Cześć, z jakiegoś powodu z 25 zamówień złożonych 29.11.2019 r. cashback został od razu uwzględniony tylko na trzech ostatnich, a pierwsze 22 zniknęły w zapomnieniu, chociaż zamówienia zostały złożone zgodnie z Twoimi zaleceniami, albo jest to spowodowane Twoimi przerwami z powodu dużej liczby zamówień, albo masz problem z aplikacją mobilną, nie wiem, ale mam nadzieję, że rozwiążesz ten problem. Zgłosiłem sprawę do działu wsparcia, poczekam na odpowiedź. Poprzednich 6 próśb było pozytywnych, ta jest 7, ale szczerze mówiąc, wolałbym, żeby nie było żadnych próśb, a jednocześnie żeby wszystko działało jak w zegarku.
Dzień dobry
Jesteśmy również zainteresowani automatycznym naliczaniem cashbacku :)
Problemy z przejściem na aplikację mobilną sklepu AliExpress zostały już rozwiązane. Aby zapewnić prawidłowe działanie, należy ponownie zainstalować aplikacje LetyShops i AliExpress.
Przepraszamy za opóźnienie w otrzymaniu odpowiedzi na Twoje zapytanie. Menedżer na pewno odpowie na Twoją prośbę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałbym przeprosić Letyshops za moje niegrzeczne zachowanie wobec nich. Dziękujemy za rozwiązanie problemu!
Dzień dobry
Mario, jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się ze mną.
Zawsze staramy się pomagać użytkownikom :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podczas zakupów 11 listopada z mojej karty skradziono pieniądze, a zwrot gotówki zmniejszył się o połowę po zainstalowaniu rozszerzenia letyshop na moim komputerze.
Dzień dobry
Teraz pomożemy Ci to wszystko pojąć.
Zapłata za towar dokonywana jest bezpośrednio w sklepie, a nie na rzecz naszego serwisu. Skontaktuj się z obsługą sklepu, w którym dokonałeś zakupu.
Zwrot gotówki na Twoje saldo możesz śledzić w sekcji „Zamówienia i finanse”, a także w sekcji „Powiadomienia”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Minimalna wypłata 500 rubli - czy ty zwariowałeś!!! Ale przeglądarka działa wolno przez Ciebie. Stworzenia!!! Nigdy więcej się z Tobą nie skontaktuję – nigdy w życiu!!!!
Dzień dobry
Szkoda, że masz takie zdanie o tej usłudze :(
Rzeczywiście istnieje limit na wypłatę środków. Podejmujemy się zleceń tłumaczeniowych.
Zalecamy korzystanie z oddzielnej przeglądarki do zakupów w ramach cashbacku lub wyłączenie rozszerzenia, jeśli nie dokonujesz zakupów online.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przez dwa lata korzystałem z tej usługi i wszystko było w porządku. Istnieje jednak podejrzenie, że chciwość zabija wszystkich. Za wydane 370 dolarów odszkodowanie wyniosło zaledwie 214 rubli. Łatwiej mi kupować, nie otrzymując żadnego cashbacku.
Victor, dzień dobry!
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany. Wierzcie mi, my również, ponieważ za zakupy, których dokonaliście, nie otrzymaliśmy żadnych informacji ani prowizji od partnerów. Zrekompensowaliśmy Ci możliwie najwyższą kwotę, aby Cię zadowolić.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mieszkając na Ukrainie, nie otrzymujemy zwrotu gotówki, co jest bardzo nieprzyjemne, ale w obwodzie donieckim – w czym jesteśmy gorsi od innego regionu?
Dzień dobry, Jewgieniju!
Niektóre sklepy nie oferują zwrotu gotówki za zakupy dokonane na terenie obwodu ługańskiego, donieckiego i Autonomicznej Republiki Krymu. Uważamy, że jest to spowodowane trudnościami w przesyłaniu danych i dostarczaniu towarów.
Zalecamy zapoznanie się z regulaminem przed złożeniem zamówienia. Jeśli informacje ulegną zmianie, na pewno opublikujemy je na stronie internetowej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie polecam, nie przyznali zwrotu gotówki, dostali tylko 50 rubli bonusu, to śmieszne.
Dzień dobry
Dokonałeś zakupu w sklepie na platformie AliExpress, cashback za zamówienia, w których nie został naliczony. Lista sklepów została opublikowana na stronie docelowej 06.11, a użytkownicy zostali o niej powiadomieni także za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Dodaliśmy bonus, aby Cię uszczęśliwić.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mówisz poważnie???? 300 rubli odszkodowania i 2 ruble za zamówienia na Aliexpress, łącznie 15 000 rubli. Dlaczego nie 500 lub 1000 rubli? Czyli za 1000 rubli. Złożyłem zamówienie i dostałem 300 rubli odszkodowania? Nie jest to pierwszy raz, kiedy dokonuję zakupów za pośrednictwem usług cashback i zasady zwrotów są mi doskonale znane. Nie ma więc potrzeby pisać o przyczynach utraty cashbacku, bo żadnych nie było. Przypomnę, że do Twoich obowiązków należy nie tylko „odcinanie od nas kuponów”, ale również dokładanie wszelkich starań, aby Twoi klienci nie uciekli od Ciebie do innych serwisów cashback!!!!
Cześć, Violetta!
Jesteśmy niezmiernie zainteresowani tym, aby cashback był automatycznie naliczany na konta użytkowników i aby byli oni zadowoleni z naszej usługi. Ponieważ nie otrzymaliśmy prowizji za złożone przez Ciebie zamówienia, wypłaciliśmy Ci maksymalną możliwą kwotę rekompensaty.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops