Nie wiem, co się dzieje z programem, ale moje zakupy z 11.11 i 29.11 nie zostały odnotowane na LetyShops, mimo że zasady chodzenia do sklepu były przestrzegane. Uważam, że nie ma sensu bawić się w cashback w letyshopach.
Dzień dobry
Rozwiążemy ten problem wspólnie, ponieważ zauważyliśmy, że już wysłałeś zapytanie do obsługi klienta. Przepraszamy z góry za opóźnienie w odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przez cały okres korzystania z usługi (około roku) nie było zauważalnych problemów, o czym pisze wielu użytkowników:
1. Zwrot gotówki był prawie zawsze naliczany automatycznie (niezależnie od tego, czy kwota zakupu była duża, czy mała) i był wypłacany na czas lub przed terminem. Usługa zwróciła pieniądze za zakupy, za które cashback nie został naliczony automatycznie, na swój koszt, pod warunkiem udostępnienia paragonów i zrzutów ekranu (dziękuję za to, ponieważ mam doświadczenie w radzeniu sobie z takimi problemami z inną usługą, ja czekałem 6 (!!!) miesięcy na zwrot pieniędzy za zamówienie). Powiedziałbym, że nikt inny nie odpowiada tak szybko. A okres rozpatrywania wniosków wynoszący 5 dni roboczych to normalna praktyka, nie sądzę, żeby w tym przypadku było to coś długiego.
2. Wypłata środków przebiega bardzo szybko, uważam, że próg 250 UAH jest uzasadniony (dziękuję za wzięcie na siebie prowizji i nienaliczanie podatków od dodatkowych dochodów :))
3. Szkoda tylko, że współpraca z niektórymi sklepami ustała - szczególnie z yakaboo. Mam nadzieję, że wznowicie z nim współpracę. Ogólnie rzecz biorąc, jestem osobiście zadowolony ze wszystkiego i życzę sobie, aby usługa działała w tym samym duchu i była coraz lepsza!
Dzień dobry, Swietłano!
Dziękujemy, że jesteście z nami :)
Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z korzystania z naszych usług.
Sklep Yakaboo jest tymczasowo niedostępny. Mamy również nadzieję, że praca ze sklepem zostanie wkrótce wznowiona.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
usługa jest po prostu bezczelnie oszukańcza, gdy ubiegasz się o zwrot pieniędzy, najpierw otrzymujesz odpowiedź, a następnie komunikat, że jeśli w ciągu 5 dni nie otrzymamy decyzji, prośba zostanie anulowana. Panowie, odpowiedzcie proszę, gdzie jest mój obiecany cashback?
Dzień dobry
Żądanie może zostać zamknięte, jeśli przez długi czas nie otrzymamy odpowiedzi od użytkownika. Ponieważ nie otrzymaliśmy od Ciebie żadnej wiadomości przez 5 dni, zamknęliśmy prośbę. Widzimy, że dialog z menadżerem trwa. Aby zrozumieć powody, dla których cashback się nie pojawił, zostanie wysłana prośba do partnerów. Aby to zrobić, będziesz potrzebować zrzutu ekranu zamówienia według przykładu, który wysłał Ci Witalij. Liczymy na Twoją pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłam zamówienie na kwotę 246 dolarów, zwrócono mi tylko niewielką część zwrotu gotówki, i to w ramach sporu!
Dzień dobry
W odpowiedzi na Twoją prośbę, bonus został dodany do Twojego salda. Rozumiemy, że nie jest to cała kwota zwrotu gotówki, na którą liczyłeś. Niestety, nie otrzymaliśmy żadnej prowizji od naszych partnerów za to zamówienie. Kierownik opisał w odwołaniu powody, dla których mogła zaistnieć taka sytuacja. Mamy nadzieję, że cashback za kolejne zakupy będzie naliczany automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
głupi przekręt, kliknąłem w link, zamówiłem produkt z Aliqua, minął miesiąc, a tu nic nie zostało zapisane, oszustwo
Cześć!
Aby rozwiązać ten problem, złożono odwołanie do służby opiekuńczej. Bylibyśmy wdzięczni za zrzut ekranu zamówienia z osobistego konta sklepu. Można to wysłać w sekcji „Pomoc” w zgłoszeniu nr 1895962. Mamy nadzieję, że wspólnie uda nam się ustalić, dlaczego zwrot gotówki nie został przyznany.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zauważyłem również, że wyprzedaż z okazji 11.11 nie obejmowała zwrotu gotówki z AliExpress. Zabieram to co mam i żegnam!
Olga, cześć!
Zwrot gotówki za wszystkie Twoje zamówienia został już dodany do Twojego salda. Proszę sprawdzić informacje zawarte w żądaniu nr 1870918. Dodatkowo w załączeniu przesyłamy bilety uprawniające do udziału w losowaniu nagród.
Niech szczęście będzie po Twojej stronie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Za 11 zamówień doliczono tylko 50 rubli, za zakup telefonu doliczono 0 rubli!!! Recenzje słusznie wskazują, że lepiej kupować bez cashbacku! Jestem zawiedziony sklepami!
Dzień dobry
Alina, stawka zwrotu gotówki za zamówienia na AliExpress zależy od kategorii produktu. Informacje są dostępne na stronie po przejściu do sklepu.
Skontaktowaliśmy się z Państwem, aby ustalić przyczynę braku naliczenia zwrotu gotówki za telefon. Okazało się, że zakupu dokonano u sprzedawcy, który znajduje się na liście sklepów, w których nie nalicza się zwrotu gotówki za zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To najgorsza usługa cashback! LETYSHOPS to oszustwo, LETYSHOPS to oszuści! Usługa cashback LetyShops - OSZUSTWA NAD PIENIĄDZAMI. Zwróćcie pieniądze skradzione z salda!!!
Dzień dobry
Jurij, przykro nam, że tak myślisz o tej usłudze.
Wielokrotnie komentowaliśmy tę sytuację na różnych forach. Płatności za zamówienia złożone przez osoby polecone, zarejestrowane ponad rok temu, zostały wstrzymane dla wszystkich użytkowników LetyShops.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na Twoim koncie osobistym wyświetlają się tylko zamówienia na niewielkie kwoty z serwisów Ali i iHerb. W przypadku dużych zamówień, aby otrzymać zwrot gotówki, należy zwrócić się do pomocy technicznej. Ale teraz, o ile dobrze zrozumiałem, ostatnie dwa duże zamówienia poszły w zapomnienie, a odpowiedzi brzmiały: „Poczekajcie 4 tygodnie, aż to rozwiążemy”. Pierwszy list został uporządkowany od początku października(( Drugi zakup również otrzymał odpowiedź, że trzeba poczekać kilka tygodni. Prawdopodobnie po to, aby mogli znowu o tym cicho zapomnieć. Taka praca nie jest dobra!
Dzień dobry
Ważne jest dla nas zrozumienie przyczyn utraty zwrotu gotówki, dlatego zwróciliśmy się o pomoc do naszych partnerów. Po otrzymaniu odpowiedzi, menadżer poinformuje Cię o tym w zapytaniu.
Mamy nadzieję, że cashback za kolejne zakupy będzie naliczany automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Denerwujesz mnie tym swoim stwierdzeniem, że „rekomendacje zostały naruszone”. Z jakiegoś powodu inne usługi cashback nie mają takich problemów, zawsze zwracają pieniądze, a Ty? A tak w ogóle, to niby wypłaciłeś mi odszkodowanie, bo miałem 190 rubli, a gdzie przelałeś te 190 rubli razem z odszkodowaniem? OSZUŚCI. OSZUSTWO.
Dzień dobry, Andrieju!
Usługi cashback działają na podobnej zasadzie. Jeśli w trakcie realizacji transakcji zostanie zarejestrowany link afiliacyjny, sklepy wypłacają prowizję, która jest następnie wykorzystywana do generowania zwrotu gotówki.
Przykro nam, że nagroda za zakupy nie pojawiła się automatycznie. Bonus został dodany do Twojego salda 18 listopada.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops