Oszuści jednym słowem... Oszukali mnie na 12 tys. i nie zwrócili pieniędzy za zakupy w Sportmaster. Wysłałem to wszystkim, których znam, żeby już tego nie używali. Rada dla wszystkich: lepiej korzystać z innych platform do cashbacku. Tutaj można zostać oszukanym, jeśli nie za pierwszym razem, to na pewno za drugim.
Dzień dobry, Arthurze!
Smutne, że mam takie zdanie o tej usłudze :(
Najbardziej prawdopodobne jest, że zwrot gotówki za Twoje zakupy został odrzucony z powodu naruszenia regulaminu sklepu. Według nich cashback nie przysługuje w przypadku zamówień hurtowych. Skontaktowaliśmy się z Państwem, aby wyjaśnić tę sprawę szczegółowo. Niestety nie było żadnej odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sportmaster po raz kolejny otrzymuje ocenę "1" za swoją pracę!!! Złożyłam 3 zamówienia i wszystkie 3 zwroty gotówki zostały anulowane, mimo że produkt został zakupiony, nie został zwrócony i obecnie go używam! Pytanie: Dlaczego to robisz??? A swoją drogą, oni nawet normalnych paragonów nie potrafią zrobić... Mijają 2-3 tygodnie, a ich paragony wypalają się na twoich oczach, najwyraźniej po to, żeby nic na nich nie było widać i nie dało się udowodnić zakupu! Sportmasterze, nie potrzebujemy takiego futbolu!!! :(((
Aleksiej, dzień dobry!
Odrzucenie zwrotu gotówki mogło nastąpić przez pomyłkę lub z powodu naruszenia algorytmu zakupu. Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy, a zalecenia udzielone przez managera w odwołaniu będą pomocne przy składaniu kolejnych zamówień :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
za pośrednictwem aplikacji mobilnej Aliexpress jest taniej niż za pośrednictwem waszej strony z cashbackiem
Dzień dobry
Cena towarów w aplikacji AliExpress faktycznie różni się od ceny na stronie sklepu. Taka jest polityka AliExpress. To nie ma nic wspólnego z naszą usługą.
Dla wygody dokonywania zakupów sprawiliśmy, że po wejściu do naszej aplikacji otwiera się aplikacja AliExpress :)
Całkiem fajne, prawda? Rób zakupy z przekonaniem!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem towar za 8000 w dniu 11/11/19. Minął dzień, a zwrot gotówki nadal nie został przyznany. Oszustwo!
Dzień dobry
Być może cashback nie został wyświetlony z powodu dużego podniecenia w okresie wyprzedaży lub algorytm zakupu był uszkodzony.
Utworzono zapytanie do obsługi klienta. Niestety nie otrzymaliśmy Twojej odpowiedzi. Sprawdź swoją skrzynkę e-mail i sekcję Pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obiecują 5,5% zwrotu gotówki za zakupy w danym sklepie... finalnie zakup za 21 000 rubli - zwrot 300 rubli... może poszukam innego cashbackera, bardziej uczciwego. Wszystkiego najlepszego.
Dzień dobry
Andrey, stawka cashbacku w AliExpress zależy od kategorii produktu . Procenty są widoczne na stronie po kliknięciu.
Od momentu zakupu telefonu komórkowego stawka wynosiła 1,5%.
Będziemy zadowoleni, jeśli będziesz z nami dalej współpracować.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem różne rzeczy, ale telefon nie był objęty zwrotem gotówki, nie zauważyliśmy tego...
Dzień dobry, Victorze!
Prawdopodobnie kupiłeś telefon w sklepie, który nie kwalifikuje się do zwrotu gotówki. Listę można zobaczyć na stronie po kliknięciu na nią.
Zwróciliśmy się z prośbą o pomoc do służby opiekuńczej. Nie otrzymano odpowiedzi zawierającej żądane informacje.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W najważniejszym momencie 11 listopada o godz. 10.00 Państwa serwis przestał działać, przez co nie będę mógł otrzymać zwrotu gotówki za wiele towarów kupionych na wyprzedaży. Źle.
Dzień dobry
Przepraszamy. Rzeczywiście, z powodu dużego obciążenia, nasza usługa przez jakiś czas trochę szwankowała. Szybko wszystko naprawiliśmy i teraz wszystko działa :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzisiaj 11.11.19 próbowałem zamówić towary z Aliexpress za pośrednictwem waszej strony internetowej, ale strona albo się nie ładowała, albo ciągle się zawieszała. Dziękujemy za Twoją pracę!!!
Tatiana, dzień dobry!
Przepraszamy za niedogodności. Strona była przez pewien czas niedostępna z powodu ładowania.
Wszystko zostało szybko naprawione :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chyba napiszę tu też... Jestem z LetyShops od ponad roku, dochód jaki zarobiłem z cashbacku + cashbacku z poleceń to ok. 20 tys. rubli... A teraz są nowe zasady. Cała moja lista znajomych praktycznie zniknęła, z aktywnych zostało tylko 2-3 osoby, a i oni znikną za parę miesięcy, pół roku... Mało tego, teraz dochód od znajomych to tylko 15%. No cóż, mówisz poważnie? Od pół roku okresowo korzystam z innej usługi, która oferuje wyższy procent zwrotu gotówki. Przywiodły mnie tu polecenia. Gratulacje, w ostatnich latach zrobiłeś karierę, twoja reklama jest wszędzie, popierają cię najlepsi blogerzy i inni. Ci ludzie nic nie stracą, opublikują swój film i zdobędą 100 500 poleceń! A zwykli ludzie przynieśli/przynieśli wam praktycznie i głównie czysto swoich znajomych, bliskich ludzi! A potem, hop, wszystko odcinasz! Dobra robota, przystojniacy! Powodzenia!
Dzień dobry
Rusłanie, jesteśmy wdzięczni, że przez 3 lata polecałeś nasze usługi i dokonywałeś u nas zakupów.
Rozumiemy, że ta wiadomość Cię zaniepokoiła. Warunek otrzymywania dochodu z poleceń został umieszczony w Umowie z Klientem ponad rok temu i uwierz mi, nie ma to nic wspólnego z popularnością LetyShops.
Pracujemy nad nowymi, ciekawymi funkcjami i mamy nadzieję, że zadowolą one wszystkich użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W poczcie było mnóstwo spamu, a mimo to nadszedł dzień wyprzedaży, 11.11 i... letyshop po prostu się zawiesił, gdy próbowałam wejść na Ali i poleżeć tam przez około 10 minut (podczas gdy wciąż sprawdzałam). W tym czasie kupony „delicious” straciły ważność. Dziękujemy za profesjonalną obsługę i pozornie przypadkowe zarzucenie obciążenia w odpowiednim momencie.
Igorze, dzień dobry!
Przepraszamy. Z powodu dużego obciążenia usługa jest trochę chora. Wszystko zostało szybko naprawione, a strona działa już od dłuższego czasu.
Rozumiemy, że być może nie zdążyłeś skorzystać z dobrej oferty sklepu w tamtym czasie. Jeszcze jest czas. Wyprzedaż jeszcze się nie skończyła :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops