Usługa stała się kompletnym ***M!!!!! O naliczenie trzeba się modlić. Zwrot gotówki jest naliczany co drugi raz. Podobnie jest z płatnościami. Osiągnął status złoty. Czas przejść na usługę o lepszej reputacji.
Dzień dobry
Andrzeju, przykro nam, że rozczarowaliśmy Cię naszą obsługą.
Zwrot gotówki jest naliczany automatycznie. Jeśli sklep otrzyma informację, że użytkownik przed złożeniem zamówienia przeszedł z serwisu LetyShops, przekazuje nam dane dotyczące zakupu. Widzimy, że robisz zakupy na AliExpress. W chwili obecnej partnerzy nie płacą prowizji za wszystkie produkty. Można to sprawdzić za pomocą narzędzia sprawdzającego, które jest dostępne na stronie po przejściu do . Istnieją również okresy oczekiwania na zwrot gotówki. Po dokonaniu uzgodnienia status zwrotu gotówki zmieni się na „Przyznano”.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
TWÓJ LETISHOP TO KOMPLETNE OSZUSTWO!!!! ZŁOŻYŁEM ZAMÓWIENIA NA ALIEXPRESS I NIC NIE ZOSTAŁO ZALICZONE, MIMO ŻE ZALOGOWAŁEM SIĘ Z ROZSZERZENIA... DODALI BONUSY W WYSOKOŚCI 12P ZA MIEJSCE ZATRZYMANIA SIĘ - ŚMIECH!!! WSTYDŹ SIĘ!!
Dzień dobry
Giennadiju, przeanalizowaliśmy sytuację. Zwrot gotówki za Twoje zamówienie nie pojawił się automatycznie, ponieważ nie nastąpiło aktywowanie rozszerzenia/przejście na stronę sklepu. Informacje te możesz sprawdzić w dziale „Zamówienia i finanse”, „Moje przejścia”. Przejście jest głównym warunkiem naliczenia zwrotu gotówki. To jedyny sposób, w jaki nasi partnerzy mogą zarejestrować, że pochodzisz od nas, a następnie przekazać nam prowizję.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podoba mi się wszystko! Byłoby dla mnie wygodniej, gdyby przywrócili rozszerzenie do przeglądarki Safari; Było tam wcześniej i wszystko było w porządku, gdzie się podziało? Jest też mało uzasadniona skarga dotycząca długiego czasu oczekiwania na zaksięgowanie zwrotu gotówki na koncie; oczywiście rozumiem, że to wymuszona decyzja, ale jednak! LatyShops, dziękujemy za Waszą obecność! ✌️
Dzień dobry
Sasha, dziękujemy za zakupy w LetyShops.
Nie jesteśmy jeszcze w stanie udostępnić naszego rozszerzenia w przeglądarce Safari. Możesz zainstalować wtyczkę w przeglądarce Chrome .
Rozumiemy, że chcesz zobaczyć naliczony cashback tak szybko, jak to możliwe :) Przetworzenie i przesłanie danych zajmuje trochę czasu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wygrałem power bank, wygrywając los nr 76032. Nadal nie otrzymałem wygranej... Na początku powiedzieli, że jakiś partner powinien mi ją wysłać (co do cholery partnerze, skoro to twój konkurs?). Następnie wysłali mi rzekomy numer śledzenia przesyłki i powiedzieli, że zamówili dla mnie power bank na Aliexpress. Minął prawie miesiąc, a dziś status tego numeru przesyłki brzmi „prawdopodobnie paczka nie została jeszcze wysłana”. Ogólnie rzecz biorąc, konkursy LetyShops są zwykłym oszustwem. Nawet jeśli coś wygrasz, nie jest pewne, że to otrzymasz.
Dzień dobry
Przepraszamy za oczekiwanie.
Wierzę, że serwis dba o swoją reputację i zależy mu na tym, aby wszystkie nagrody trafiały do zwycięzców na czas i aby byli zadowoleni. Nagrody zamawiane są bezpośrednio na adres użytkownika, co pozwala na skrócenie czasu oczekiwania na dostawę towaru. Ze względu na sytuację w Chinach przesyłka uległa niewielkiemu opóźnieniu.
Czekamy z Tobą. Menedżer Maria, która zajmuje się tą sprawą, utrzymuje sytuację pod kontrolą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonałam ok 10 zakupów z czego 6 było z AliExpress (uznane od razu bez problemu) natomiast z innych stron - booking, e zebra, Grupon nie. 'wyprosiłam' z obslugą swoje zwroty,za co jestem wdzięczna, natomiast mam wrażenie że aplikacja działa tylko w przypadku AliExpress, ponieważ koleżanka ma tak samo, nie uznało jej zwrotów z innych sklepów. Tak wiem jakie są zasady i z każdym kolejnym zamówieniem czytałam zasady działania cashbackow w danych sklepach, wchodziłam bezpośrednio przez aplikację i zamykałam przed tym resztę stron. Nic to nie daje.
Dzień dobry!
Jesteśmy również zainteresowani tym, aby cacheback pojawił się automatycznie i aby była Pani zadowolona z usługi. Widzimy, że sprawa dotycząca cashbacku została rozwiązana. Dziękujemy za odpowiedzialność przy zakupach i przestrzeganie warunków sklepu. Mamy nadzieję, że więcej takich sytuacji nie będzie.
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops
Zostawiłem tu negatywną opinię chwilę wcześniej, bo nie wiedziałem, że mam dwa konta. Zobaczyłem pierwszy, a potem drugi. Jakoś zrobiono to nieprawidłowo. Ale. Zespół znalazł rozwiązanie i połączył oba konta. Teraz wszystko jest w porządku. Zarejestrowano około 5 lat temu. Kilkakrotnie wypłacałem środki. Wszystko działa sprawnie. Najważniejsze jest, żeby nie zapomnieć wejść do sklepu przez nich.
Dzień dobry
Igor, udało Ci się założyć inne konto, ponieważ podałeś inny adres e-mail.
Zawsze jesteśmy w kontakcie i gotowi pomóc :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najlepsza strona, uwielbiam oglądać Cię na YouTube, mój przyjacielu. Pięknie, kontynuuj ))
Całkowite oszustwo. Przy dużych zakupach (w moim przypadku za ponad 1000 euro w El Corte Inglés) tylko opóźniają transakcję i podają absurdalnie długie czasy oczekiwania, żeby zmęczyć klienta na tyle, żeby ten w końcu zrezygnował. Jedyne co możesz powiedzieć to: „Niestety, jeśli otrzymasz zwrot gotówki, my również nie otrzymamy udziału od partnera”. Powtarzają to w kółko przez wiele tygodni, aż w końcu mówią, że nie oddadzą Ci zwrotu pieniędzy. Zdecydowanie nie zaleca się robienia zakupów w sklepie Letyshop, jeśli chcesz zaoszczędzić parę euro. Przy pierwszych zakupach dadzą Ci zwrot gotówki, aby zbudować Twoje zaufanie, a gdy dokonasz większego zakupu, umyją ręce.
Dzień dobry.
Przykro nam, że miał Pan tak złą opinię o naszych usługach.
Nie współpracujemy bezpośrednio ze wszystkimi sklepami, ale poprzez nasz specjalny program partnerski. Przepraszamy za długie oczekiwanie. Skontaktowaliśmy się z Tobą, prosząc o wyjaśnienie przyczyny utraty zwrotu, ponieważ sklep nie dostarczył nam żadnych informacji o Twoim zamówieniu. Niestety, nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi od sklepu, a to oznacza, że ponieważ my w Letyshops nie otrzymaliśmy prowizji, nie będziemy mogli zwrócić Ci gotówki. W przeszłości udzieliliśmy już kilku pożyczek, korzystając ze środków firmy. Niestety, nie możemy tego robić cały czas. Mamy szczerą nadzieję, że rekomendacje naszego agenta pomogą Państwu w przyszłych zakupach.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Współpracuję z tym serwisem od 2016 roku, trafiłem do Lety-Gold, ale w tym roku oddaję go całkowicie konkurencji (częściowo jest to zasługą pracownika wsparcia, z którym właśnie rozmawiam). Jakość usług z biegiem lat stała się jeszcze gorsza! Obrzydliwe wsparcie użytkownika, odpisują raz dziennie, bliżej wieczora, tak jakby pisali po swojej głównej pracy... zero "troski" o użytkownika. Aby dowiedzieć się, co z utraconym cashbackiem, proszą o odczekanie „6 tygodni”, bo najpewniej pójdą pieszo, niczym Łomonosow, by pokłonić się swoim partnerom. Wniosek: albo ta firma mnie nie szanuje, albo jej partnerzy nie szanują tej firmy. W rezultacie zwracamy się do konkurencji, powielając tę samą recenzję wszędzie.
Dzień dobry
Ilja, doceniamy, że robisz zakupy w LetyShops już od 4 lat. Jesteśmy pewni, że uroczystość ta wywołała nie tylko negatywne emocje.
Dbamy o naszych użytkowników i staramy się skrócić czas oczekiwania na odpowiedź na zapytanie. Przepraszamy, że musiałeś czekać.
Nie otrzymaliśmy żadnych informacji dotyczących Twojego zamówienia. Aby poznać przyczyny tej straty, skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami. Wszystkie żądania są przetwarzane w kolejności kolejki, za pośrednictwem specjalnego programu. Po otrzymaniu odpowiedzi, menadżer niezwłocznie skontaktuje się z Tobą i przekaże Twoją prośbę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Limit wypłat jest uciążliwy, procent jest niższy niż u konkurencji. Nie podobało mi się
Dzień dobry
W naszym serwisie obowiązuje limit wypłat, ponieważ sami pokrywamy prowizję za przelew.
Dzięki kontu Premium, statusom programów lojalnościowych i promocjom o zwiększonym oprocentowaniu, które często organizujemy, będziesz w stanie szybciej odebrać kwotę do wypłaty.
Jeśli warunki ulegną zmianie, na pewno powiadomimy użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops