Jesteś po prostu moim ulubieńcem :) To właśnie oznacza indywidualne podejście! http://joxi.ru/l2Z5xbkFz4JqEm . Laura jest najlepsza ☜(゚ヮ゚☜)
Cześć!! Serwer padł 11.11.19, próbowałem się do was zalogować przez godzinę.. błąd 505, coś się stało..... nie tak(((. Trzeci rok z rzędu.. albo nie dadzą mi biletów, albo nie zwrócą mi gotówki. Ale tym razem się wyróżnili!!! Identyfikator żądania #1820633, mój problem nie został rozwiązany od 11, nawet nie odpowiedzieli. Podałem wszystkie dane!! Nie widzę żadnych biletów, żadnego cashbacku ((((( Kupiłem za dużą kwotę. Zupełnie nieumyślnie dla stałych klientów. Najwyraźniej będę musiał odradzić moim znajomym, żeby nie korzystali z waszych usług. ROZWAŻAM ODMÓWIENIE WASZYCH NIEKOMPETENTNYCH USŁUG!!!
Dzień dobry, Siergieju!
Tak, na początku wyprzedaży mieliśmy chwilowe trudności techniczne ze względu na dużą liczbę osób chcących dokonać zakupów na AliExpress. Szybko je naprawiliśmy.
Dziękujemy za oczekiwanie na wiadomość od menedżera. Widzimy, że problem z cashbackiem i biletami został rozwiązany.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Tym razem, Bóg jeden wie, co się dzieje. Z 42 zamówień, cashback przysługuje za 24, ale ani jeden numer zamówienia się nie zgadza!!! Nie wspominając już o tym, ile wysiłku to wszystko wymagało! przejścia od Letty do Ali w ciągu 20 minut, wieszanie wszystkiego co możliwe, itp. za 5 centów zwrotu, rok nerwów do stracenia!!! No i oczywiście nie ma zamówień za 50 dolców lub więcej. Można zapłacić gotówką za zamówienie o wartości 50 centów, ale oczywiście nie można zapłacić gotówką za zamówienie o wartości 160 dolców. pisałem w cichym milczeniu. Poczekam i prawdopodobnie poszukamy alternatywy. :(
Dzień dobry
Numery zamówień na naszej stronie internetowej i na Twoim koncie osobistym na AliExpress mogą się nie zgadzać. Przygotowaliśmy również artykuł na ten temat dla użytkowników. Można go znaleźć pod linkiem .
Niestety nie otrzymaliśmy prowizji za złożone przez Ciebie zamówienia.
Widzimy, że w wyniku odwołania zwrot gotówki został częściowo zrekompensowany saldem.
Powodzenia w losowaniu!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Komentarz 1: Mnie przydarzyło się to samo. Bardzo rozczarowujące! 11.11 Na początku LetyShops naprawdę „wisiał”, ale cóż, poczekałem aż ucichnie. Obsługa zapewniła nas, że jeśli zamówimy przesyłkę, zostanie ona dostarczona później. Rozłączyłem się, dokonałem zmiany, zamówiłem wszystko, czego potrzebowałem i... to wszystko. Dzień później cashback się nie pojawił, support milczy, a zamówienie było przyzwoite i za przyzwoitą kwotę! To oszustwo i brak zaufania do Ciebie w przyszłości.
Komentarz 2: Właśnie usunąłeś moją recenzję!!!! Oszuści! Oszukali mnie 11/11. z gotówką i premiami........... wszystko zostało zrobione celowo....
Cześć!
Opinie na temat naszych usług są moderowane i publikowane w kolejności ich otrzymania.
Zwrot gotówki jest automatycznie dodawany do salda użytkownika. Jeżeli tak się nie stanie, partnerzy nie otrzymają informacji o źródle przeniesienia i nie przekażą prowizji.
Skontaktowaliśmy się z Państwem, aby przyjrzeć się sprawie i uzyskać pomoc. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
zwrot gotówki nie nadszedł w przypadku dwóch zamówień, aktywowano go, ale żadne nie dotarło
Dzień dobry
Aleksiej, skontaktowaliśmy się z Tobą, aby zrozumieć sytuację i pomóc. Możesz napisać do menedżera e-mailem lub skorzystać z sekcji „Pomoc” lub „Moje prośby” w swoim koncie osobistym. Z chęcią otrzymamy Twoją odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dlaczego cashback jest przyznawany tylko za „tanie” towary, a za większe kwoty nie ma cashbacku?
Dzień dobry
Kwota zamówienia nie ma wpływu na naliczanie zwrotu gotówki, ponieważ proces ten odbywa się automatycznie. Przyczyną straty może być naruszenie regulaminu sklepu lub algorytmu zakupów z premią cashback.
Widzimy, że zwróciliśmy się już do obsługi klienta z prośbą o rozwiązanie problemu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z cashbacku LetyShops od 2 lat na Białorusi. Zawsze pomagają, gdy pojawiają się problemy. Nastawienie jest przyjazne.
Dziękuję bardzo za dobrą robotę. Wszystkiego najlepszego.
Dzień dobry
Ivan, dziękujemy za życzenia i za to, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chłopaki, nie korzystajcie z tej usługi! PAMIĘĆ PODRĘCZNA jest minimalna!!!!! Powołują się na fakt, że rzekomo wcześniej przestaliśmy wydawać gotówkę w sklepie, w którym złożyłeś zamówienie, a jako rekompensatę obniżymy Twoją kwotę o pół procent!
Dzień dobry, Andrieju!
Warunki i stawki zwrotu gotówki określają partnerzy zgodnie z umowami o współpracy.
Procent w AliExpress zależy od kategorii produktu. Można je zobaczyć na stronie, gdy przejdziesz do sklepu.
Kupiłeś telefon w sklepie, za który cashback nie jest faktycznie przyznawany. Oznacza to, że nie otrzymaliśmy niczego w ramach tego zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonałem 5 zakupów za pośrednictwem tego serwisu, cztery o wartości 4-5 dolarów były chronione, ale jeden dokonany na trzecim koncie nie był chroniony i kosztował 10,61. W jaki sposób dwa chronione jeden nie i dwa chronione ponownie, wyjaśnij jak? Twoje porażki nie są moim problemem. Teraz pewnie zapłacą mi parę rubli i tyle? Nawiasem mówiąc, nie jest to pierwszy raz, kiedy spotykam się z tego typu problemami, ani raczej czwarty. Z jakiegoś powodu nie ma żadnych ulepszeń w usłudze.
Dzień dobry
Andriej, zwrot gotówki za zamówienie mógł się nie pojawić, jeśli produkt został dodany do koszyka przed zmianą usługi, sprzedawca dokonał indywidualnej korekty ceny lub naruszono zalecenia dotyczące składania zamówień. Ponadto informacja o źródle zmiany mogła zostać utracona ze względu na dużą liczbę zamówień złożonych w okresie wyprzedaży.
Widzimy, że problem z zapisami został rozwiązany w odwołaniu. Mamy nadzieję, że rekomendacje menadżera okażą się pomocne przy składaniu przyszłych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo rozczarowujące! 11.11 Na początku LetyShops naprawdę „wisiał”, ale cóż, czekałem aż zatonie. Rozłączyłem się, dokonałem zmiany, zamówiłem wszystko, czego potrzebowałem i... to wszystko. Dzień później cashback się nie pojawił, support milczy, a zamówienie opiewało na przyzwoitą kwotę! Cisza dla wszystkich 7 zamówień. To wstyd
Dzień dobry
Przepraszamy za niedogodności. Strona rzeczywiście była przez jakiś czas niedostępna, ale szybko wszystko naprawiliśmy :)
Widzimy, że prośba do obsługi klienta została już utworzona. Proszę chwilę poczekać, ponieważ zgłoszenia są przetwarzane w kolejności ich otrzymania. Nasi managerowie skontaktują się z Tobą i na pewno Ci pomogą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops