Letyshop znów osiągnął dno. Po 11.11 przysięgłem, że nie będę już kupował za pośrednictwem tego cashbacku. Ale nie, znów dałem się nabrać na ten wysoki procent. W efekcie zwrot gotówki został odrzucony, brawo! Aliexpress - jak wszyscy inni, przyznali tylko małą część należnego im zwrotu gotówki. Bonprix - odrzucono, nie wysłano zrzutów ekranu i certyfikatów z analizami. Owszem, po skontaktowaniu się ze sklepem, Bonprix sam wypłacił odszkodowanie. F.ua - odrzucono. Stare zamówienia z Ali - potwierdzone dawno temu, ale zwrot gotówki jest w toku - dział wsparcia Leti sugeruje robienie zrzutów ekranu przy każdym zamówieniu. Podsumowanie - Wolę mieć gwarancję otrzymania małego procenta zwrotu pieniędzy niż grać w gry na Letyshopie. Żegnajcie, mali miłośnicy zakupów.
Dmitriju, dzień dobry!
Zawsze jesteśmy gotowi pomóc w rozwiązywaniu problemów związanych ze zwrotem gotówki, jak również z funkcjonowaniem naszej strony internetowej. W tym celu skontaktowaliśmy się z Tobą w zapytaniu, jednak bez informacji, o które poprosił menadżer, nie będziemy w stanie wszystkiego ustalić. Jeśli masz czas i chęć, napisz do nas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pamięć podręczna nie jest duża, ale nadal tam jest; z pomocą moderatora wypłaciłem ją do portfela Qiwi. Jak głosi przysłowie, każdy zaoszczędzony grosz to grosz zarobiony. Dziękuję
Dzień dobry
Złote słowa! :)
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie kupujcie w LetyShops, firma ta zbankrutowała już od miesiąca, nie udzielają zwrotu gotówki i nie odpowiadają na pytania!!!!!!!!!
Dzień dobry
Nasza usługa działa, a cashback jest pomyślnie naliczany użytkownikom :)
Nie otrzymaliśmy od Państwa żadnych pytań do działu obsługi klienta, dlatego zwróciliśmy się z prośbą o dokładniejsze wyjaśnienie sytuacji. Sprawdź swoją skrzynkę e-mail i sekcję Pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamawiam zakupy w dolarach, a zwrot pieniędzy jest w hrywnach. WTF, jak mam zmienić walutę, w której powinien zostać otrzymany. Pojawia się SmartSale, płacę w dolarach, a zwrot gotówki przychodzi w dolarach...
Dzień dobry!
Każda usługa ma własne warunki naliczania zwrotu gotówki. W naszym kraju po wybraniu regionu cashback jest naliczany w odpowiedniej walucie. Nie ma technicznej możliwości zmiany tego na już utworzonym koncie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zarejestrowałem się ze względu na obiecaną prowizję w wysokości 6,5% i złożyłem zamówienie na Aliexpress na artykuły ogrodnicze o wartości 35,94 dolarów. Zwrot gotówki: 16,84 UAH!!!! Grubiaństwo
Dzień dobry, Julio!
Stawka zwrotu gotówki na AliExpress zależy od kategorii produktu i może wynosić od 0,5 do 5%. Kategorię ustala sam sklep lub sprzedawca. Istnieje prawdopodobieństwo, że zakupione przez Ciebie przedmioty mieszczą się w kategorii „Wszystko inne”. Skontaktowaliśmy się z Tobą poprzez sekcję Pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Otrzymałem zwrot gotówki w wysokości 500 rubli, bardzo miło, dzięki zespołowi LetyShops. Więc rób zakupy na Aliexpress z LetyShops, a będziesz zadowolony
Firma Letishops to prawdziwe oszustwo. Wszystkie pozytywne recenzje piszą pracownicy sklepu lotniczego. Kradną cashback, który jest dostępny do wypłaty, a którego nie da się wypłacić. Twierdzą, że okres ten wynosi 3 dni, minęło 7 dni i napisali do mnie ze „służby bezpieczeństwa”, że właściciel konta nie wypłaca pieniędzy. Co? Powiedzieli mi, że mam im dostarczyć czeki i wyciągi, których po prostu nie mam, nie przechowuję żadnych czeków. Masz wszystkie informacje. Robią wszystko, żeby uniknąć wypłaty pieniędzy. Teraz „służby bezpieczeństwa” milczą. Piszę raport do cyberpolicji.
Dzień dobry!
Rzeczywiście, wykryliśmy podejrzaną aktywność na Twoim koncie osobistym, w związku z czym wysłaliśmy prośbę o potwierdzenie Twoich danych. Nie jest konieczne przesyłanie zdjęć czeków i wyciągów. Może to być dowolny dokument potwierdzający zapłatę za kilka Twoich zamówień. Wszystko to robione jest wyłącznie w celu zapewnienia bezpieczeństwa środków osobistych i danych użytkowników. Czekamy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Do 5% na Aliexpress, ale w rzeczywistości 2,5%. Czy u Ciebie jest normalnie?
Dzień dobry
Teraz pomożemy Ci to rozgryźć.
Wysokość zwrotu gotówki na AliExpress zależy od kategorii produktu . Procent ten może wynosić od 0,5 do 5%.
Przed złożeniem zamówienia zalecamy zapoznanie się z regulaminem sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To oszustwo, a nie usługa cashback. Kradną środki z kont użytkowników.
Jurij, dzień dobry!
Szkoda, że tak myślisz.
Wielokrotnie komentowaliśmy tę sytuację na różnych forach. Płatności za zamówienia złożone przez osoby polecone, zarejestrowane ponad rok temu, zostały wstrzymane dla wszystkich użytkowników LetyShops.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oszuści. Naprawdę żałuję, że dokonałem zakupu za pośrednictwem ich strony internetowej. Zwrot gotówki za jeden zakup nie pojawił się, powiedzieli, że trzeba czekać 6 tygodni. Zabawne, że nie trzeba czekać 6 tygodni, żeby zadzwonić lub napisać do sklepu. Postanowiłem wypłacić 16 hrywien na telefon komórkowy na potrzeby testu, ale nie chcą mi ich wypłacić, wszystkie terminy już minęły. Opinie z serwisu nie są publikowane. Czat online nie działa. Nie mają również numeru telefonu do działu wsparcia.
Dzień dobry!
Szkoda, że taka opinia się rozwinęła.
Zwrot gotówki za zakupy jest automatycznie rejestrowany na Twoim koncie osobistym w naszym serwisie. Jeśli tak się nie stanie, kontaktujemy się z naszymi partnerami, aby ustalić przyczynę. Ponieważ współpracujemy ze sklepem za pośrednictwem partnerów, rozpatrywanie wniosków zajmuje trochę czasu. Nie jesteśmy w stanie przyspieszyć tego procesu, dlatego prosimy o wspólne oczekiwanie. Menedżer ma kontrolę nad sprawą w aplikacji i na pewno udzieli odpowiedzi.
Wszystkie recenzje są moderowane i publikowane według kolejności priorytetu. Czat online jest tymczasowo niedostępny, ale wkrótce będzie ponownie dostępny :) Obecnie wszystkie pytania rozpatrywane są wyłącznie po skontaktowaniu się z obsługą opiekuńczą.
Na rachunek wniosku o wypłatę. Menedżer skontaktuje się z Tobą w celu wyjaśnienia informacji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops