Minął już ponad dzień, a LetyShops nie znalazł ani jednego wolnego operatora, który rozpatrzyłby prośbę nr 2022305 o brak cashbacku z Eldorado, po prostu cisza. Wcześniej, z wielkim trudem, przez 3 miesiące musiałam wyłuskiwać duży cashback za zakupy na Ali. Ale zwroty gotówki w postaci jednego centa działają jak marzenie.
Cześć!
Przepraszamy za oczekiwanie na odpowiedź na Twoje zapytanie. Staramy się odpowiadać tak szybko, jak to możliwe.
Kwota zamówienia nie ma wpływu na proces ustalania zwrotu gotówki. To jest automatyczne.
Widzimy, że kwestia zapisów została już rozwiązana.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Strona właśnie zniknęła, już nic u was nie kupuję! Jak możesz to zrobić, skoro Twoja bezużyteczna obsługa klienta rozważa przyznanie zwrotu pieniędzy już od 5 miesięcy, a inni „czekają z niecierpliwością” już od 6 miesięcy? Ciągłe odpowiedzi „nasi partnerzy nam tego nie przekazali” są naprawdę irytujące. Kto cię potrzebuje, skoro twoi partnerzy niczego ci nie przekazują?
Dzień dobry, Irina!
Bardzo mi przykro, że jest Pan zdenerwowany i ma Pan takie zdanie na temat służby opiekuńczej. Ważne jest, abyśmy zrozumieli sytuację.
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym:
- działanie rozszerzeń firm trzecich w przeglądarce;
- odwiedzanie innych źródeł podczas dokonywania zakupu;
- naruszenie regulaminu sklepu.
Proszę mi wierzyć, zależy nam na tym, aby użytkownicy byli zadowoleni z obsługi i aby informacje były automatycznie zapisywane w systemie. Tylko w tym przypadku otrzymujemy prowizję od sklepu, z której tworzony jest cashback.
Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami w sprawie Twoich zamówień, aby ustalić przyczynę ich utraty. Jak poinformował kierownik, część odpowiedzi już wpłynęła. Ponieważ okresowo otrzymujemy od Ciebie zrzuty ekranu dotyczące innych zakupów, przekazujemy również Twoje dane. Niestety, nie jesteśmy w stanie przyspieszyć procesu rozpatrywania wniosków, dlatego prosimy o cierpliwość :)
W przypadku zwrotu gotówki oczekującego na przyznanie, prosimy o przesłanie żądanych informacji w formularzu wniosku, tak aby menedżer mógł udzielić pomocy.
Mamy nadzieję, że po rozwiązaniu wszystkich problemów zostaniesz z nami na dłużej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sytuację bardzo psuje współpraca ze stroną SPORTMASTER, często bez podania przyczyny, odmowy wypłaty środków
Dobry wieczór!
Alena, partnerzy zastrzegają sobie prawo do odmowy zwrotu gotówki za zamówienia, jeśli istnieje podejrzenie odsprzedaży. Warunki znajdziesz na stronie, gdy przejdziesz do sklepu. Menedżer również szczegółowo opisał sytuację w odwołaniu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usługa zmieniła się całkowicie! Nasi ludzie, pracownicy, biorą udział w losowaniu nagród, a potem sami, bez skrępowania, o tym mówią (piszą)!
Dzień dobry, Pavel!
Pracownicy LetyShops zawsze mogą brać udział w naszych promocjach serwisowych, bo oni również kupują z cashbackiem :) W przypadku wygrania nagrody przez naszego kolegę, organizowane jest dodatkowe losowanie prezentów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najgorszy jakiego kiedykolwiek używałem. Do toalety.
Dzień dobry
Bardzo szkoda, że powstała taka opinia. Opinie użytkowników są dla nas bardzo ważne, dlatego nieustannie pracujemy nad udoskonalaniem naszej działalności. Skontaktowaliśmy się z Państwem drogą mailową, aby wyjaśnić, co dokładnie nam się nie podobało. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najgorsza obsługa jaką kiedykolwiek widziałem!!! Korzystam z niego od wielu lat i zawsze byłem zadowolony, dopóki nie zaczęli mnie oszukiwać i naciągać!!! Ich usługa jest powolna, nie udostępniają Ci tej skrzynki, a gdy się z nimi skontaktujesz, zawieszają się i nic Ci nie udostępniają. Jaki jest sens tej usługi, skoro oszukują i nie pomagają.
Dzień dobry
Vlad, jesteśmy uczciwi wobec użytkowników.
Przekazaliśmy prośbę do placówki opiekuńczej. Zwrot gotówki za zakupy nie został uwzględniony, ponieważ naruszono algorytm składania zamówień z możliwością zwrotu gotówki. Mianowicie brak przejścia przed dokonaniem zakupu. Wcześniej w podobnej sytuacji uwzględnialiśmy zwrot gotówki i wypłacaliśmy go. Nie możemy tego robić na stałe.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Byłem zaskoczony, gdy dowiedziałem się, że Leyshops zmienił warunki programu poleceń. Teraz 15% prowizji za polecenia jest naliczane tylko w pierwszym roku korzystania z usługi. Teraz nie ma sensu zapraszać innych do tego projektu, zwłaszcza biorąc pod uwagę znaczną redukcję cashbacku. Inne niezależne usługi cashback i programy bankowe mają lepsze warunki dla najpopularniejszych sklepów.
Dzień dobry Stasiu!
Wszystko się zgadza. Wypłaty należności za poleconych klientów, którzy zarejestrowali się w serwisie ponad rok temu, zostaną wstrzymane zgodnie z warunkami Umowy z Klientem. Przez długi czas nie wdrażaliśmy tego ograniczenia.
Nadal możesz skorzystać, zabierając ze sobą bliskich. Otrzymasz 15% zwrotu gotówki przez cały rok :)
Usług cashback i programów bankowych rzeczywiście jest wiele. Każdy z nich ma swoją specyfikę, dlatego nie możemy komentować ich warunków.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To już trzeci zakup dokonany na stronie internetowej z książkami, która nie przyznaje bonusów. Za każdym razem muszę napisać odwołanie i załączyć zrzuty ekranu. A jeśli dwa razy udało im się szybko rozwiązać problem, to za trzecim razem kazali mi czekać 4–5 tygodni. Dla porównania, dokonałem zakupu w innym serwisie w tym samym sklepie i od razu otrzymałem gotówkę...
Rusłana, dzień dobry!
Rozumiemy, że wysłanie zapytania do obsługi klienta zajmuje trochę czasu, jednak jest to jedyny sposób, w jaki możemy zrozumieć sytuację i pomóc użytkownikom.
Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami w sprawie Twojego zamówienia, aby dowiedzieć się, dlaczego zwrot gotówki nie został Ci przyznany. Ponieważ nie współpracujemy ze sklepem bezpośrednio, lecz za pośrednictwem programu partnerskiego, rozpatrywanie wniosków zajmuje trochę czasu. Niestety, nie możemy przyspieszyć tego procesu. Menedżer skontaktuje się z Tobą natychmiast po otrzymaniu odpowiedzi. Poczekajmy razem :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo rozczarowany... Przy dużych zakupach w El Corte Inglés nie ma zwrotu gotówki, który by się opłacał... Piękne słowa, i tak dalej. Zaoferowali mi bonus w wysokości 2 euro, co jest świetne, ale mój cashback wyniósł ponad 12 euro. Czytałem opinie innych użytkowników, którzy mieli ten sam problem. Twierdzą oni, że przyczyną jest to, że sklep nie powiadomił ich o zamówieniu. Jeśli tak jest i masz problemy z El Corte Inglés, nie reklamuj ich oferty cashback!
Dzień dobry.
Rozumiemy, że jesteś niezadowolony. My również, ponieważ jeśli zakup nie zostanie automatycznie wyświetlony na koncie osobistym usługi, partnerzy nie przekażą nam nagrody, na podstawie której generowany jest zwrot.
Szczerze wierzymy, że rekomendacje doradcy pomogą Państwu w dokonywaniu przyszłych zakupów i że podobna sytuacja nie będzie się już powtarzać. Jeśli masz jakieś pytania, możesz zawsze skontaktować się z naszym działem obsługi klienta.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops