Za zakupy 11.11 na Ali zamiast 1400 rubli kb - dali bonus 600. Cashback bonprix został odrzucony. Stare zamówienia na Ali, które już otrzymałem i potwierdziłem, są nadal w toku, choć zostaną zrealizowane wcześniej, następnego dnia. dzień po potwierdzeniu były dostępne do wypłaty. Mam już tego wszystkiego dość. Nie będę już więcej pisać próśb. Dlaczego muszę się tak przed tobą upokarzać? Wszystkiego najlepszego.
Dzień dobry, Dima!
Sprawdziliśmy informacje na Twoim koncie osobistym.
Nie otrzymaliśmy prowizji od partnerów za zakupy od 11.11, więc doliczyliśmy bonus do salda.
Na stronie każdego sklepu znajdują się terminy, w których cashback musi zmienić swój status. Po potwierdzeniu odbioru towaru partnerzy potrzebują trochę czasu na przetworzenie i przesłanie nam danych.
Rozumiemy, że składanie wniosków zabiera Twój czas, ale nie chcielibyśmy pozostawiać problemu nierozwiązanego. Skontaktowaliśmy się z Tobą poprzez sekcję „Pomoc” i chcielibyśmy poznać Twoją opinię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11 dokonało zakupów. Brak zwrotu gotówki i brak jasnej odpowiedzi. To nie pierwszy raz, kiedy oszukują w ten sposób. Całkowite bzdury i brak zwrotu gotówki
Dzień dobry, Siergieju!
Przepraszamy za długi czas oczekiwania na odpowiedź.
Widzimy, że menadżer już się z nami skontaktował i pomógł nam w realizacji prośby. Mamy nadzieję, że sytuacja ta się nie powtórzy, a nasze rekomendacje okażą się pomocne przy dokonywaniu przyszłych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem na Ali bez korzystania z tej strony, przesyłki były śledzone i dotarły w ciągu 2-4 tygodni. Zamówiłem kilka towarów za pośrednictwem tej strony, minął miesiąc, a przesyłki nie ma i nie są śledzone. Później zamówiłem kilka towarów ponownie bez tej strony, po 10 dniach zaczęły przychodzić, ale tych z kazhbek nadal nie ma! Nie są warte ani grosza kazbeckiego, nadal nie wiemy, czy zostaną obciążeni opłatą! Jak możesz się ukryć bez *OHA I ŻYCIE JEST ZŁE!
Dzień dobry!
Złożenie zamówienia za pośrednictwem naszego serwisu nie ma wpływu na proces dostawy przesyłki. Zalecamy, aby w momencie dokonywania zakupu sprawdzić lokalizację towaru u sprzedawcy lub przedstawicieli firmy kurierskiej wybranej przez Państwa. Mamy nadzieję, że Twoje zamówienia zostaną wkrótce dostarczone :)
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące naliczania zwrotu gotówki, zalecamy kontakt z naszym działem obsługi klienta. Menedżerowie zrobią wszystko, co w ich mocy, aby pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11 złożył 3 zamówienia. Zwrot gotówki się nie pojawił. Po prostu oszuści!!!
Dzień dobry
Aby pomóc w rozwiązaniu tego problemu, skontaktowaliśmy się z Tobą za pośrednictwem Twojego konta osobistego, w sekcji „Pomoc”. Proszę o możliwie najszybszą odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo niezadowolony z obsługi!! CASHBACK WCIĄŻ SIĘ NIE POJAWIŁ!! Pisałem do supportu dwa razy - zero odpowiedzi!!! Dostaję tylko odpowiedzi w stylu: „szukamy”
Dzień dobry
Przepraszamy, że nie odpowiadamy jeszcze na Państwa prośby. Został do Ciebie wysłany automatyczny e-mail z prośbą o podanie informacji na temat utraconego zwrotu gotówki. Obiecujemy, że żadne zapytanie nie pozostanie bez odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem klientem LetyShops już od dłuższego czasu. Gdy się rejestrowałem, nie było jeszcze tak wielu krajów. Nigdy nie było żadnych problemów, zwrot gotówki zawsze był naliczany, nawet dziś, gdy złożyłam zamówienie, po kilku minutach od razu zobaczyłam, ile pieniędzy zostanie zwrócone. Ale smutne jest to, że za 11.11 otrzymałem tylko 4 cashbacki, a zamówień było coraz więcej i więcej... Zawsze upewniałem się, że rozszerzenie działa i składałem zamówienia tylko w ten sposób. Złożyłem reklamację, w której spisałem wszystkie numery zamówień i zrobiłem zrzuty ekranu zakupów. Jedyne, co uznałem za przydatne w recenzjach, to fakt, że numery zamówień różnią się o jedną cyfrę, w przeciwnym razie zastanawiałem się, jakiego rodzaju są to zamówienia. Mam nadzieję, że wkrótce moje zgłoszenie zostanie rozpatrzone i pomogą rozwiązać wszystkie problemy.
Olesya, dzień dobry!
Dziękujemy, że jesteście z nami tak długo ;)
Na pewno pomożemy Ci rozwiązać problem z cashbackiem.
Wszystkie żądania są przetwarzane w kolejności ustawionej w kolejce. Przepraszamy z góry za oczekiwanie na odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Smutna firma ze smutnymi recenzjami!!! W większości recenzji autorzy są zmuszeni przeprosić, powołując się na „znane adresy” :)
Dzień dobry
Opinie na temat naszych usług są podzielone. Są pozytywne i mniej pozytywne, ponieważ każda sytuacja jest indywidualna.
Widzimy, że na koncie nie ma żadnych zakupów objętych cashbackiem. Szkoda, że wyrobiłam sobie taką opinię o serwisie dopiero na podstawie opinii innych użytkowników :(
Mamy nadzieję, że spróbujesz złożyć zamówienie w LetyShops i podzielisz się swoimi doświadczeniami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11 Spośród 8 zamówień, cashback pojawił się w 3. Utworzono żądania i ostatecznie otrzymano 200 rubli. Rzucili tym jak kogut, dobra robota.
Cześć, Maksud!
Jeśli cashback nie pojawił się automatycznie na Twoim koncie osobistym, oznacza to, że sklep nie otrzymał informacji o tym, że zamówienie zostało złożone za pośrednictwem LetyShops. Czynniki, które mogą mieć na to wpływ, to m.in.: rozszerzenia przeglądarek innych firm, dodawanie produktów do koszyka, korzystanie z kuponów AliExpress przed opuszczeniem naszej witryny i inne.
Nie pobieramy prowizji za takie zamówienia. Staramy się uwzględnić bonus z budżetu firmy, aby użytkownicy odczuli nasze wsparcie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zacznijmy od tego, że rzeczywisty, realny procent zwrotu gotówki znacznie różni się od podanego, np. przy sprzedaży z Ali z 11.11 dostałem ok. 3,7%, a także w przypadku ok. 50 amerykańskich evergreenów zwrot gotówki w ogóle nie został naliczony, a sądząc po szablonowych (mechanicznych) wymówkach obsługi klienta nie ma szans na jego otrzymanie.
Cześć!
Stawka zwrotu gotówki na AliExpress zależy od kategorii produktu i może wynosić od 0,5% do 5%. Sklep sam ustala te kategorie.
Cenimy naszych użytkowników i zawsze jesteśmy gotowi pomóc. Otrzymaliśmy wiele zapytań, dlatego tymczasowo odpowiadamy w ciągu 5–7 dni. Uwierz mi, żadna prośba nie pozostanie niezauważona.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
200 zamiast 1500, czyli cashback dla idiotów Z przykrością muszę przyznać, że popełniłem kompletną głupotę decydując się na skorzystanie z serwisu LetyShops. Krótko mówiąc, zamówiłem laptopa na AliExpress za 70 tys., zrobiłem wszystko jak należy: wyłączyłem wtyczki, przeniosłem się z LetyShops, utworzyłem koszyk i od razu kupiłem. No cóż, zwrot gotówki się nie pojawił. Piszę w celu poparcia. Przez około 10 dni rozmyślaliśmy nad tym tematem, wyjaśniając i dodając szczegóły, aż w końcu wpadli na taki pomysł: „W dniu wyprzedaży na AliExpress złożono wiele zamówień. Być może to był powód, dla którego AliExpress nie przekazało zwrotu gotówki za twoje zamówienia”. Taka wymówka na każdą okazję. Krótko mówiąc, miej na uwadze, że najprawdopodobniej otrzymasz 2-3 ruble zwrotu gotówki (nie sprawdzałem). Ale jeśli chodzi o cashback, który ma szansę zostać wypłacony (chodzi o 300 rubli, bo takich cashbacków jest dwa i został przekroczony minimalny próg 500 rubli), to LetyShops nic o tym nie wie. Problemy, błędy, no wiesz, o co chodzi
Cześć!
Przykro nam, że zareagowałeś w ten sposób, ponieważ zawsze staramy się pomagać i robić to, co najlepsze dla naszych użytkowników. Zależy nam na tym, aby każdy użytkownik był zadowolony z naszych usług, a zwrot pieniędzy był wyświetlany automatycznie. Naprawdę nie otrzymaliśmy żadnej nagrody od partnerów za to zamówienie :(
Przepraszamy, że rozwiązanie tego problemu zajęło tak dużo czasu.
Mamy nadzieję, że nie napotkasz już żadnych trudności podczas pracy nad stroną.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops