Szkoda! Należy usprawnić działanie serwisu! Gdy tylko ruszyła wyprzedaż na Ali, usługa przestała działać(
Dzień dobry
Przepraszamy za niedogodności. Wystąpiły chwilowe trudności techniczne. Już wszystko naprawiliśmy.
Życzymy Państwu owocnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używałem go przez trzy lata. Ale twoja chciwość dała początek nowym zasadom. Dzięki Bogu jest zastępstwo. Tracisz klientów. Zwrot gotówki na 3 lata 41 000 rubli. Czas trwania: 1 godz.
Dzień dobry
Sergeyu, dziękujemy za zakupy u nas już od trzech lat.
Stawki i warunki naliczania cashbacku zmieniają się w zależności od umów o współpracy z partnerami. Jesteśmy pewni, że rozumieją Państwo, iż nie zależy to tylko od nas. Staramy się organizować promocje z większym zwrotem gotówki i wysyłać kody, aby zakupy były bardziej opłacalne.
Mamy nadzieję na dalszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałbym otrzymać większy cashback!) ale to jest pierwszy cashback, z którego skorzystałem i nawet wypłaciłem 500 rubli, w zasadzie bez problemów
Dzień dobry
Rusłanie, rozumiemy Twoje pragnienia :)
Obserwuj naszą listę mailingową. Często oferujemy naszym użytkownikom oferty specjalne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Komentarz 1
Letyshopy to oszuści! Usługa cashback LetyShops - OSZUSTWA NAD PIENIĄDZAMI. Bez ostrzeżenia usunęli polecenia z mojego konta osobistego 5 dni przed 11.11 i przywłaszczyli sobie pieniądze. Zasady, które obowiązywały, gdy dodawałem znajomych 2 lata temu, były inne, a usuwanie znajomych dodanych już zgodnie ze starymi zasadami to OSZUSTWO. Sklepy Letyshops upadły do poziomu oszustów! Nie polecam nikomu korzystania z tej usługi. Zmieniają zasady w locie, żeby cię oszukać i nie płacić ci pieniędzy!
Komentarz 2
Przyciągałem polecenia na starych zasadach, bez ograniczeń czasowych. 5 dni przed 11.11 odkryłem, że LetyShops podstępnie je wyłączył tuż przed wyprzedażą. Przerobili umowę tak, aby odpowiadała ich własnym interesom, a po prostu postanowili oszukać użytkowników, którzy pozyskali polecenia od Ciebie, nabijając sobie w ten sposób kieszenie. Brawo, LetyShops!
Jurij, dzień dobry!
Rozumiemy Twoje emocje.
Szkoda, że tak myślisz. Wszystkie warunki współpracy pomiędzy użytkownikiem a usługą cashback zamieszczone są w Umowie Klienta . Jest on publicznie dostępny na naszej stronie internetowej.
Warunek naliczania zwrotu gotówki za zakupy dokonane przez poleconych klientów został dodany ponad rok temu. Przez długi czas nie wprowadzaliśmy tego ograniczenia, aby użytkownicy mogli uzyskać więcej. Teraz nadszedł ten czas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wyjęli to! Przepraszam za negatywne słowa na temat Letyshop.
Dzień dobry
Prośby o wypłatę środków są przetwarzane w ciągu 3 dni roboczych.
Cieszymy się, że problem został rozwiązany :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziś zamówiłam dla mojej córki czapkę z Bluetooth w Alika. Kategoria „odzież, akcesoria mobilne”, spodziewana 6% zwrotu, otrzymała 3%. Wcześniej przynajmniej wsparcie było dostępne online i można było szybko rozwiązać problem, ale teraz można to zrobić tylko pocztą. A potem możesz czekać tydzień na odpowiedź. Och, proszę, zachowaj te 10 rubli dla siebie. Tanie szczypce...
Dzień dobry
Wysokość zwrotu gotówki na AliExpress zależy od kategorii produktu. Sklep sam o tym decyduje i automatycznie przekazuje nam te dane.
Aby rozwiązać problemy użytkowników, można skontaktować się z pomocą techniczną na czacie online w sekcji „Pomoc” w godzinach od 10:00 do 19:00 czasu moskiewskiego. Można również utworzyć zgłoszenie. Nasi menedżerowie zawsze chętnie służą pomocą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie zmieniaj warunków odniesienia. programy. Wiem, że napiszesz, że dodano to dawno temu, ale zarejestrowałem się ponad rok temu. To bardzo niesprawiedliwe traktować w ten sposób starych klientów.
Dzień dobry, Witaliju!
Cenimy naszych użytkowników i chcemy zrobić dla nich więcej. Rozwój obecnych i nowych produktów wymaga inwestycji. Dlatego nadszedł czas na wdrożenie warunku dotyczącego zleceń polecających, który został już wcześniej zapisany w Umowie z Klientem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
https://web.archive.org/web/20181116234641/https://letyshops.com/partner - rok temu nie było żadnej zasady, która mówiła, że przez 1 rok będziemy otrzymywać prowizję od poleceń. Jak zwykle, wszystko jest *****. Kolejny duży minus LetyShop.
Cześć, Dmitrij!
Zasada ta została zapisana w Umowie Klienta: https://letyshops.com/agreement#content.
Chcemy rozwijać usługę dla użytkowników. Mamy nadzieję, że nowe funkcje i produkty przyniosą Państwu tylko korzyści.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
KUPIŁEM produkt za 1300 rubli i nie otrzymałem zwrotu gotówki.
Dzień dobry, Iwanie!
Aby zrozumieć sytuację i pomóc, zwróciliśmy się z apelem do służby opiekuńczej. Menedżer czeka na Twoją odpowiedź w dziale „Pomoc”. Sprawdź, proszę.
Poczekamy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Współpracuję z tą firmą od dłuższego czasu, ale chyba nadszedł czas, aby się rozstać. Poleceń było wiele, ale w pewnym momencie organizacja stwierdziła, że moje polecenia są złe i stwierdziła, że można otrzymywać zwrot gotówki za polecenie jednej osoby tylko przez rok, a potem przyprowadzić kolejną, żeby też coś dostać :) To wszystko jest dziwne. Zupełnie nie wiadomo, dlaczego tak jest, skoro wprowadziłem człowieka do systemu, on nadal aktywnie pracuje, to dlaczego ja nie otrzymuję z tego tytułu dochodów. Chociaż mam odpowiedź - to tylko chciwość, która obudziła się w organizatorach. Będziemy więc szukać szczęścia w innych usługach. Szkoda...
Władimirze, dzień dobry!
Rozumiemy, że ta wiadomość była niepokojąca. Cieszymy się, że jesteście z nami już tak długo.
Warunek otrzymywania dochodu z poleceń został umieszczony w Umowie z Klientem ponad rok temu. Teraz to się spełniło. Obecnie pracujemy nad nowymi funkcjami i mamy nadzieję, że zadowolą one użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie w Yulmart na kwotę 300 000 rubli. Czekałem 2,5 miesiąca na odpowiedź. Niestety, nic nie dostaniesz! Ponieważ sklep nie potwierdził zakupu. Wszystkie paragony i faktury są w posiadaniu. Powodzenia, oszukuj ludzi i oszczędzaj grosze!
Dzień dobry
Szkoda, że powstało takie wrażenie. Zawsze jesteśmy uczciwi wobec użytkowników.
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym: działanie rozszerzeń przeglądarek innych firm, korzystanie z kodów promocyjnych z innych źródeł oraz przejście na inne strony/zakładki podczas realizacji transakcji.
Niestety, partnerzy nie przelali prowizji za zrealizowane zamówienie, dlatego nie możemy wypłacić Ci całej kwoty zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops