożyć wniosku, spróbuj wpisać wszystkie informacje w języku angielskim (np. Hiszpania).
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Skorzystałem z usługi, zarezerwowałem hotel i przedstawiłem rachunek. 120 dni bez zwrotu gotówki. Za każdym razem, gdy dają ci śniadanie, proszą cię, żebyś poczekał. Oszustwo!!!
Dzień dobry, Siergieju!
Niestety, informacja o Twoim zamówieniu nie wpłynęła do naszego systemu.
Jeśli klient nie otrzyma zwrotu gotówki, zawsze jesteśmy gotowi rozwiązać sprawę i skontaktować się z naszymi partnerami w celu uzyskania dodatkowych informacji. Na Twoje zapytanie nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi. Opóźnienie wynika z faktu, że nie współpracujemy bezpośrednio.
Zawsze staramy się dbać o naszych użytkowników, dlatego na razie część zwrotu gotówki wypłacamy ze środków firmy.
Czekamy z Tobą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops