Doskonała obsługa! Współpraca to przyjemność. Działają szybko. Ale K***ds zostaje w tyle. K***ds nie odpowiada na pytania. Płatności nie były dokonywane przez okres dłuższy niż 2 miesiące. Jak się okazało, cała obsługa techniczna przestała działać. Usługa prawdopodobnie wkrótce zostanie zamknięta. Polecam wszystkim korzystanie z LetyShops - to najlepsza usługa. Dobrze zrobiony! Tak trzymaj!!! Jesteśmy z Tobą!!!
Zwrot gotówki jest faktycznie naliczany. Już wypłaciłem środki. Wszystko jest w porządku. Czasami zdarzają się opóźnienia w obliczeniach, ale obsługa klienta zawsze jest gotowa pomóc. Dziękuję. Powodzenia!
Działa świetnie, wszystko jest przejrzyste i przystępne.
Fatalna usługa cashback! Pobierają jedynie opłaty „groszowe”, a tam, gdzie kwota wynosi od 150 rubli, od razu pojawiają się pewne problemy - musiałem ciągle pisać do „obsługi klienta”... W efekcie LetyShops nie zaksięgował na moim koncie kwoty około 1300 rubli. dla kilku zakupów - wszystkie przejścia zostały zarejestrowane, wszystkie ich "warunki złożone" zostały spełnione! Po długiej korespondencji z nimi (wysyłali mi szalone odpowiedzi) napisali, że nic mi się nie należy! Krótko mówiąc, to wszystko jest oszustwem!!!
Dzień dobry
Yana, przykro nam, że po 4 latach korzystania z naszych usług wyrobiłaś sobie taką opinię.
Zgodnie z warunkami współpracy ze sklepem My-shop.ru, cashback nie jest naliczany, jeśli do zamówienia został zastosowany rabat w wysokości 15% lub więcej. Informacje te stają się publicznie dostępne na stronie po kliknięciu. Kierownik pisał o tym również we wcześniejszym pytaniu dotyczącym utraconego cashbacku.
Partnerzy nie przekazali nam prowizji od zrealizowanych zleceń. Zawsze staramy się wychodzić naprzeciw naszym użytkownikom, jednak nie możemy wypłacać zwrotu gotówki na stałe.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wygrałem smartwatch w Czarny Piątek. Odebrałem go dzisiaj - morze rozkoszy! Nadal nie mogę uwierzyć, jakie mam szczęście. Administracja odpowiedziała na wszystkie moje pytania i zresetowała numer śledzenia towaru. Dziękuję bardzo!
Dzień dobry
Cieszymy się, że już masz nagrodę. Niech będzie użyteczne, tak jak cashback :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dokonałem zakupów 2 razy nawet nie ma sladu ze dokonałęm mimo ze pokazywalo ze aktywne i wyłaczone blokady reklam, kolejna sciema i zbieraniem tylko danych
Dzień dobry!
Na utratę cashbacku może mieć wpływ kilka czynników, między innymi:
- działanie innych rozszerzeń w przeglądarce;
- odwiedzanie innych stron podczas zakupu;
- naruszenie warunków sklepu.
Skontaktowaliśmy się z Panem w odwołaniu, aby pomóc. Do tego potrzebne są zrzuty ekranu zamówień z konta na stronie internetowej sklepu.
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops