sprawdź dokładnie kwotę swojego zamówienia z AliExpress, na Leti Shop jest zawsze o ok. 2 dolary niższa, co oznacza, że kwota gotówki będzie niższa od kwoty, którą zapłaciłeś za zamówienie w sklepie. Moje wielokrotne prośby - odpowiedź jest taka sama jak kurs dolara, ale po przeliczeniu kwota jest mniejsza!!!!
Dzień dobry
Vitaly, zwrot gotówki naliczany jest od wartości produktu, z wyłączeniem kosztów dostawy i pomniejszonych o rabaty. Partnerzy AliExpress podają informacje o kosztach towarów w dolarach. Konwersja następuje po kursie Banku Centralnego Federacji Rosyjskiej obowiązującym w momencie wpłynięcia zamówienia do systemu.
Proszę przesłać zrzut ekranu zamówienia do kierownika w celu jego przetworzenia. Pomoże to przeanalizować sytuację bardziej szczegółowo.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops to kompletna bzdura (oszustwo). Udało mi się zgromadzić do 6% zwrotu gotówki, ale w rzeczywistości naliczają mi mniej niż 3%, a czasami w ogóle nie działa obliczanie zwrotu gotówki.
Dzień dobry, Aleksandrze!
Współpracujemy ze wszystkimi partnerami na różnych warunkach — niektórzy oferują nagrodę zależną od kwoty zamówienia, niektórzy ustalają stałą stawkę, a niektórzy mają specjalne warunki, które mogą zależeć od różnych wymagań.
Wiemy, że kupujesz z AliExpress. W tym sklepie stawka zwrotu gotówki zależy od kategorii, w której dokonano zakupu. Szczegóły dotyczące Państwa zamówień znajdują się w zapytaniu nr 1800147.
Jeżeli masz dodatkowe pytania, napisz. Chętnie odpowiemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Niestety warunki zwrotu gotówki są coraz gorsze. Kupiłem dość drogi telefon i spodziewałem się zwrotu gotówki w wysokości 2,25% (choć po aktywacji rozszerzenia pojawia się ładne 7,5%). Ale rzeczywistość okazuje się o wiele gorsza, bo trzeba przeczytać to, co jest napisane drobnym drukiem poniżej. I tam jest napisane, że stawka zwrotu gotówki nie dotyczy tylko niektórych sklepów z listy, a zwrot gotówki w tym sklepie wyniesie marne 0,5%.
Dzień dobry
Rozumiemy, że chcesz uzyskać maksymalne korzyści z zakupów z cashbackiem.
Stawka zwrotu gotówki za zamówienia w sklepie AliExpress uzależniona jest od kategorii produktu. Po aktywacji rozszerzenia wyświetla się informacja o progu procentowym (prefiks „do”). Tak, w przypadku zamówień towarów z niektórych sklepów stawka cashbacku wynosi teraz 0,5%. Procent ten zależy od wielkości prowizji, jaką przekazują nam nasi partnerzy. Część prowizji dzielimy się z Tobą, a reszta pomaga nam wznieść nasze usługi na nowy poziom. Oprócz zwrotu gotówki, stawiamy na przyjemne emocje podczas promocji i tworzymy nowe produkty.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystkie trudności, o których wspomniał cashbacker, pojawiają się później, ale wszystko zaczyna się dobrze od samego początku. Szanowny Panie, proszę uważnie przeczytać moją recenzję.
Dzień dobry
Lena, ani status konta (Start, Brąz, Srebro, Brąz), ani data rejestracji w serwisie, ani kwota zamówienia nie mają wpływu na przesyłanie danych do partnerów i naliczanie cashbacku. Proces ten odbywa się automatycznie. Jeżeli sklep otrzyma informację o źródle transakcji, zwrot gotówki pojawi się na stronie internetowej.
Jesteśmy zainteresowani długoterminową współpracą z użytkownikami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko zaczęło się dobrze, kusili mnie bonusami, a cashback był naliczany od razu po zakupie, ale potem zwroty ustały (były naliczane co drugi raz). Zauważyłem, że naliczanie zależy od kwoty zakupu – im większa kwota, tym mniejsze prawdopodobieństwo naliczenia zwrotu gotówki. Kiedy zadajesz pytanie dlaczego? wymówki zaczynają się od słów „Być może wystąpiła awaria techniczna podczas przesyłania informacji lub naruszono algorytm zakupu”, następnie udzielają rekomendacji, jak prawidłowo korzystać z cashbackera, po prostu głupio. Dostarczam wszystkie przejścia ze strony, zamówienia, a nawet paragony (zrzuty ekranu) i ponownie wymówki. Jestem baaardzo rozczarowany tą usługą, odejdziemy, bo to oszustwo i kłamstwo
Dzień dobry
Lena, przeanalizowaliśmy prośby skierowane do służby opiekuńczej. Widzimy, że cashback za zamówienia w sklepach AliExpress i bonprix ru został utracony.
Sytuacje, kiedy cashback nie następuje, są dla nas również nieprzyjemne, ponieważ ani użytkownik ani my nie otrzymujemy z tego tytułu prowizji. Na rejestrowanie informacji o źródle przejścia może mieć wpływ kilka czynników: działanie rozszerzeń innych firm, przejście na inne strony/zakładki podczas realizacji transakcji, wykorzystanie kodów promocyjnych innych firm. Ponadto każdy sklep może mieć własne warunki naliczania zwrotu gotówki. Publikujemy je na stronach po przejściu. Mamy nadzieję, że jeśli zastosują się Państwo do tych zaleceń, nie będą już Państwo mieli trudności z naliczaniem należności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Od 1 sierpnia czekam na odpowiedź od partnerów LetyShops dotyczącą zwrotu gotówki. Na początku mówili o 6 tygodniach, teraz nawet nie podają terminu.
Dzień dobry
Współpracujemy ze sklepami i usługami nie bezpośrednio, lecz poprzez programy partnerskie. Rzeczywiście, średni czas przetwarzania utraconych wniosków o zwrot gotówki wynosi 6 tygodni. Partnerzy mogą dokonać przeglądu wniosku wcześniej lub później. Nie możemy przyspieszyć tego procesu. Gdy tylko pojawią się jakieś nowości, manager poinformuje Cię o tym w wiadomości. Poczekajmy razem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowite oszustwo, zadzwonili i zaczęli sprawdzać, czy punkty się nie wypalają, masz 2900, zgodziłem się kupić słuchawki do iPhone'a, Air Podsy, zapłaciłem dodatkowe 5500, a poczta wzięła 300 rubli, a na końcu to chińskie badziewie, które kosztuje 500 rubli, całkowite oszustwo!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TAK JAK JA!!!
Dzień dobry
Natalie, przykro nam, że tak się stało. Najprawdopodobniej oszuści przedstawili się jako LetyShops.
Nie sprzedajemy produktów i nie dzwonimy do użytkowników z takimi ofertami. Wszelka komunikacja z serwisem odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej lub poprzez kontakt z obsługą klienta.
Zgromadzony cashback możesz wypłacić za pomocą metod dostępnych w Twoim koncie osobistym. W zależności od regionu może to być: karta bankowa, portfel elektroniczny, saldo telefonu komórkowego i inne.
Zalecamy dokonywanie zakupów tylko w zaufanych sklepach. Oto partnerzy naszego serwisu. Listę można znaleźć na stronie: https://letyshops.com/shops .
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops