1). Najprawdopodobniej nie otrzymasz gotówki i w ciągu 24 godzin od zakupu nie pojawi się żadna informacja o dokonaniu zakupu. 2). Kontaktując się z pomocą techniczną i marnując Twój czas, pomogą Ci i zwrócą Ci pieniądze rzekomo z prywatnych środków tej usługi), niejako robiąc Ci przysługę i chwaląc swoją usługę. Jest wystarczająco dużo odpowiedzi, w których ta usługa pobiera opłatę z własnej kieszeni, aby skłonić Cię do myślenia: - albo nie próbują naprawiać programu, albo Twoja opłata została pierwotnie zwrócona! A żeby nie łamać prawa, tylko ci, którzy skontaktowali się z pomocą techniczną, otrzymują gotówkę, a zarobki +100% - dla tych, którzy się nie skontaktowali))
Cześć!
Smutne jest, że ukształtowała się taka opinia.
Teraz wyjaśnimy jak to wszystko działa. Mechanizm działania usługi cashback wygląda następująco: jeśli sklep otrzyma informację, że zamówienie zostało złożone po przejściu z LetyShops, dane dotyczące zakupu zostaną wyświetlone w naszym systemie oraz na koncie osobistym użytkownika.
Na rejestrowanie danych o źródle przelewu może mieć wpływ wiele czynników, dlatego manager spisał zalecenia dotyczące dokonywania zamówień z uwzględnieniem zwrotu gotówki w obiegu. Wierzymy, że pomogą :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jeśli nie zwrócisz się do Ebay'a, zabiorę twoje pieniądze i wyślę cię do nieba...
Dzień dobry
Vera, sklep jest tymczasowo wyłączony. Śledź nasze aktualności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najpierw wydłużyli czas oczekiwania na zwrot gotówki za zamówienia z eBay ponad dwukrotnie, a potem całkowicie zamknęli sklep. I mimo że eBayUS został dodany do moich ulubionych, LetyShops w żaden sposób mnie o tym zamknięciu nie poinformowało - zgadnijcie sami, tak twierdzą...
Dzień dobry
Leonid, współpraca ze sklepem eBay została tymczasowo zawieszona. Użytkownicy zostali o tym poinformowani za pośrednictwem newslettera. Sprawdź adres e-mail powiązany z Twoim kontem.
Z niecierpliwością czekamy na wznowienie współpracy ze sklepem. Na razie możesz przeglądać inne sklepy w celu uzyskania zwrotu gotówki za zakupy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonano zakupów za kwotę 15 000, większość z nich za kwotę maksymalną. stawka (ubrania, okrycia). Dali 200 rubli. Dziękuję, wyciągnąłem wnioski.
Dzień dobry
Cashback stanowi część prowizji, którą otrzymujemy od partnerów za kierowanie klientów do ich witryn. Nie otrzymaliśmy żadnej nagrody za Twoje zamówienia, więc do salda dodaliśmy bonus. Kierownik opisał powody tej sytuacji w zapytaniu.
Mamy nadzieję, że zwrot gotówki za przyszłe zamówienia będzie naliczany automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
PO 11.11.2019 SPRAWDZAM TOWARY, ALE Z JAKIEGOŚ POWODU ZAPOMNIELI PRZYZNAĆ ZWROT GOTÓWKI. PRAWDĄ JEST, ŻE TOWARY NIE SĄ BARDZO DROGI, ALE TO JEST KWESTIA ZASAD I MAM JUŻ DOŚĆ KONTAKTU Z DZIAŁEM WSPARCIA TECHNICZNEGO ZA KAŻDYM RAZEM. MUSZĘ PO PROSTU PRZYGOTOWAĆ ICH PRACĘ.
Dzień dobry
Aleksandrze, interesuje nas również automatyczne naliczanie cashbacku. Rozumiemy, że kontakt z obsługą klienta zabiera Twój czas, ale jest to jedyny sposób, w jaki możemy pomóc w przyznaniu zwrotu gotówki, jeśli jeszcze go nie otrzymałeś.
Prosimy o stosowanie się do naszych zaleceń i zasad, które znajdziesz na stronie sklepu, po przejściu do niego.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To jest zwykłe oszustwo! Po co miałbym cokolwiek oszczędzać? Zapisałeś się, wpisz to bezpośrednio na kartę.
Dzień dobry
Oto warunki naszego świadczenia usług. Znajdują się one w Umowie Klienta , którą każdy użytkownik akceptuje przed założeniem konta.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnio w sekcji zamówień nie pojawiła się informacja o należnym mi zwrocie gotówki. Ani Aliexpress ani Mvideo, a przejście na stronę zostało odnotowane, cashback został aktywowany, ale nie wyświetla się ile należy zwrócić, tak jakby zakupu nie było. Co się dzieje? Kiedy wszystko wróci do normy? Dlaczego inne usługi cashback wyświetlają wszystko szybko, a Ty nie! Czy jesteś gorszy od innych? Rozwiążcie ten problem, mam go już dość! Nie dość, że musisz czekać miesiąc, jeśli nie dłużej, na naliczenie zwrotu gotówki, to jeszcze musisz poczekać, aż w ogóle pojawi się on na Twoim koncie osobistym!
Dzień dobry
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym:
- działanie rozszerzeń firm trzecich w przeglądarce;
- odwiedzanie innych stron internetowych podczas składania zamówienia;
- naruszenia regulaminu sklepu lub zasad dokonywania zakupów z wykorzystaniem cashbacku .
Zwrot gotówki za zakupy w sklepie M.Video może zostać zrealizowany w ciągu 30 dni od rejestracji. Są to warunki partnerów na chwilę obecną, wynikające z opóźnienia w przekazywaniu informacji.
Widzimy, że prośba do obsługi klienta została już utworzona. Menedżer monitoruje sprawę i na pewno się z Tobą skontaktuje.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
29.11 zamiast obiecanego 12% zwrotu gotówki dla Booking.com, naliczono tylko 3%. Kontakt z działem wsparcia nie przyniósł żadnych rezultatów — wszystkie odpowiedzi sprowadzały się do stwierdzenia „sam jesteś idiotą”. Problem techniczny nie został zauważony, a zgodnie z tradycją winę zrzucono na użytkownika. Nie polecam tego serwisu, coś im się stało.
Siergiej, cześć!
Głównym warunkiem otrzymania zwiększonego cashbacku było przejście do sklepu ze strony promocji. Po przejściu automatycznie dodano kod lety, co zwiększyło ten procent. Twoje zamówienie zostało złożone przed odwiedzeniem strony promocji, dlatego zwrot gotówki został naliczony według standardowej stawki. Taką informację podał kierownik w odwołaniu.
Mamy nadzieję, że w przyszłości nasze usługi będą dla Państwa źródłem wyłącznie pozytywnych emocji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
System nie działa, cashback nie jest przyznawany, obsługa zapytań jest fatalna, nie odpowiadają, przedłużają czas i generalnie panuje cisza. Musisz odejść i ostrzec innych, że to nie działa.
Cześć!
Zwrot gotówki za Twój zakup nie pojawił się automatycznie na Twoim koncie osobistym. Aby poznać przyczynę tej straty, planujemy skontaktować się z naszymi partnerami. Proszę o przesłanie zrzutu ekranu zamówienia zgodnie z przykładem podanym we wniosku przez managera Vitalija. Będziemy wdzięczni za Twoją pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dałem się nabrać na reklamę zwiększonego cashbacku, ale jak wiadomo, skąpiec dwa razy płaci. Zamówiłem smartfon za 30 tys., ikona jest zielona i wszystko wydaje się być w porządku, a cashbacku nie ma! Jak się okazało, muszę sam gdzieś pójść i sprawdzić, które sklepy są wyjątkami i do których cashback nie obowiązuje))
Dzień dobry
Bardzo szkoda, że tak się stało.
Lista sklepów, w których nie jest naliczany cashback za zakupy, została dodana na stronie sklepu 6.11. Użytkownicy zostali również poinformowani o nowych warunkach naliczania cashbacku za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Przed dokonaniem zakupu zalecamy zapoznanie się z regulaminem, gdyż może on ulec zmianie.
Rozumiemy, że mogłeś nie zauważyć tej informacji, dlatego zwróciliśmy Ci zwrot gotówki na Twoje saldo :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops