DOBRZY LUDZIE, UCIEKAJCIE OD NICH JAK NAJSZYBCIEJ. KOMPLETNE OSZUSTWO. Straciłem moje 2 lata na marne. JAK ŻAŁUJĘ. NIE MA GORSZEJ OBSŁUGI. URUCHOMIĆ!!!!!!!!!!!!!!
Wowa, dzień dobry!
Jesteście z nami już od dłuższego czasu, za co jesteśmy Wam bardzo wdzięczni. Mamy nadzieję, że w trakcie naszej współpracy mogli Państwo niejednokrotnie przekonać się o naszej uczciwości i chęci niesienia pomocy. Tak, podczas tej wyprzedaży zwrot gotówki za zakupy został utracony :(
Wierz mi, chcielibyśmy, żeby wszystko było rejestrowane automatycznie. Bo jeśli to się nie wydarzy, my też nic nie dostaniemy. Przyznaliśmy maksymalny możliwy bonus za zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki nie został przyznany za zamówienia z 11.11 i 12.11 na łączną kwotę około 7000 UAH. Nawiązując do faktu, że sami niczego nie otrzymali. Dostałem „bonus” w wysokości 100 UAH. Uważam, że chłopaki dobrze zarobili na tej sprzedaży.
Dzień dobry
Naliczona premia została wypłacona z budżetu firmy. Rozumiemy, że nie jest to kwota, którą się spodziewałeś otrzymać. Jeśli zwrot gotówki nie pojawił się automatycznie, oznacza to, że nie otrzymaliśmy prowizji, którą moglibyśmy się z Tobą podzielić.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowite oszustwo! 99% zamówień nie zostaje zrealizowanych! Pieniądze nie zostały zaksięgowane lub czekają miesiącami... Zdecydowanie odradzam... po rejestracji dali mi dokładnie 50 rubli do wypłaty i to wszystko... na tym zakończyła się nasza współpraca... cwaniacy zarabiają na nas, a zwrotu nie ma. Gówniana usługa.
Dzień dobry
Zwrot gotówki pojawi się na Twoim koncie osobistym, jeśli partnerzy przekazali nam informacje o zakupie. Widzimy, że na podstawie wyników odwołań, zwrot gotówki został wypłacony we wszystkich przypadkach. Ponadto w przypadku jednego zapytania wyniki pokazały, że nagroda za zakupy została przekazana na konto innego źródła. Może się tak zdarzyć, jeśli użyto rozszerzeń innych firm lub nastąpiło przejście do innych kart.
Współpracujemy z partnerami na określonych zasadach. Wśród nich znajduje się również klauzula dotycząca terminu wypłaty zwrotu gotówki. Czas potwierdzenia możesz zawsze sprawdzić na stronie sklepu lub na swoim koncie osobistym obok zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
usługa była stabilna i od razu dała zwrot gotówki, teraz gdy zapłaciłem za zakup, zwrotu gotówki nie ma, mimo że minęły już 4 dni, napisałem reklamację, nikt mi nie odpowiada! dziękuję letyshops
Cześć!
Interesuje nas również automatyczne wyświetlanie zwrotu gotówki. Być może ze względu na dużą liczbę zamówień złożonych w okresie wyprzedaży, nie dotarły do nas informacje o wszystkich zakupach. Z pewnością przyjrzymy się tej sprawie. Przepraszamy, że kazaliśmy Państwu czekać. Wszystkie prośby są rozpatrywane przez kierowników placówek opiekuńczych w kolejności ustawionej w kolejce i żadna nie zostanie pominięta.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Tym razem zakupy w Ali i obsługa w LetyShops przypomniały mi frazę z kultowego filmu „Diamentowe ramię”: „Kto weźmie paczkę biletów, dostanie POMPĘ WODY!”... Zwrot gotówki z zakupu jest dokładnie równy kosztowi jednego przejazdu windą. Nasz obecny prezydent, były komik, zdjąłby przed tobą kapelusz. Brawo chłopaki! A pracowitym Chińczykom również należą się brawa!
Dodatek:
Cóż za świetny przekręt dla naiwniaków!!! Zwrot gotówki w wysokości 1/10 kosztu 1 przejazdu komunikacją miejską, czyli trolejbusem, to świetna sprawa! W naszym kraju moneta 5 kopiejek została już zniesiona. Straciłem mnóstwo czasu na kopiowanie, załączanie i pisanie listów ze skargami do Leti. Jaka szkoda, sam dałem się nabrać. Ale obsługa cynicznie nadal proponuje mi dalszą komunikację, na przykład: proszę odebrać, może k/b nagle zmaterializował się w twoim biurze... jest świetnie... staramy się, naciskamy, ale Ali nic nie robi. A wasz procent wynosi tylko 0,5%, zamawialiście ze złych sklepów... Nie, chłopaki, zamawiałem ubrania, a tam było 6%. Uwierzyłbym ci, ale widzę, że tak samo jest z innymi użytkownikami. Całkowite oszustwo.
Dzień dobry, Natalio!
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany tą sytuacją. Ze swojej strony zrobiliśmy wszystko, co możliwe, aby pomóc. Bonus za zamówienia został dodany do Twojego salda, a do indywidualnych kredytów zostały dołączone bilety uprawniające do udziału w losowaniu. Niestety, ponieważ nie otrzymaliśmy prowizji za te zamówienia, nie możemy zrekompensować Ci pełnej kwoty zwrotu gotówki. Mamy nadzieję, że wszystkie przyszłe zakupy będą rejestrowane automatycznie.
Odnośnie stawek cashback. Zależą one od kategorii produktu określonej przez partnera. Na stronie AliExpress na naszej stronie internetowej zawsze znajdziesz aktualne informacje na temat warunków i procentu zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11 zamówiłem 10 artykułów na Ali, część pieniędzy przyszła na tanie artykuły, część nie przyszła (robot odkurzający 15 tys.) wykonał dokładnie to samo! Rzucili we mnie 200 rubli, żebym się zamknął i był z tego zadowolony! „Doskonała” obsługa
Cześć, Władimirze!
Bonus za te zamówienia dodaliśmy do Twojego salda, chociaż nie otrzymaliśmy za nie prowizji :( Cashback jest wyświetlany automatycznie. Kwota zamówienia nie wpływa w żaden sposób na ten proces. Mamy nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
DOKONANO ZAKUPU ZA 325USD 11.11. NIE DALI MI ZWROTU GOTÓWKI. RZUCILI 50 UAH JAK PSOWI. proszę wybaczyć. Ta usługa zaczyna robić jakieś bzdury. To nie jest pierwszy raz.
Dzień dobry, Władimirze!
Szkoda, że masz takie zdanie. Jeśli zwrot gotówki nie pojawił się automatycznie na koncie użytkownika, oznacza to, że nie otrzymaliśmy prowizji za zakupy. Niestety, nie zawsze jesteśmy w stanie zrekompensować Państwu utracony cashback w całości ze środków firmy. Część zwrotu gotówki została już zwrócona na Twoje konto, a dołączono także bilety uprawniające do udziału w losowaniu nagród.
Mamy nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Początkowo usługa działała stabilnie i od razu wypłacono mi cashback, teraz gdy zapłaciłem za zakup, cashbacku nie ma, mimo że minęły 3 dni, napisałem reklamację, nikt nie odpowiada.
Cześć, Nikita!
Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Wszystkie żądania są przetwarzane w kolejności ustawionej w kolejce. Nasz menedżer skontaktuje się z Tobą i pomoże rozwiązać sytuację.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Letyshop jednostronnie zamknął mój wniosek (o zwrot nienaliczonego cashbacku podczas wyprzedaży 11-11), chociaż mój problem nie został rozwiązany, a rekompensata nie była satysfakcjonująca! Skargi nie docierają dalej niż do kierownika. Udaj się do alternatywnych usług cashback
Dzień dobry
Wniosek został zamknięty, ponieważ nie otrzymaliśmy Twojej odpowiedzi w ciągu dwóch dni. Rozumiemy, że spodziewałeś się otrzymania zwrotu całej kwoty. Niestety, nasz system nie otrzymał informacji o Twoich zamówieniach i partnerzy nie wypłacili Ci nagrody. My ze swojej strony wypłaciliśmy Państwu maksymalną możliwą część zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry, drodzy pracownicy serwisu. To była moja ulubiona strona oferująca zwrot gotówki. Kluczowym słowem jest tutaj... Bardzo się zmieniłeś - niestety, nie na lepsze. Sądzę, że ma to związek z odejściem Waszej liderki i inspiratorki Mariny (wybaczcie, jeśli pomyliłam imię). 11.11 był po prostu okropny... efektem zakupów za ponad 30 tysięcy nie był ani jeden cashback, ani jeden los na losowanie, a gdy kontaktowałem się z obsługą klienta - czas oczekiwania na odpowiedź wynosił 2 dni, a teraz na waszej stronie piszą 5-7 dni. Oznacza to, że jest wiele osób takich jak ja... i nie zobaczą one żadnych biletów na losowanie, a prawdopodobnie również gotówki z 11.11. Szkoda. Korzystam z Waszych usług niemal od początku ich istnienia, a błędy, które mogły wystąpić podczas przejścia na nową wersję, są wykluczone, zwłaszcza że wszystkie zostały uwzględnione na koncie osobistym. A najbardziej obraźliwe jest to, że nie przyznajesz się do swoich błędów. Można było uczciwie powiedzieć przed wszystkimi, że serwis się zawiesił, robimy wszystko co możliwe, znajdziemy rozwiązanie, przełożymy losowanie i wystawienie biletów. Ale nie, dziś dostałem optymistyczną wiadomość pocztą, że wszystko jest już gotowe... jaka szkoda.
Cześć, Jewgienijo!
Marina tam jest :) Ona po prostu nie zajmuje się już wysyłaniem mailingów, promocjami ani loteriami.
Tak, ze względu na ilość próśb nie przetwarzamy ich zbyt szybko. Obiecujemy odpowiedzieć każdemu użytkownikowi i pomóc rozwiązać jego problem. Jeśli wszystkie warunki losowania zostaną spełnione, bilety także zostaną dołączone. Liczymy na Państwa zrozumienie i przepraszamy za oczekiwanie na odpowiedź na Państwa zapytanie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jesteście oszustami, pobierają zwrot gotówki za zakupy deshi, 11.11 oszukałem Ali na 250 dolarów, zwrócili mi 360 rubli z tej transakcji, twierdząc, że Ali im nie zapłacił, oszustwo
Więc wy, dupki, wydymaliście mnóstwo ludzi 11.11, nie wieszajcie się!
Dzień dobry
Rozumiemy, jak nieprzyjemne jest to, gdy zwrot gotówki nie jest naliczany automatycznie. Zamówienie jest wyświetlane bez względu na cenę zakupu. Nie otrzymaliśmy żadnych informacji ani prowizji dotyczących Państwa zamówień. W związku z tym częściowo zrekompensowaliśmy zwrot gotówki. Mamy nadzieję, że rekomendacje zawarte w apelu pomogą Ci regularnie otrzymywać pełny zwrot gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops