Na razie jest to ocena wstępna. Dlaczego muszę pisać do pomocy technicznej po każdym zakupie rozszerzenia, aby rozwiązać ten problem? czy to LetyShops? czy LetiHelpShops? jakoś rozwiązujesz problem techniczny swojego komponentu usługi zanim zacznie on działać
Cześć, Maxim!
Na pewno pomożemy Ci ustalić przyczynę braku naliczenia. Nasz kierownik czeka na zrzut ekranu zamówienia zawartego w żądaniu. Proszę o przesłanie tych informacji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Zwrot gotówki nie jest wliczany. To nie pierwszy raz. Wchodzę na stronę LetyShops, ikona jest zielona i oznacza „cashback aktywowany”. Skontaktowałem się z obsługą techniczną, cisza... Wcześniej zgłoszenie było liczone od razu. Obsługa klienta nie reaguje tak szybko. Przeczytałem recenzje i wszyscy mają problemy z zapisaniem się.
Dzień dobry
Galina, nas również interesuje automatyczne naliczanie cashbacku.
Przepraszamy za oczekiwanie na odpowiedź na Twoje zapytanie. Widzimy, że problem z przyznawaniem gotówki został już rozwiązany, a menadżer udzielił rekomendacji, które będą pomocne przy składaniu zamówień z opcją cashback. Wierzymy, że pomogą w przyszłości :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops stał się ostatnio zupełnie bezużyteczny, większość sklepów odmówiła wypłaty zwrotu gotówki.
Aleksiej, cześć!
Kończymy współpracę z niektórymi sklepami, a rozpoczynamy współpracę z innymi. Zawsze tak było :)
Śledź aktualności, aby nie przegapić ciekawych ofert.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
wszystko staje się coraz gorsze! Złożyłem 4 zamówienia na eBayu na kwotę 35 000 rubli, pieniądze nie zostały zwrócone, otworzyłem wniosek, przelano 300 rubli i to wszystko, co dostałem w zamian za wniosek, to odpowiedź (nie otrzymaliśmy nagrody). To są wasze problemy, mam wszystkie dowody, ale gdzie są wasze? po prostu głupio nie chcesz zapłacić! Uważam, że jesteście oszustami lub złodziejami, musimy was zostawić
Dzień dobry, Siergieju!
Zwrot gotówki jest automatycznie wyświetlany na kontach naszych użytkowników w chwili przekazania nagrody przez sklep.
Należy pamiętać, że wielkość zwrotu gotówki na eBayu zależy od kategorii produktu i może wynosić od 0,3 do 1,5%. Niestety, sklep nie udostępnia nam szczegółowego zestawienia cen według kategorii.
Twoje zamówienia zostały wynagrodzone procentowo.
Mamy nadzieję, że takie sytuacje nie będą się już zdarzać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W przypadku obu sprzedaży nie obowiązuje cashback. W momencie rozpoczęcia sprzedaży system ulega awarii. Szkoda, ale będę musiał poszukać innej usługi oferującej cashback...
Dzień dobry, Aleksandrze!
Szkoda, że postanowiłeś nas opuścić.
Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby wyjaśnić sytuację i uzyskać pomoc w uzyskaniu zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback pojawia się raz na trzy miesiące. Jeśli nie będziesz sobie przypominać, nic nie osiągniesz. Spośród sześciu zamówień otrzymano jedno. W innych przypadkach musiałem napisać z prośbą o wsparcie. Zamówienia mamy jeszcze trzy, pewnie bez wsparcia technicznego też się nie obejdziemy. Jakoś.....
Dzień dobry!
Wierz mi, my również jesteśmy zainteresowani automatycznym wyświetlaniem zwrotu gotówki za Twoje zamówienia i chcemy, abyś był zadowolony z naszej usługi. Rozumiemy, że skontaktowanie się z placówką opiekuńczą zajmuje trochę czasu, ale w ten sposób możemy pomóc w naliczaniu zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wygląda na to, że nie jestem jedynym, który dotarł do 11.11. Zakupy zostały dokonane poprzez oficjalną aplikację LetyShops na Androida. (Wczoraj 12.01.2019 otrzymałem długo oczekiwaną odpowiedź #1867125 i zwrot 12 szt. * 2 ruble, 11 szt. * 13 rubli i 300 rubli. 4 zamówienia zostały odzwierciedlone w dniu sprzedaży. Łącznie 11.11 28 zamówień na 22301,9 rubla i zwrot gotówki 499,34 rubla. Zwrot gotówki wyniósł 2,24%. Oczywiste jest, że nie odpowiada to zadeklarowanym https://letyshops.com/shops/aliexpress Przejrzałem listy wykluczonych sklepów https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSUCQZwlpgoyCJyoIA_8o94l89-WWeAFF7jbjeHcSPNsdLkuvj5Xir7GR4jHnIu9DG8Ywqu_9zvSqxX/pubhtml Obecnie jest zamrożony cashback z M. Wideo To nie pierwszy raz, kiedy robiłem zakupy za pośrednictwem serwisów cashback i zasady przejść znam bardzo dobrze. Więc nie ma potrzeby pisać o powodach utraty cashbacku. Ale upadek waszej usługi 11.11 odnotowało wielu. Próbowałem kupić unikalne towary z komputera i telefonu przez ponad 30 minut, po czym się poddałem i zapłaciłem godzinę później, tracąc gorące oferty z ALI (. Połowę Black Friday spędziłem z Lety, połowę z innym cashbackiem. Wydaje się fajne, ale jest w tym wiele pułapek
Dmitriju, dzień dobry!
Tak, na początku sprzedaży wystąpiły pewne trudności techniczne, które szybko naprawiliśmy. Przepraszamy.
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany sytuacją związaną z zamówieniami na 11.11. Wierzcie mi, my również, ponieważ nie otrzymaliśmy od naszych partnerów niczego w związku z Waszymi zakupami (ani informacji, ani prowizji). Abyście odczuli naszą lojalność i wsparcie, przyznaliśmy Wam premię z budżetu firmy.
Zwrot gotówki za zamówienie w sklepie M.Video może zostać przelany na Twoje konto osobiste w ciągu 30 dni, zgodnie z regulaminem sklepu .
Mamy szczerą nadzieję, że porady managera pomogą Państwu w przyszłych zamówieniach i że zostaną Państwo z nami na dłużej :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zrób zakupy za pośrednictwem aplikacji na AliExpress. Obciążyli moje konto kwotą, ale w zamówieniu na AliExpress widnieje informacja, że kupujący nie dokonał płatności, w związku z czym zamówienie nie zostało wysłane. Bez pieniędzy i bez rozkazów.
Dzień dobry.
Nasza usługa współpracuje z ponad 2000 sklepów, z których każdy ma własne, unikalne funkcje płatności i paragonów. Płacąc za zamówienie nie płacisz LetyShops, tylko sklepowi. Aby zrozumieć sytuację, skontaktuj się z pomocą techniczną AliExpress.
Mamy nadzieję, że problem zostanie rozwiązany pozytywnie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
OSTROŻNIE! Letyshopy to oszuści i złodzieje!! Oddajcie skradzione pieniądze!! Usługa osiągnęła punkt, w którym kradnie przyznane nagrody z Twojego salda. Na biletach widnieje słowo „głupiec”. Dowodem są zrzuty ekranu z powiadomień o naliczeniach (odwołanie nr 1869854). Wszystkie informacje przekazano obsłudze klienta, nie spieszą się ze zwrotem pieniędzy na saldo. Moje polecenia zostały zarejestrowane w 2016 r., a nagrody były wypłacane do 22.11.2019 r. Z jakiegoś powodu LetyShops jednostronnie zdecydował, od której daty może mnie okraść i po cichu odjął resztę. W korespondencji nie wskazałeś dokładnej daty zakończenia naliczania należności, ale kontynuowałeś ich naliczanie do 22 listopada. Długo zaprzeczali, że saldo nie może ulec zmianie, ale po zrzutach ekranu z dowodami wymyślili nową historię o awarii technicznej. A potem powiedzą, że pracują uczciwie i transparentnie.
Dzień dobry
Jurij, zapoznaliśmy się z informacjami zawartymi w odwołaniu i skomentujemy sytuację.
Nasza Umowa z Klientem zawiera klauzulę stanowiącą, że płatności za zamówienia polecone będą naliczane w ciągu roku od ich rejestracji. Dokument jest publicznie dostępny na stronie internetowej i każdy może go przeczytać.
Przez długi czas punkt ten nie był realizowany, gdyż nie uruchomiono odpowiedniej funkcjonalności technicznej. Od listopada zaczęliśmy wyłączać skierowania zarejestrowane ponad rok temu. Nasi użytkownicy zostali ostrzeżeni poprzez wysłanie newslettera. Weźmiemy pod uwagę Twój komentarz dotyczący konkretnej daty w przyszłości.
Z powodu błędu technicznego otrzymałeś powiadomienia o nowych opłatach za zamówienia od poleconych osób, które zarejestrowały się ponad rok temu. Już to naprawiliśmy.
Rozumiemy, że ta sytuacja bardzo Cię zaniepokoiła. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Komentarz 1: Dzień dobry! Dzięki LetyShops często możemy sporo zaoszczędzić. 11.11.19. Żadne z zamówień nie otrzymało zwrotu gotówki. Kupiłem od Ali w kilku sklepach. 29.11.19. Złożyłam dwa zamówienia, jedno otrzymałem tanie, ale nie drogie. 30.11.19. taka sama sytuacja. Przy okazji napisałem do działu wsparcia... i w odpowiedzi BOT odpisał, że skontaktuje się z Tobą później i zasugerował zamknięcie zgłoszenia. I NIE MA ZWROTU GOTÓWKI...
Komentarz 2: Panowie z LetyShops chcą coraz więcej pieniędzy. A ich klienci ich nie obchodzą. Próbowałem napisać recenzję, ale mi na to nie pozwolono i jej nie opublikowano. Istota 11.11.19. Na ALIEXPRESS złożono wiele zamówień, ale nie ma zwrotu gotówki. Chcą zyskać na czasie. Wszystko było wspaniale, ale było coraz gorzej...
Dzień dobry
Sprawdziliśmy informacje na naszym koncie osobistym.
Widzimy, że prośba została oznaczona jako zrealizowana, ponieważ menedżer nie otrzymał zrzutów ekranu zamówień z konta osobistego na stronie internetowej sklepu. Informacja ta jest bardzo ważna dla rozwiązania problemu, ponieważ nie dysponujemy żadnymi danymi dotyczącymi zakupów.
Wszystkie recenzje naszego serwisu są moderowane. Jeśli użytkownik zgłasza problem, staramy się zrozumieć sytuację i pomóc. W tym celu stworzono apel do służby opiekuńczej. Niestety, nigdy nie otrzymaliśmy wymaganych zrzutów ekranu :(
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sprawdziłem około 10 sklepów, do których wchodziło się przez Waszą stronę, tylko w 3 widniał wskaźnik informujący o aktywacji cashbacku, a potem będą nieporozumienia, bo o sklepie Beru pisze wielu. Z pewnością nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale coś tu ewidentnie jest nie tak i najprawdopodobniej Twój cashback zostanie zablokowany.
Dzień dobry
Niektóre sklepy nie zezwalają na działanie naszej wtyczki na swoich stronach, więc komunikat o aktywacji cashbacku nie jest wyświetlany.
Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby lepiej zrozumieć problem :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonałem pierwszego zakupu za pomocą tej aplikacji i mój zakup nie został uwzględniony, jak smutno
Dzień dobry!
Dziękujemy za informację. Menedżer czeka na odpowiedź na Twoje zapytanie, którą znajdziesz w sekcji „Pomoc” lub w swojej poczcie e-mail. Będziemy wdzięczni za odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops