Dzień dobry, wysłałem do Państwa zapytanie, ponieważ nie otrzymałem zwrotu gotówki za dokonane przeze mnie zakupy. 11 listopada 2019 r. wydałem około 160 euro i nie otrzymałem zwrotu gotówki. Dlaczego? Nie otrzymałem odpowiedzi na zapytanie nr 1835795. Pozdrowienia.
Dzień dobry!
Przepraszamy serdecznie, że nie odpowiadaliśmy przez tak długi czas. Ze względu na dużą liczbę zapytań, kierownicy działu obsługi klienta przetwarzają prośby po kolei. Pracujemy nad tym, aby pomagać naszym klientom tak szybko, jak to możliwe. Uwierz mi, Twoja sprawa nie pozostanie bez odpowiedzi.
Pozdrowienia,
Zespół LetyShops
Dobry wieczór. Chcę powiedzieć, że korzystam z Państwa usług od dłuższego czasu, mam status Lety-Silver. Ostatnio zauważyłem, że cashback nie jest naliczany, zdarzyło się to już parę razy w przypadku Rozetki. Aktualnie na AliExpress trwa wyprzedaż. Otworzyłem spór w tej sprawie za pośrednictwem modułu odwołań i wsparcia i jestem ignorowany już od dwóch dni. Po prostu nie ma odpowiedzi. Myśl, co chcesz. To jest rodzaj obsługi i podejście do stałego klienta serwisu. Szkoda, że tak się rozpieściłeś.
Dzień dobry, Siergieju!
Bardzo cenimy sobie współpracę z Państwem. Obiecujemy, że Twoje zapytanie nie pozostanie bez odpowiedzi. Ze względu na ilość pracy po sprzedaży, obecnie przetwarzamy wnioski w ciągu 3–7 dni. Przepraszamy, że kazaliśmy Państwu czekać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Niedawno zarejestrowała się u Ciebie moja znajoma, minimalna kwota wypłaty wynosi 50 rubli. A ja mam 500. To rzeczywiście dyskryminacja.
Dzień dobry
Nasz zespół pracuje nad tym, aby usługa była jeszcze wygodniejsza. Obecnie testujemy możliwość wypłacania mniejszych kwot na różne sposoby.
Twój znajomy prawdopodobnie znalazł się w naszej próbce testowej. Jeśli wyniki testów będą pozytywne, Ty również będziesz mógł skorzystać z ulepszenia :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
wysyłają nieprawidłowe opłaty i nie chcą tego rozwiązać, obwiniają Aliexpress za wszystko
Cześć!
Współpracujemy ze sklepami poprzez specjalne programy partnerskie. W tej chwili rzeczywiście numery zamówień z AliExpress docierają do nas z lekko zmienioną wartością. Tylko piąta cyfra od końca jest inna. Nie ma to wpływu na naliczanie zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie polecam tej usługi. Spośród trzech zakupów na Ali za pośrednictwem LetyShops, cashback został naliczony tylko za jeden zakup za „grosz”; W przypadku dwóch pozostałych droższych zakupów (telefonu i robota odkurzającego) cashback nie został przyznany. Po przeprowadzeniu dochodzenia, pieniądze zostały zwrócone na zakup telefonu, ale na zakup odkurzacza - nie. Skontaktowanie się z działem wsparcia nie przyniosło żadnych rezultatów. Odpowiedzieli, że najwyraźniej wystąpił jakiś rodzaj awarii, chociaż z przedstawionych zrzutów ekranu wynika, że wtyczka Letyshop jest aktywowana, a pozostałe wtyczki (antywirusowa i blokująca reklamy) są wyłączone. Mam wrażenie, że gotówkę przyznaje się tylko za niedrogie zakupy.
Dzień dobry
Przepraszamy, ale w tej chwili dział obsługi klienta nie odpowiada tak szybko jak zwykle :( Jednak żadne z Twoich zapytań nie pozostanie bez odpowiedzi.
Widzimy, że Twoje zapytanie zostało przetworzone, a bonus za zakup odkurzacza został dodany do Twojego salda. Niestety, nie udało nam się ustalić dokładnego powodu utraty zwrotu gotówki. Być może wynikało to z emocji, jakie towarzyszyły wyprzedaży. Mamy nadzieję, że w przyszłości cashback będzie naliczany wyłącznie automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa jest dobra, choć ma swoje momenty. Oczywiście, że automatyczny system zawodzi, ale w tym przypadku połączenie między klientem, usługą cashback i sklepem funkcjonuje. Generalnie mam ciągłe problemy z przełączaniem się z aplikacji na Androida. Ale po co narzekać, kiedyś żyliśmy bez cashbacku, było ok, a teraz przynajmniej coś przychodzi)) powodzenia i opłacalnych zakupów wszystkim...IMHO
Cześć, Halit!
Dziękujemy za zakupy u nas :)
Zgadzamy się, że czasami mogą zdarzać się błędy. Jeśli je zauważysz, koniecznie napisz do nas poprzez dział „Pomoc”. Naprawimy to.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję za szybką odpowiedź na moją prośbę! Cały dzień czekałem na odpowiedź. Odnośnie zwrotu gotówki. Kupiłem telefon komórkowy za 12 400, z czego zwrot gotówki powinien wynieść 1,5%. A za cenę telefonu ta usługa dała mi 80 rubli! Dziękuję
Dzień dobry
Wszystkie żądania są przetwarzane w kolejności ustawionej w kolejce. Dziękuję za czekanie.
Najprawdopodobniej produkt został zakupiony w sklepie, w którym stawka cashback za zakupy wynosi 0,5%. Lista jest dostępna na stronie AliExpress . Widzimy, że kierownik poprosił o zrzut ekranu zamówienia, aby lepiej zrozumieć sytuację.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na początku serwis był najlepszy i najstabilniejszy. Wszystko zawsze działało, ale ostatnio wszystko się zmieniło. Szczególnie trudne jest to, że na początku wyprzedaży sklepy zniżkowe upadły i teraz musimy czekać na odpowiedź na prośbę, że z ponad 32 zwrotów gotówki, nadeszły tylko 2. Najwyraźniej reszta była uszkodzona z powodu awarii strony internetowej. Dziś musiałem zrobić 32 zrzuty ekranu i przepisać numery zamówień przez całą godzinę. Mam nadzieję, że przynajmniej nie poszło to na marne i że dostanę zwrot gotówki. W przeciwnym razie to tylko KEK
Dzień dobry
Siergiej, 11.11, w dniu rozpoczęcia wyprzedaży na AliExpress faktycznie wystąpiły trudności techniczne z powodu dużej liczby użytkowników chcących dokonać zakupów. Szybko je naprawiliśmy.
Wszystkie wnioski kierowane do placówki opiekuńczej są rozpatrywane według kolejności zgłoszeń. Otrzymaliśmy ostatnio więcej zapytań niż zwykle, dlatego nie odpowiadamy tak szybko, jak byśmy chcieli. Zrzuty ekranu zakupów są konieczne, ponieważ nie posiadamy informacji o zamówieniu (data, numer, kwota). Dziękujemy, że poświęciłeś czas na napisanie do nas i przesłanie nam potrzebnych informacji. Dziękujemy za pomoc i dołożymy wszelkich starań, aby pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops