Wcześniej było lepiej. Teraz mogą odpowiadać przez kilka dni, rozwiązać sytuację w ciągu miesiąca, odrzucić zwrot gotówki za zrealizowane zamówienie itd. Generalnie współpraca z klientami jakoś się pogorszyła. Zastanawiasz się dwa razy, zanim skorzystasz z tej usługi lub poszukasz nowej. Jedynym plusem jest szybka wypłata środków.
Dzień dobry, Julio!
Rozumiemy, że dla użytkowników ważna jest efektywność i szybkość rozwiązywania problemów. Przepraszamy za opóźnienie w otrzymaniu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W okresie wyprzedaży na AliExpress otrzymaliśmy więcej zapytań niż zwykle, dlatego nie byliśmy w stanie odpowiedzieć Ci niezwłocznie.
Odrzucenie wniosku o zwrot gotówki następuje automatycznie na podstawie danych od partnerów. Powodem może być złamanie zasad dokonywania zakupów z wykorzystaniem cashbacku lub błąd podczas sprawdzania statusów. W przypadku odrzucenia wniosku o zwrot gotówki partnerzy nie przekazują nam prowizji.
Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To nie jest strona internetowa, to OSZUSTWO. Pamięć podręczna 11.11 nie została uwzględniona. Nie otrzymałem więcej niż 1000 rubli. Cześć wszystkim, zadomowiliście się już dobrze. Gdy cudzym kosztem jesteś zadowolony nawet z octu. No więc, chłopaki, w Rosji jest nadal wielu naiwniaków, a ja się stąd wynoszę. Mam propozycję - wpiszmy tę stronę na CZARNĄ LISTĘ wszystkich, których oszukano, żeby przynajmniej inni byli mądrzejsi.
Dzień dobry
Smutne jest, że ukształtowała się taka opinia na temat tej usługi.
Zapłata za towar jest dokonywana bezpośrednio na rzecz sklepu, nie na naszą rzecz. Otrzymujemy prowizję od zakupów, jeśli partner zaznaczy, że zamówienie zostało złożone za pośrednictwem naszego linku partnerskiego. Jeżeli tak się nie stanie, nie otrzymamy nagrody, z której naliczany jest cashback.
Mamy szczerą nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po sprzedaży każdemu, łącznie ze mną, zostały grosze. Nie rozumiem, dlaczego przez dwa lata korzystania z tej usługi nie miałem ani jednego problemu. Jak mogę teraz spokojnie kontynuować zakupy korzystając z tej usługi, nie martwiąc się, że nagle nie będzie już możliwości skorzystania z cashbacku? LetyShops, co się z wami dzieje? Może mógłbyś ustalić harmonogram, w którym ludzie będą mogli składać zamówienia, mając pewność, że otrzymają zwrot gotówki? Czy powinniśmy robić to na zmianę? Nie rozumiem. Wszystko było w porządku, ale wszystko zawsze układa się dobrze, jeśli ma się dobre nastawienie do tej usługi. Nie wiem, czy będę nadal korzystać z tej usługi. Ale z pewnością nie poleciłbym tego nikomu.
Dzień dobry
Dziękujemy za zakupy w LetyShops od ponad 2 lat.
Proszę mi wierzyć, nas również interesuje automatyczne naliczanie zwrotu gotówki. Informacje o Twoich zamówieniach złożonych w okresie wyprzedaży nie zostały odnotowane w systemie. W odwołaniu kierownik opisał możliwe czynniki, które mogły mieć wpływ na ten proces.
Chcieliśmy Cię uszczęśliwić przyznając Ci bonus w postaci zwrotu gotówki.
Liczymy na dalszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie korzystając z tej usługi. Nie wiedziałem, że jeśli dokonam zakupu za pomocą linku polecającego, cashback nie zostanie naliczony, ale zespół wsparcia wyjaśnił mi, co i jak zrobić, aby uniknąć tego w przyszłości, a oprócz tego dali mi 200 rubli, co nie jest dużo, ale całkiem miło. Z minusów chciałbym zwrócić uwagę na długą pracę pomocy technicznej, odpowiedzieli 10 dni, choć rozumiem, że ma to związek ze sprzedażą 11.11
Dzień dobry
Michał, masz rację. Czas oczekiwania na odpowiedź na zapytanie wynika z dużej liczby zapytań, jakie dział obsługi klienta otrzymał w związku z wyprzedażą AliExpress. Przepraszamy, że musiałeś czekać.
Cenimy czas naszych użytkowników, dlatego w normalne dni odpowiadamy najszybciej jak to możliwe :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złodzieje i oszuści. Środki znikają z salda. w ciągu 3 dni po cichu odjęli 40 rubli, myśląc, że nikt nie zauważy.
Cześć!
Usługa działa w sposób całkowicie przejrzysty.
Wszelkie informacje o zmianach salda użytkownika są dla niego publicznie dostępne w sekcji „Powiadomienia”. Skontaktowaliśmy się z Państwem w celu wyjaśnienia sytuacji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Naprawdę nie podobała mi się Twoja praca na wyprzedaży 11,11,19. Całkowicie zgadzam się z poprzednią opinią: Oszustwo... I byłoby lepiej, gdyby nie rozśmieszali ludzi swoimi biletami za 2 ruble.
Dzień dobry
Lianno, zawsze jest coś nad czym można popracować. Staramy się analizować wszystkie niedociągnięcia i zapobiegać im w przyszłości.
Szkoda, że taka opinia powstała na temat tej usługi. Oprócz biletów, które zostały zabezpieczone poprzez naliczenie bonusów w wysokości 2 rubli, na Twoje saldo zostało naliczone odszkodowanie, o czym napisał kierownik we wniosku.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na Czarny Piątek oferują 100% zwrotu gotówki, oszuści, 11.11 nie zwrócili pieniędzy na kwotę 250 dolarów. Krótko mówiąc, to oszustwo, sami sobie to wrzucają do kieszeni
Dzień dobry
Nie otrzymaliśmy prowizji za Twoje zamówienia, dlatego obliczyliśmy maksymalną możliwą rekompensatę i dołączyliśmy bilety za 2 ruble. za udział każdego przedmiotu w losowaniu.
Będziemy zadowoleni, jeśli nasza współpraca będzie kontynuowana.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Uzgodniłem ze sprzedawcą z Aliexpress obniżenie kosztów wysyłki o 600 rubli, ale zwrot gotówki nadal nie został przyznany. Cena samego produktu nie uległa zmianie. LetyShops obniżył cenę produktu o te same 600 rubli. Po mojej prośbie odesłali mnie do „Zasad zakupów z cashbackiem”, jeśli dobrze zrozumiałem, to jest sekcja „6. Cashback naliczany jest od rzeczywistego kosztu zapłaconego towaru”. Po prostu nie rozumiem, jak ten punkt odnosi się do mojej sytuacji, przecież cena produktu nie spadła. Miałem przeczucie, że menadżerka Vika Kijów, z którą korespondowałem, coś z tego wyniosła.
Igor, cześć!
Kierownik opieki naprawdę chciał pomóc rozwiązać sytuację.
Proces przekazywania informacji o kwotach zamówień użytkowników odbywa się automatycznie. Sprzedawca może jedynie dokonać korekty ceny produktu, aby nieznacznie obniżyć koszty ponoszone przez kupującego. Nie może on dokonać zmian w kwocie dostawy, gdyż jej koszt jest ustalany przez firmę, z którą współpracuje sprzedawca.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zebrałem 171,71$, są w zamówieniach, zrobiłem zrzut ekranu na wszelki wypadek, żeby nie „zniknęły”. Potwierdziłem wszystkie zamówienia na Aliexpress, ale nadal wiszą na statusie „oczekujące” jako niepotwierdzone. Można by pomyśleć, że to Aliexpress nie przekazuje informacji, ale inna usługa cashback wyświetla potwierdzenie zamówienia (nie piszę, która, aby nie zostało to uznane za reklamę). Tak to jest.
Cześć, Oleg!
Zwrot gotówki jest naliczany automatycznie w momencie przekazania prowizji przez partnera. Potwierdzenie odbioru towaru przyspiesza cały proces, jednak przesłanie danych nadal zajmuje trochę czasu. Zmiana statusu cashback musi nastąpić zgodnie z ramami czasowymi podanymi na stronie sklepu .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chłopaki, zostaliśmy zrehabilitowani! Wystąpił problem z niezaksięgowaną gotówką, ale Vika Kyiv rozwiązała problem ku mojemu całkowitemu zadowoleniu! Dziękuję, Vika! Powodzenia, świetna obsługa!!!
Oszukujesz ludzi! Jesteście oszustami! Zaproponowali mi zakup produktu z możliwością zwrotu gotówki, zgodziłem się i uwierzyłem! Kupiliśmy produkt za 4500, ale w sklepie kosztuje 1000!!! Siedzę z dzieckiem i nie pracuję.. moja teściowa za mnie płaciła.. proszę o pilny kontakt!
Dzień dobry
Jesteśmy usługą cashback LetyShops. Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem naszego serwisu w sklepach stacjonarnych, część wydanych pieniędzy zwracamy w formie cashbacku. Ale nie jesteśmy sklepem. Nie sprzedajemy i nie wysyłamy towarów.
Oszuści najprawdopodobniej przedstawili się w imieniu naszej usługi. Zalecamy dokonywanie zakupów tylko na zaufanych stronach, po zapoznaniu się z opiniami w Internecie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops