Cześć, mam ogólne pojęcie na temat tego, jak działają usługi cashback. Ale czekaj, czekaj, aż zacznę krzyczeć, jaka dobra jest ta usługa. Nikt nie zadał pytania: po co sprzedawcom te wszystkie usługi? Dlatego uważam, że każda usługa cashback po prostu stawia sprzedawcę na pierwszym miejscu – jesteś ze mną czy przeciwko mnie? Ci, którzy się zgadzają - voila - sprzedawca (sklep) wyświetla się na stronie przeglądarki, ci, którzy się nie zgadzają - poza stroną. To proste. Po co to wszystko napisałem? Po prostu, gdy 3 lata temu serwis LETYSHOPS obiecał naprawić „pewnego rodzaju błąd” w programie, wierzyłem, że tak będzie. Ale tak nie jest! I oto potwierdzenie tego. Otwórz samodzielnie 2 przeglądarki lub 2 strony, na jednej stronie kliknij link LetyShops, a na drugiej przejdź bezpośrednio do sklepu (otwórz te same strony Aliexpress z tym samym żądaniem i filtrem). No więc, przekonałeś mnie?
Ravshan, dzień dobry!
Przeanalizowaliśmy wnioski kierowane do służby opiekuńczej. Sytuacja, którą opisałeś 3 lata temu, była związana z ciasteczkami.
Od 17 grudnia zmieniły się warunki współpracy z AliExpress. Istnieje pewna liczba sklepów (sprzedawców), którzy nie chcą dzielić się z nami częścią swojej prowizji. W związku z tym nasi użytkownicy nie otrzymują zwrotu gotówki za te produkty.
Zalecamy sprawdzenie wybranego produktu przy pomocy narzędzia znajdującego się na stronie AliExpress.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla Dashy Kiryanovej i LetyShops za zwrot gotówki, o którą błędnie się ubiegałem. Wszystko jest na najwyższym poziomie.
Złożyłem zamówienie na kwotę ponad 9000 rubli klikając na link 11.11.19. Jednakże zwrot gotówki nie został zrealizowany od razu i nie w całości. Wysłałem 3 prośby o dodanie zrzutów ekranu moich zamówień i otrzymałem odpowiedź, że wszystkie środki zostały zaksięgowane. Choć z kursu matematyki wiemy, że 3% to co najmniej 270 rubli, a obiecywali, że za niektóre stanowiska będzie nawet 5,5%, to jednak pobierali 122 ruble. Teraz wyciągnij własne wnioski! W przyszłości będę brał pod uwagę inne strony do zwracania pamięci podręcznej.
Dzień dobry, Aleksiej!
Niestety, cashback nie był automatycznie wyświetlany przy Twoich zakupach. Wypłaciliśmy najwyższą możliwą kwotę odszkodowania.
Mamy nadzieję, że sytuacja ta się nie powtórzy, a nasze rekomendacje okażą się przydatne przy składaniu kolejnych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z tej usługi od dłuższego czasu i postanowiłem zostawić opinię. Przeczytałem wiele negatywnych opinii. Mówiąc delikatnie, jestem zaskoczony. Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń co do usługi po wielu latach korzystania. Wszystkie zwroty gotówki są księgowane terminowo, zgodnie z podanymi terminami (w szczególności po potwierdzeniu odbioru towaru na Ali). Około 4 lata temu był przypadek, cashback z Labyrinth nie pojawił się, napisałem do obsługi klienta, wszystko zostało rozwiązane w ciągu godziny. Dziś złożyłam zamówienie osobno na Ali i w sekcji Tmall Ali na dużą kwotę. W przypadku zamówienia na Ali pieniądze zostały zaksięgowane natychmiast, czego nie można powiedzieć o Tmall. Napisałem do serwisu, odpowiedzieli natychmiast i nawet od razu przelali pieniądze na konto. A potem czytam regulamin (nie czytałem go od wielu lat) i okazuje się, że od 10 grudnia cashbacki z Tmall w ogóle nie są dostępne, tzn. firma przelała mi swoje środki, a konsultant napisał mi o tym w wiadomości. Więc moim zdaniem serwis działa świetnie i wywiązuje się ze swoich obowiązków, być może my klienci nie czytamy regulaminu i instrukcji wystarczająco uważnie. Wszystkiego najlepszego!
Dzień dobry
Liliya, dziękujemy Ci bardzo za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Komentarze takie jak te inspirują nas do dalszego rozwoju.
Cieszymy się, że już czwarty rok z rzędu robisz u nas zakupy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję za dobrą robotę. Otrzymałem odpowiedzi na wszystkie zadawane przeze mnie pytania. Bardzo miło, gdy wszystko ci wyjaśnią i nawiążą kontakt.
Dzień dobry
Inna, chętnie spróbujemy dla naszych użytkowników :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oszukali mnie z cashbackiem! zrzucając winę na fakt, że nie weszłam na stronę za ich pośrednictwem! chociaż przed zakupem drogiego telefonu zainstalowałam wszystkie rozszerzenia i przestrzegałam wszystkich zasad!!! a z tanich zakupów, wszystkie zwroty gotówki przychodziły nawet bez ich realizacji...
Dzień dobry
Rinat, sprawdziliśmy informacje zawarte w odwołaniu.
Zakup dokonany na Tmall. Zwrot gotówki za zakupy w tym sklepie był przyznawany wyłącznie w przypadku, gdy przejście nastąpiło ze strony Tmall na naszą stronę internetową, a nie z AliExpress. Ponieważ partnerzy nie przekazali prowizji, z której tworzony jest cashback, na Twoje saldo został naliczony bonus z naszej usługi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Większość zwrotów pieniędzy czeka na realizację, jeśli nie wszystkie. 5 z nich już przekroczyło termin. Do tego dochodzi fakt, że zwroty pieniędzy dokonywane są losowo i czasami bez żadnego uzasadnienia. Obsługa klienta jest żałosna; Oni po prostu wypełniają Twoje prośby i to wszystko! Czuję się oszukany i nie zamierzam pozwolić, aby wprowadzano w błąd jeszcze więcej osób. Internet jest wspaniałym źródłem informacji.
Dzień dobry.
Szkoda, że odniosłeś takie wrażenie.
Twoje zamówienia są nadal oczekujące na realizację, ponieważ maksymalny czas oczekiwania jeszcze nie upłynął. Sklep potrzebuje tego czasu, aby upewnić się, że zamówienie zostało otrzymane i że nie nastąpił zwrot pieniędzy, choć często zwrot gotówki jest potwierdzany wcześniej.
Widzimy, że prośba o pomoc klienta została już utworzona na Twoim koncie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sytuacja: Udałem się na Udemy w celu zakupu kursu. Przyszedłem w czasie jakiejś wyprzedaży, kiedy prawie wszystkie dania kosztowały 959 rubli. Ponieważ mam zainstalowane rozszerzenie LetyShops, od razu powiadomiono mnie, że kurs można kupić z cashbackiem, sięgającym nawet 7,5%. Dobrze, kliknę „aktywuj cashback”. Strona jest aktualizowana. Ceny wszystkich kursów wynoszą 1598 rubli i pojawia się mała informacja od Udemy: „Przepraszamy, ale jesteś przegrany”. Zrozumiałe, prawda? Cena wzrosła o prawie 100%, a zwrot gotówki wynosi 7,5%. Problem został rozwiązany poprzez utworzenie nowego konta Udemy, dzięki któremu ostatecznie kupiłem kurs za 959 rubli. „Dziękuję” LetyShops. Wyciągnijcie własne wnioski, panowie.
Dzień dobry
Koszt kursów w Udemy może się różnić w zależności od rodzaju konta, źródła polecenia, autoryzacji na stronie sklepu i innych czynników. Nasze usługi nie mają wpływu na ceny kursów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Tutaj czytam recenzje... dużo negatywów... Ale jestem zadowolony ze wszystkiego... jeśli coś poszło nie tak (cache nie jest przypisany), obsługa klienta zawsze pomaga... nie było jeszcze przypadku, żeby nie pomogli... Dziękuję, wszystko jest w porządku... A tak przy okazji, dzięki za pędzel (wygrałem), ale na razie cisza... ale się nie martwię... jak zawsze, wszystko będzie dobrze.
Dzień dobry
Aleksandrze, dziękujemy za zakupy u nas przez 3,5 roku!
Cieszymy się, że zostałeś jednym ze zwycięzców losowania! Menedżer skontaktuje się z Tobą za pośrednictwem adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops