Niestety, nowy program poleceń jest do bani. nie płacić starym klientom, nie dając jednocześnie żadnych narzędzi do pozyskiwania nowych? Nie masz nawet statystyk dla poszczególnych sklepów i okresów – ile łącznie otrzymałeś zwrotu gotówki. Nie ma nic, co można by pokazać ludziom, poza całkowitą kwotą za cały czas. Czym konkretnie wyróżnia się Twoja usługa na tle innych? Próbowałem prawie wszystkiego i mogę powiedzieć - nic. dobry, ale bez szczególnych zalet. a wraz z tymi nowymi warunkami - stał się jeszcze gorszy niż niektórzy.
Dzień dobry
Daria, dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Tak, warunki naliczania płatności w ramach programu poleceń uległy zmianie. Okres naliczania (1 rok) został określony w Umowie z Klientem. Teraz wdrożyliśmy tę funkcję od strony technicznej.
Dochód z każdego polecenia jest wyświetlany na Twoim koncie osobistym, w sekcji „Poleć znajomemu”.
Chcemy się rozwijać i wprowadzać na rynek nowe produkty i usługi, które sprawią, że zakupy będą dla użytkowników bardziej użyteczne i przyjemne. To, jak również koszty programu lojalnościowego i organizacji promocji, wymagają dodatkowych inwestycji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wystąpił problem z Foxtrotem dotyczący zwrotu gotówki. Skontaktowałem się z pomocą techniczną, a chłopaki bardzo szybko rozwiązali problem. Chciałbym podziękować zespołowi za uwagę i bardzo szybkie rozwiązywanie problemów. Dziękuję, tak trzymaj...!
Uważaj, serwis nie zawsze przyznaje zwrot gotówki. Nigdy nie otrzymałem żadnych zwrotów za zakupy na eBayu, dodatkowe zwroty zostały mi przyznane wyłącznie za pośrednictwem obsługi klienta, a w ostatnim przypadku po prostu poddali się. Jeżeli istnieje możliwość skorzystania z innej usługi - skorzystaj z niej. Przynajmniej tak mi powiedziano w dziale wsparcia technicznego ))) Cytat: „Podczas zakupów za pośrednictwem naszego rozszerzenia używaj czystej przeglądarki bez żadnych ustawień ani dodatków” i „Użyj innej przeglądarki”, której nie sprecyzowali. Łatwiej mi skorzystać z innej usługi ))))
Dzień dobry
Zwrot gotówki jest naliczany automatycznie. Jeżeli sklep otrzyma informację o źródle transakcji, dane o zamówieniu, a następnie prowizja, zostaną przesłane do naszego systemu.
Niestety, nie udało nam się ustalić przyczyny utraty zwrotu gotówki za Twoje zamówienie. Zalecamy, abyś spróbował dokonać zakupów przy użyciu innej przeglądarki zainstalowanej na Twoim komputerze.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Postanowiłem zamówić telefon z AliExpress z wykorzystaniem cashbacku, aby odzyskać chociaż część pieniędzy; na stronie LetyShops wielkość cashbacku dla strony Ali wynosi 1,5%. Telefony komórkowe + promocja z letyshops + 30% stawki bazowej do stawki sklepowej. Ostatecznie dostałem 0,6%, nie polecam korzystania z tej usługi (oszukają cię i zostaniesz z groszami).
Dzień dobry
Rozumiemy, że sytuacja Cię zdenerwowała, ponieważ oczekiwana kwota zwrotu gotówki nie zgadzała się z naliczoną kwotą. Twoje zamówienie zostało dokonane na platformie AliExpress, w sklepie, w którym bazowa stawka procentowa od zakupów wynosi 0,5 %.
Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Daję jedną gwiazdkę za przyjazne podejście serwisu do użytkownika. Serwis komunikuje się z użytkownikiem za pomocą e-maila i telefonicznych listów potwierdzających, zwracając się do niego po imieniu! Czytanie w aplikacji, z której dopiero zacząłem korzystać, jest niesamowicie frustrujące. Odbieram to jako brak szacunku do użytkownika. Smutne jest to, że coraz więcej firm ulega temu zjawisku.
Dzień dobry, Siergieju!
Nie chcemy sprawiać takiego wrażenia. Zwrócenie się do użytkowników w sposób nieformalny w żaden sposób nie umniejsza naszemu szacunkowi do nich. Staramy się być bliżej Ciebie. To jest styl komunikacji naszej firmy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Niedawno zacząłem korzystać z tej usługi. Złożyłem zamówienia w Zdravsiti i Center Corporation, cashback nie pojawia się podczas oczekiwania, nawet po dniu(( Za każdym razem muszę pisać do obsługi klienta, co jest niewygodne. Na początku cashback był rekompensowany, ale w przypadku dwóch ostatnich zamówień pozostały bez rekompensaty pieniężnej. Będę musiał rozstać się z tą usługą.
Dzień dobry
Anno, interesuje nas również automatyczne naliczanie cashbacku oraz czerpanie przez użytkowników korzyści z zakupów dokonywanych w LetyShops. Nie otrzymaliśmy prowizji za Twoje zamówienia, ale to właśnie ona stanowi cashback. Aby zrozumieć powody, skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami. Po otrzymaniu odpowiedzi kierownik skontaktuje się z Tobą w otwartym wniosku. Czekamy na Państwa spotkanie i mamy nadzieję na dalszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops