Wypłata środków na kwotę minimum 500 rubli jest duża, należałoby obniżyć ten próg do co najmniej 300 rubli. Zaoszczędzę do 500, wypłacę i poszukam innego zasobu.
Dzień dobry
Rzeczywiście, minimalna kwota wypłaty wynosi 500 rubli.
Powód jest taki, że my pobieramy prowizję, abyś otrzymał pełną kwotę zwrotu gotówki.
Poniższe wskazówki pomogą Ci zaoszczędzić minimalną kwotę:
- program poleceń „Zaproś znajomego”;
- różnorodne promocje, o których informujemy w newsletterach i mediach społecznościowych. sieci;
- zwiększenie cashbacku w sklepach partnerskich.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra obsługa, korzystam z niej już od kilku lat, ostatnio były problemy z naliczaniem cashbacku, ale wspólnie z „obsługą klienta” udało nam się pomyślnie rozwiązać ten problem.
Cześć, Pavel!
Razem z Tobą nie tylko rozwiążemy problem, ale i góry przeniesiemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowita ciemność, zrobiłem kilka dużych zakupów, żadnego cashbacku, tutaj też żadnego wsparcia, prośba nr 1666894 wisi od trzech dni... Skopiowałem i wkleiłem na czacie wsparcia 20 razy, obudziłem się. A pierwsze pytanie brzmiało: czy wysłać zrzut ekranu zakupu jako załącznik, szczęka mi opadła z wrażenia z powodu kompletnej niekompetencji wsparcia. Jak się mam ?*:*?:*? Otworzę prośbę bez załącznika. Еб876786 w 87987987 spójrz na bilet, załącznik wisi już trzeci dzień.... dlaczego do cholery wypłaciłem pieniądze z tej beznadziejnej usługi, czy jest coś lepszego bez e???? mózg i miejsce, w którym wszystko działa...
cashback nie działa, obsługa klienta nie odpowiada
Cześć, Denis!
Wybaczcie nam :( Rzeczywiście jest opóźnienie w przetwarzaniu żądań. Informacje o tym zostały zamieszczone w sekcji „Pomoc” - „Moje żądania”, aby ostrzec użytkowników z wyprzedzeniem. Obiecujemy, że żadne pytanie nie pozostanie bez uwagi.
Menedżer poprosił o dodatkowy zrzut ekranu, ponieważ ten, który otrzymaliśmy, nie zawiera daty zamówienia, co jest istotne przy obliczaniu zwrotu gotówki. Liczymy na Twoją pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po prostu doskonała obsługa!! Moje najlepsze rekomendacje.. Jestem tutaj zarejestrowany od dłuższego czasu i stopniowo odkładam cashback.. Zaoszczędziłem 2600 rubli.. Jutro mój dziadek kończy 85 lat, postanowiłem zrobić mu prezent i kupić telefon... wtedy przypomniałem sobie o możliwości wypłacenia mojego cashbacku, właśnie złożyłem wniosek o wypłatę, złożyłem wniosek o 17:30, pieniądze wpłynęły o 17:34... po prostu brak słów!! Dobra robota... Będę kontynuował z Wami współpracę... Gdybym tylko mógł podnieść Wasz procent zwrotu gotówki trochę bardziej, byłoby po prostu wspaniale! Po prostu konkurenci (podobne usługi) mają nieco wyższy procent zwrotu gotówki, ale przyznaję, że u nich wypłaty trwają dłużej! Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony z tej usługi! Życzę powodzenia w dalszym rozwoju!!!!
Przez dwa lata byłem zarejestrowany na innej stronie umożliwiającej wypłatę gotówki. Aż do momentu, gdy zaczęły pojawiać się problemy z naliczaniem należności. Strona albo policzy pieniądze, albo nie. Moja cierpliwość się wyczerpała, gdy doszedłem do 25 000 rubli. zamówienie, zwrot pieniędzy nigdy nie dotarł. Doszedłem do wniosku, że nadszedł czas, aby się z nimi pożegnać. Zarejestrowałem się tutaj i spodobała mi się ta usługa. Kredyty są wypłacane szybko, ale według mojego sprawdzenia procenty wypłat są wyższe (chociaż procent wypłat tam wskazany jest wyższy). Ogólnie rzecz biorąc, póki co wszystko mi się podoba, zobaczymy, co będzie dalej.
Cześć!
Dziękujemy, że jesteście z nami ;)
Liczymy na długoterminową współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na początku aktywnie korzystałem z Waszych usług, ale teraz nie widzę w tym sensu. Świeży przykład: znalazłem interesującą mnie maszynkę do mięsa za 3280 rubli. (https://ogo1.ru/market/myasorubki/272700-Myasorubka-Polaris-PMG-1854-RUS?utm_source=yandex_market&utm_medium=cpc&utm_campaign=myasorubki&utm_content=272700-Myaso rubka-Polaris-PMG-1854-RUS&utm_term=272700&frommarket=https%3A%2F%2Fmarket.yandex.ru%2Fproduct--miasorubka-polaris-pmg-1854-18&ymclid=15607617397676141834400000). Loguję się na waszą stronę (letyshops.com) i znajduję ten sam sklep i tę samą maszynkę do mięsa za 3590 rubli. (https://ogo1.ru/market/myasorubki/272701-Myasorubka-Polaris-PMG-1855-RUS?sample=). Jest to cena o 9,5% wyższa niż ta, którą można kupić bezpośrednio na stronie internetowej sklepu. Powiesz "cashback!", ja odpowiem: "oszustwo!" Nie ma potrzeby pisać „Zwiększono cashback o 10% w ramach programu lojalnościowego dla osób ze statusem LetyBronze”, bo w rzeczywistości będzie to 0,5%. Tego rodzaju kłamstwa zniechęcają ludzi do korzystania z waszych usług. Nie chcę w tym uczestniczyć.
Dzień dobry
Marina, udostępniłaś dwa linki do produktów OGO! sklep.
Widzimy, że są to 2 różne produkty, a mianowicie: Maszynka do mięsa Polaris PMG 1854 RUS i Maszynka do mięsa Polaris PMG 1855 RUS. Koszt poszczególnych przedmiotów jest różny, ponieważ są one różne.
Nasze usługi nie mają wpływu na ceny.
Jeśli coś, daj znać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Szacunek! Dobra robota chłopaki! Szybko rozwiązujecie wszystkie problemy! Cashback naprawdę działa, podoba mi się, polecam!
Kupiłem dwa iPhone'y przez LetyShops na Aliexpress za pośrednictwem TMall za 102 tysiące rubli i trochę drobnych. Zacząłem monitorować naliczanie zwrotu gotówki. Minęło 8 dni od zakupu - cisza. Napisałem do supportu, poprosili mnie o przesłanie zrzutów ekranu, wysłałem je. Następnego dnia, bez żadnego wyjaśnienia, zaksięgowali 500 punktów, mimo że na stronie internetowej wskazano zwiększony cashback o 1,65%. Jak rozumiem, 1700 punktów. Uważam, że to kolejne oszustwo. Straciłem zainteresowanie tą firmą.
Dzień dobry, Jewgieniju!
Przeanalizujmy to wspólnie.
Zakupione przez Ciebie telefony pochodzą ze sklepu Tmall, a nie AliExpress, dlatego zamówienia należy składać za pośrednictwem odpowiedniego sklepu Tmall Aliexpress RU i wyłącznie za pośrednictwem komputera.
Zwrot gotówki za te zakupy nie został wyświetlony automatycznie, ponieważ naruszono algorytm zakupu. W tym przypadku nie otrzymujemy od partnerów żadnych informacji ani prowizji. Częściowo zrekompensowaliśmy zwrot gotówki.
Przestrzeganie zasad zakupów z wykorzystaniem cashbacku oraz regulaminu sklepu pomoże ograniczyć ryzyko jego utraty.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Minimalna kwota wypłaty jest bardzo rozczarowująca. Dlaczego akurat 250 UAH? Popularne, TOP-owe cashbacki pozwalają na wypłatę dowolnej kwoty.
Dzień dobry
Minimalna kwota wypłaty w wysokości 250 hrywien pozwala nam na pobranie prowizji za przelew środków. Dzięki temu nasi użytkownicy otrzymują zwrot gotówki w pełnej wysokości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Środki zostały przelane na kartę w ciągu 4 minut. Byłem mile zaskoczony tą prędkością.