Ha-ha, do uzyskania statusu złota pozostało 229,50 rubli, a wypłata pieniędzy nie jest możliwa. Oszustwo i przekręt! Z jakiegoś powodu wsparcie zostało zawieszone. Więc sam zdecyduj czy skorzystać z tej „usługi” czy NIE.
Dzień dobry, Vadim!
Przepraszamy za wszelkie niedogodności. System płatności miał trudności z przekazywaniem środków na konta mobilne białoruskich operatorów. Problem został już rozwiązany. Tymczasowo zalecamy, aby w miarę możliwości dokonywać wypłat na portfele elektroniczne (Qiwi, Webmoney, Yandex.Money).
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Korzystam z tej usługi już od dłuższego czasu. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania, zostaną one rozwiązane niezwłocznie i na korzyść kupującego. Pieniądze można wypłacić bez żadnych problemów. Chciałbym również podkreślić pracę działu obsługi klienta. Dziękuję!
W ostatnim czasie nie odnotowano żadnej wypłaty środków. Tak zwana służba opiekuńcza po prostu nie odpowiada na wiadomości.
Dzień dobry
Natalio, przeanalizowaliśmy sytuację i prośby skierowane do służby opiekuńczej.
Zwrot gotówki za rezerwacje na Booking.com jest dopisywany do Twojego salda średnio w ciągu 60 dni od wymeldowania. Kierownik Kirill utrzymuje sytuację pod kontrolą w ramach otwartego odwołania nr 1777051. Godziny otwarcia czatu online uległy zmianie. Teraz menedżerowie są gotowi odpowiadać na pytania użytkowników od 9:00 do 18:00 czasu moskiewskiego od poniedziałku do piątku.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo chciałbym uzyskać odpowiedź na tę sytuację. Około trzech tygodni temu zadzwonił do mnie na komórkę młody mężczyzna z Petersburga i przedstawił się jako pracownik waszej firmy. Powiedział, że kilka lat temu zarejestrowałem się na waszej stronie (czego nie pamiętam) i dokonałem zakupu, więc miałem 2 tysiące rubli „leżących sobie” i „wypalających się” tego samego dnia, a on, jako bardzo troskliwy pracownik, chce mi pomóc kupić produkt, który teraz może przekazać. To były perfumy i elektronika. Nie mogłem odpowiedzieć od razu, ponieważ nie planowałem niczego kupować. Młody mężczyzna zgodził się poświęcić nam swój czas i oddzwonił punktualnie godzinę później. Oczywiście mało kto chce tracić 2 tysiące, które nagle „pojawiły się na horyzoncie”. więc zdecydowałem się na wodę toaletową za dopłatą 3400 z drobnymi. Ale sytuacja życiowa się zmienia: poszedłem na zwolnienie lekarskie, towar dotarł. Dzwoni młody mężczyzna i ostrzega o towarze, który dotarł. Wyjaśniam, że jestem na zwolnieniu lekarskim i nie mogę jeszcze kupić towaru. Ale to jest zlecenie, za które dostanie pieniądze, jak tu można zrozumieć sytuację. I dosłownie rozpoczął się „terror telefoniczny” – milion połączeń dziennie!!! Ludzie, jeśli nie jestem zadowolony z czegoś w produkcie, nawet jeśli kupiłem go w sklepie, mogę go zwrócić. Właśnie tam, podczas ostatniej nieceremonialnej rozmowy telefonicznej, padły groźby nałożenia kary pieniężnej w wysokości połowy wartości towaru. Jestem przyzwoitą, normalną osobą. I zawsze, jeśli powiem „tak”, dotrzymuję obietnic. Ale tutaj, przy takim podejściu, chęć robienia interesów po prostu znika. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Dziękujemy za zrozumienie.
Dzień dobry, Olgo!
Jesteśmy usługą cashback LetyShops. Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem naszego serwisu w sklepach stacjonarnych, część wydanych pieniędzy zwracamy w formie cashbacku. Ale nie jesteśmy sklepem. Nie sprzedajemy i nie wysyłamy towarów.
Oszuści najprawdopodobniej przedstawili się w imieniu naszej usługi.
Zalecamy dokonywanie zakupów tylko na zaufanych stronach, po zapoznaniu się z opiniami w Internecie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Właśnie otrzymałem wypłatę środków na moją kartę i postanowiłem wystawić recenzję, ponieważ byłem mile zaskoczony szybkością realizacji wypłaty. Wniosek został potwierdzony w ciągu 22 minut, a pieniądze natychmiast pojawiły się na rachunku karty bankowej. Na stronie znajduje się obszerna lista sklepów, w których możesz otrzymać zwrot gotówki. Na każdej stronie znajdują się szczegółowe warunki naliczania odsetek, a jeśli zaproponowany przez Ciebie procent od zakupu Ci nie odpowiada, możesz poszukać w innym sklepie. Chciałbym również podkreślić pracę działu obsługi klienta. Tak, zaczęli odpowiadać na zgłoszenia o wiele dłużej, ale czy to robi różnicę, skoro masz pewność, że problem zostanie rozwiązany, jak tylko znajdzie się wolny pracownik, który się nim zajmie? Często rekompensują cashback z własnych środków, jeśli z powodu błędu technicznego cashback się nie pojawił lub został odrzucony przez sklep. Chciałbym również skomentować jedną z wcześniejszych recenzji, w której ktoś oburzył się, że nie może wypłacić zarobionych groszy ze względu na ustalony limit i oskarżył serwis o oszustwo. Ale o jakim oszustwie możemy mówić, skoro nie zabierają ci ani grosza? I bez względu na to, ile czasu potrzebujesz na uzbieranie minimalnej kwoty, będzie ona czekać na Ciebie na koncie, a nie po miesiącu (warunkowo) trafi do kieszeni przedstawiciela Letyshops. Wystarczy, że od razu przeczytasz regulamin i jeśli Ci nie odpowiada, poszukaj nowej usługi, a nie pisz wściekłych komentarzy, pokazując w ten sposób swoją głupotę. Korzystam z LetyShops od 3 lat i pierwszy cashback mogłem wypłacić dopiero po roku, ponieważ nie robiłem dużych zakupów. Ale o tym wiedziałam już rejestrując się i świadomie oszczędzałam, aż do osiągnięcia limitu. Dlatego szczerze nie rozumiem ludzi, którzy zostawiają takie recenzje.
Ksenia, dzień dobry!
Niesamowicie miło czyta się takie recenzje.
Jesteśmy wdzięczni, że przez 3 lata współpracy z nami, czujecie Państwo troskę i komfort, jaki cały zespół tworzy każdego dnia. Oznacza to, że mamy dla kogo się rozwijać :)
Życzymy Państwu owocnych i udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy za rozwiązanie problemu z Eldorado. Z powodu awarii systemu zamówienie na kwotę 30 tys. nie zostało wyświetlone na koncie osobistym Eldorado, w związku z czym cashback nie został naliczony. Po tym, jak udało mi się odzyskać dane zamówienia, cierpliwi pracownicy Letyshops przywrócili długo oczekiwany cashback.
Dzień dobry, Siergieju!
Cieszymy się, że problem został rozwiązany w Twoim przypadku pozytywnie :) Zawsze chętnie zajmiemy się Twoją sprawą.
Mamy nadzieję, że sytuacja ta się nie powtórzy i kolejne zamówienia będą rejestrowane automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobry sklep i normalny zakład pieniężny są uznawane.
Dzień dobry
Jesteśmy serwisem cashback :)
Współpracujemy z ponad 2000 sklepów. Kiedy robisz zakupy online, możesz odzyskać część wydanych pieniędzy. Listę naszych partnerów znajdziesz w sekcji "Wszystkie sklepy" .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oszuści, zamiast obiecanego zwrotu 2900 rubli dali 1116, oczywiście to był pierwszy i ostatni raz kiedy skorzystałem z waszych usług na kaszel-kaszel((
Dzień dobry
Sprawdziliśmy informacje na naszym koncie osobistym. Zwrot gotówki za zakupy został naliczony prawidłowo. Od momentu zastosowania kodu promocyjnego stawka dla Ciebie wyniosła 4,5% (uwzględniając promocję 3-krotnego zwrotu gotówki). Menedżer opisał to bardziej szczegółowo w odwołaniu.
Zalecamy zapoznanie się z warunkami i cenami przed złożeniem zamówienia, ponieważ są one różne w każdym sklepie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najlepsza usługa cashback. Przez całe moje życie zakupowe, jeśli mogę tak powiedzieć, korzystałem z wielu usług (przed LetyShops). Zostałem przy tym, ponieważ nigdy nie miałem problemów z naliczaniem zwrotu gotówki. Dokładniej rzecz biorąc, jeśli coś się wydarzyło, nawet jeśli była to moja wina, otrzymywałem odszkodowanie. Tutaj również znajduje się największa ilość różnorodnych sklepów. Oznacza to, że jeśli muszę coś kupić, wchodzę na LetyShops i sprawdzam, w którym sklepie lepiej złożyć zamówienie, gdzie jest większy cashback. W końcu LetyShops nie tylko ma wysoki procent zwrotu gotówki, ale także obsługuje tylko zweryfikowane sklepy. Chłopaki są też świetni w organizowaniu zawodów. I byłem bardzo szczęśliwy, że wygrałem i mogłem przyjść do ich biura. Dziękuję Wam, że pozwoliliście nam korzystać z tak wysokiej jakości usług. Szkoda tylko, że nie mogłem z Tobą popracować :s
Vadim, dzień dobry!
Dziękujemy za miłe słowa i za to, że jesteście z nami! Cieszymy się szczerze, że szczęście się do Ciebie uśmiechnęło :)
Śledź nasz newsletter i promocje. Jesteśmy pewni, że uda nam się Państwu ponownie usatysfakcjonować.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops