Generalnie zadowolony. Ale od kilku dni mam otwarte pytanie, a oni wciąż na nie nie otrzymali odpowiedzi i nie mają możliwości, żeby się ze mną skontaktować :(
Dzień dobry.
Przepraszamy serdecznie, że nie odpowiadaliśmy przez tak długi czas. Ze względu na dużą liczbę zapytań, kierownicy działu obsługi klienta przetwarzają prośby po kolei. Pracujemy nad tym, aby pomagać naszym klientom tak szybko, jak to możliwe. Uwierz mi, Twoja sprawa nie pozostanie bez odpowiedzi.
Dziękujemy za zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops też mnie oszukał. Współpracowałem z nimi przez długi czas i było to po prostu całkowite rozczarowanie. Ludzie! Uciekaj stąd! Spośród 17 zamówień na Ali 11.11 zwrot gotówki został wyświetlony tylko dla 4!??? Choć wszystkie zakupy, wypełnienie koszyka - wraz z przejściem z LetyShops. Wszystkie aplikacje innych firm są wyłączone, nie ma wirusów.... W sumie 2 ruble!!!!!!!! bonus za udział w promocji AliExpress 11.11 Za każde zamówienie od 100 rubli. do 1300 rub. !!!!! Przy zamówieniu na kwotę 15 000 rubli, co stanowiło stawkę 6% - 300 rubli. I żadnych wyjaśnień, żadnych przeprosin... Dla nich sprawa jest zamknięta... Ale ja nadal mam pytania... Ludzie! Uciekaj stąd! nie marnuj na nich czasu i nerwów
Dzień dobry
Szkoda, że masz takie zdanie.
Nie otrzymaliśmy żadnego odszkodowania za Twoje zamówienia. Aby Cię wesprzeć, wypłaciliśmy Ci maksymalną kwotę odszkodowania w formie bonusu.
Przykro mi z powodu takiego obrotu spraw w związku z odwołaniem. Widzimy, że kierownik już się z nami ponownie skontaktował.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłam zamówienie na Aliexpress 11.11, wszystko przebiegło zgodnie z zasadami, ale ostatecznie cashback nie został zwrócony. Dostarczono wszystkie zrzuty ekranu i link do przejścia. Wynik: zaksięgowano tylko 300 rubli. Podsumowanie - Litishops to oszustwo, stanowczo nie polecam!
Igorze, dzień dobry!
Szkoda, że zwrot pieniędzy za zakupy nie jest automatycznie wyświetlany na Twoim koncie osobistym. Ponieważ nie otrzymaliśmy żadnego odszkodowania od naszych partnerów, zwróciliśmy im maksymalną możliwą kwotę.
Mamy nadzieję, że sytuacja ta nie będzie się powtarzać, a rekomendacje udzielone przez kierownika w odwołaniu okażą się pomocne w przyszłości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11 złożyłem na Aliexpress 40 zamówień na towary na kwotę ponad 600$, korzystając z rozszerzenia przeglądarki i stosując się do wszystkich instrukcji Letyshops. Zwrot gotówki nie został przyznany za żadne z wymienionych zamówień. Kiedy skontaktowałem się z działem wsparcia, otrzymałem następującą odpowiedź: „Wiele zamówień zostało złożonych na Aliexpress w dniu wyprzedaży. To mogło być powodem, dla którego Aliexpress nie przekazało zwrotu gotówki za Twoje zamówienia”. Na koniec przekazali mi „częściowy bonus” w wysokości 5 dolarów, a także dali mi losy na losowanie, które były o połowę tańsze; Gdyby nie moje przypomnienie, nie otrzymałbym reszty. Dziękujemy bardzo za Waszą hojność, Letyshops. Pragnę zaznaczyć, że ani ja, ani pozostali Twoi klienci nie jesteśmy w ogóle zainteresowani tym, w jaki sposób Twoi partnerzy wywiązują się ze swoich zobowiązań wobec Ciebie. Interesuje nas, w jaki sposób WYPEŁNIASZ swoje zobowiązania wobec nas. Ale NIE WYPEŁNIŁEŚ tych zobowiązań. Użyłem jej po raz pierwszy, przedtem używałem innej aplikacji, nigdy więcej jej nie użyję i nie polecam jej nikomu, nie przyznają się do winy, przenieśli wszystko na Aliexpress (są zbyt leniwi, żeby to rozgryźć), a pod postem jeszcze napiszą, że wina leży po stronie użytkownika. Użyłem go specjalnie na potrzeby mojego kanału na YouTube, ale nie mam nic dobrego do powiedzenia...
Dzień dobry
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany. Nieprzyjemne są dla nas również sytuacje, gdy cashback nie zostanie automatycznie dopisany do salda użytkownika.
W przypadku braku informacji o zakupach w naszym systemie, nie wypłacana jest nam prowizja, z której naliczany jest cashback. Partnerzy AliExpress nie uwzględniają próśb o rozważenie przyczyn braku realizacji zamówienia objętego umową. Kierownik w swoim wniosku wymienił możliwe czynniki, które mogły mieć wpływ na utratę zwrotu gotówki.
Staramy się pomagać użytkownikom, dopisując bonus do ich salda. Liczymy na Państwa zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówienie złożyłem zgodnie z zasadami, czysta przeglądarka - bez VPN, antywirusa, dodatków. Przejście z Letyshop do wersji Lite, dodanie produktu do koszyka i natychmiastowa zapłata. Już od kilku lat robię zakupy z wykorzystaniem cashbacku, więc wszystkie zasady znam doskonale. Ale potem cashback się nie pojawił, część została zwrócona, więc czekaliśmy na odpowiedź od partnerów. Odpowiedź prawdopodobnie została przesłana w formie papierowej na żółwiu. W efekcie okazało się, że kliknięcie na link innej osoby zostało zarejestrowane. Za kogo mnie uważasz? W jaki sposób kupujący/użytkownik może udowodnić, że kliknął Twój link? Nie ma mowy! Nie dam się już dłużej oszukiwać. W korespondencji ze sklepem poinformowano mnie, że prowizja od mojego zamówienia została przekazana na konto admitad. To właśnie za ich pośrednictwem działa Letyshop. Opublikuj swoją recenzję.
Dzień dobry
Komunikacja z partnerami w sprawie utraconych zamówień zajmuje naprawdę dużo czasu, ponieważ nie współpracujemy bezpośrednio ze sklepem. Otrzymaliśmy odpowiedź z informacją, że nabywca pochodził z innego źródła, a nie z naszego serwisu. Wiele różnych firm korzysta z systemu Admitad. Niestety, nie dowiedzieliśmy się, które dokładnie źródło otrzymało nagrodę. Zwróciliśmy część zwrotu gotówki. Rozumiemy, że nie jest to kwota, którą się spodziewałeś otrzymać, ale w tej sytuacji jest to maksymalne odszkodowanie.
Mamy nadzieję, że zwrot gotówki za przyszłe zakupy będzie naliczany automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję firmie LetyShops i osobiście Annie Galay z obsługi klienta, za bardzo szybką pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
Dzień dobry, Władimirze!
Nie ma za co ;)
Napisz, jeśli coś!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Minimalna wypłata mojej siostry wynosi 20 hrywien, moja wynosi 250. Proszę, daj mi też 20 hrywien.
Gratulacje!
Ciągle pracujemy nad tym, aby LetyShops był jeszcze wygodniejszy. Obecnie testujemy możliwość wypłacania mniejszych kwot przez użytkowników na różne sposoby.
Najwyraźniej twoja siostra była w naszej próbce testowej. Jeśli wynik testu będzie pozytywny, Ty również będziesz mógł skorzystać z tej możliwości :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11 złożyłem na Aliexpress około 40 zamówień na towary na kwotę ponad 80 tysięcy rubli, korzystając z linku afiliacyjnego Letyshops. Zwrot gotówki nie został przyznany za żadne z wymienionych zamówień. Kiedy skontaktowałem się z działem wsparcia, otrzymałem następującą odpowiedź: „Wiele zamówień zostało złożonych na Aliexpress w dniu wyprzedaży. To mogło być powodem, dla którego Aliexpress nie przekazało zwrotu gotówki za Twoje zamówienia”. W efekcie przekazano mi „częściową premię” w wysokości 400 rubli. Dziękujemy bardzo za Waszą hojność, Letyshops. Pragnę zaznaczyć, że ani ja, ani pozostali Twoi klienci nie jesteśmy w ogóle zainteresowani tym, w jaki sposób Twoi partnerzy wywiązują się ze swoich zobowiązań wobec Ciebie. Interesuje nas, w jaki sposób WYPEŁNIASZ swoje zobowiązania wobec nas. Ale NIE WYPEŁNIŁEŚ tych zobowiązań. Wielki minus dla was, Letyshops.
Dzień dobry
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany. Uwierz mi, my też.
Zwrot gotówki jest naliczany automatycznie w momencie przekazania prowizji przez partnera. Istnieje szereg czynników, które mogą spowodować utratę zwrotu gotówki. Wszystkie z nich zostały szczegółowo opisane w naszym regulaminie , a także na stronach sklepów partnerskich. Czasami podczas przesyłania danych występują błędy.
Aby rozwiązać problem zwrotu gotówki, część kwoty zrekompensowaliśmy ze środków firmy.
Mamy nadzieję, że takie sytuacje nie będą się już zdarzać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zarejestrowałam się w LetyShops w październiku 2019 r. i od razu chciałam wypróbować ten sklep (na szczęście miałam trochę zapasów). Otrzymałem premię Premium (+30% za rejestrację) od razu i nie od razu zorientowałem się, jak ją naliczyć. Skontaktowałem się z pomocą techniczną i mi pomogli (choć nie za pierwszym razem). Spośród ośmiu zamówień złożonych 11.11, nie otrzymałem zwrotu gotówki za dwa, skontaktowałem się z nimi ponownie, a oni poprosili mnie, abym zaczekał. Następnie pobrali opłatę, ale według średniej stawki z funduszy firmy, która była znacznie niższa od wymaganej. Po wypisaniu każdego zamówienia, doliczali mi dodatkowe pieniądze, za co należą się specjalne podziękowania Siergiejowi Skuratowowi. A najważniejsze jest to, że już wypłaciłam i otrzymałam te środki, czyli wszystko naprawdę działa. Życzę firmie sukcesów i dobrobytu! Dobrze zrobiony!
Dzień dobry
Yuri, nie otrzymaliśmy informacji ani prowizji od partnerów dotyczących Twoich zamówień z dnia 11.11, więc zaksięgowaliśmy zwrot gotówki na Twoim saldzie w formie bonusu.
Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.11.19 z 13 zamówień tylko jedno zamówienie otrzymało zwrot gotówki. Na moją skargę odpowiadają automatycznie, więc skorzystam z innych usług.
Dzień dobry
Ze względu na dużą liczbę zapytań, jakie otrzymaliśmy w trakcie wyprzedaży, wysłaliśmy do użytkowników automatyczny list.
Poproszono o sprawdzenie, czy cashback pojawił się na koncie osobistym.
Żadne z takich żądań nie pozostało bez odpowiedzi ze strony kierownika placówki opiekuńczej.
Proszę o przesłanie żądanych informacji :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops