Pod koniec marca wypłaciłem na mój telefon kwotę mniejszą niż 50 rubli. Dziś odkryłem, że limit wzrósł do 500 rubli, i to bez ostrzeżenia. Zwrot gotówki jest naliczany raz na 6 zamówień, a nawet rzadziej. W tych warunkach dostaję 500 rubli. Oszczędzaj przez 2-3 lata. Ostatecznie wady przeważyły nad nielicznymi zaletami. Przechodzę do innej usługi cashback, nie będę już ich karmić... Kiedy przywrócicie wypłatę od 1 rubla??? Czy będę musiał jeszcze raz szukać tego kodu promocyjnego na wypłatę od 1 rubla???
Dzień dobry
W chwili obecnej wypłaty cashback realizowane są od kwoty 500 rubli. Aktualne informacje możesz sprawdzić na swoim koncie osobistym, w sekcji „Wypłata”. Szkoda, że w przypadku niektórych zamówień nie uwzględniono zwrotu gotówki. Zawsze możesz skontaktować się z obsługą klienta, aby rozwiązać problem.
Mamy nadzieję, że w przyszłości nie pojawią się żadne utrudnienia i nadal będą Państwo mogli cieszyć się korzyściami płynącymi z zakupów u nas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
2 lutego kupiłem smartfon od M.Video. Zrobiłem wszystko tak jak jest opisane w regulaminie tego sklepu, a mimo to cashbacku nadal nie ma. Minęło ponad 65 dni. Jakość usług naprawdę podupada. Przy każdym zamówieniu musisz prosić, a wręcz żebrać o zwrot pieniędzy. Nie polecam początkującym!
Cześć!
Andriej, rozumiemy Twoje emocje.
Czas oczekiwania na wyświetlenie zwrotu gotówki za zakupy w M.Video jest dość długi, ale sklep potrzebuje tego czasu na przetworzenie informacji i przesłanie jej do nas.
Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby dowiedzieć się, dlaczego Twój zakup nie pojawił się w serwisie. Menedżer monitoruje sprawę i na pewno skontaktuje się z Tobą w sprawie. Poczekajmy razem :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zgadzam się z negatywnymi opiniami, firma upadła poniżej poziomu, celowo tracą cashback przy dużych zamówieniach, przy małych prawie zawsze wszystko działa, radzę wszystkim się odczepić, nie ma sensu pisać do pomocy technicznej, nie wierzcie w to, co piszą tu managerowie. Zgniłe biuro!!!
Cześć, Aleksiej!
Zwrot gotówki wyświetla się automatycznie w chwili otrzymania przez nas informacji o zamówieniu. Mechanizm blokujący nie jest związany z ceną zakupu.
Na naliczanie zwrotu gotówki może wpływać kilka czynników. Informacja ta może nie być widoczna na Twoim koncie osobistym, jeśli:
- wykorzystano kody promocyjne stron trzecich;
- włączono blokady reklam;
- naruszono inne zasady dokonywania zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Naiwny głupiec. Zawsze słyszałem o tej usłudze. A potem złożyłem zamówienie na Ali za 2500 dolarów i obiecali, że zwrócą mi pieniądze do 1 kwietnia 2020 roku. Zamówienie zostało złożone 1 lutego. Po pierwsze, dlaczego dwa miesiące? Po drugie, nadal nie naliczono mi odszkodowania. Przed 1 kwietnia zacząłem pisać do działu wsparcia, pytając, dlaczego nie przyznają mi zasług, na co otrzymałem przygotowane odpowiedzi (no cóż, jeśli dobrze zrozumiałem, to oni tu o nikogo nie dbają i nie przyznają zasług nikomu), w rezultacie czego po raz pierwszy nie przyznali mi zasług, a dział wsparcia nie odpowiedział na nic. Nie polecam tej podłej firmy.
Cześć!
Każdy sklep ma własne terminy przesyłania danych. O tym napisano na stronie przejściowej. Tak, informacja o zakupie powinna dotrzeć przed 01.04., ale niestety do tej pory tak się nie stało.
Rozumiemy, że sytuacja jest nieprzyjemna, jednak jesteśmy zmuszeni poprosić Państwa o jeszcze chwilę oczekiwania. Menedżer utrzymuje sytuację pod kontrolą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops nie jest zły, jest naprawdę zepsuty. Dla 3 zamówień na łączną kwotę ponad 15 tysięcy rubli. nie dali mi zwrotu pieniędzy, napisałem do obsługi klienta. ZRZUCILI PANU Z RAMIENIA 75 RUBLI. DOBRZE ZROBIONY......
Dzień dobry
Szkoda, że taka opinia została uformowana.
Zakup nie został automatycznie wyświetlony na koncie osobistym usługi. Niestety, nie otrzymaliśmy niczego od naszych partnerów. Chcieliśmy wesprzeć firmę chociaż małym bonusem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nadszedł czas, LetyShops się rozpadło! Rozszerzenie ciągle się zawiesza, zamówienia nie są zliczane. Generalnie nie widzę sensu dalszego tu bycia. Nie mam żadnych zastrzeżeń do obsługi klienta, wszyscy pracownicy są bardzo kompetentni, pełni szacunku, nigdy nie są nieuprzejmi i szybko reagują. Ale oto co piszesz, jeśli nie otrzymasz gotówki, robisz górę zrzutów ekranu, tracisz czas, żeby ci ją zwrócili... ale niestety, z 30 tysiącami rubli. dostaniesz tylko 250 rubli. jako nagrodę pocieszenia. Ogólnie rzecz biorąc, gra nie jest warta świeczki. Jeśli naprawicie tę usługę, zadzwońcie do mnie, jeszcze raz będziemy współpracować, ale na razie... Wychodzę!!!
Cześć!
Rozumiemy, że jesteś rozczarowany. Sytuacje utraty cashbacku są dla nas również nieprzyjemne, ponieważ za takie zamówienia nie otrzymujemy od partnerów nic.
Przez 2 lata staraliśmy się Państwa nie zawieść. Niestety, w tej sytuacji nie jesteśmy w stanie wypłacić całej kwoty z funduszy firmy.
Mamy nadzieję, że wrócą Państwo do nas ponownie, a porady menadżera pomogą Państwu w przyszłych zakupach.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To nie pierwszy raz, kiedy robię zakupy od małych do dużych i zawsze w tym samym czasie. Najciekawsze jest to, że cashback za małe zakupy przychodzi od razu, ale nie za duże. Ostatnio działają bardzo słabo. A pisanie prośby o naliczenie zwrotu gotówki jest irytujące. Dziś napisali, że nie zostanie to zwrócone. Wyciągnij więc własne wnioski. A odpowiedzi zawsze formalne. Czy nie lepiej po prostu pracować jak dotychczas? Zmienię usługę, nie jestem zadowolony z pracy
Dzień dobry
Natalio, rozumiemy, że jesteś zdenerwowana. Cena zakupu nie może mieć wpływu na naliczenie. Technicznie jest to niemożliwe. Jesteśmy pewni, że przez ponad 4 lata współpracy mogli Państwo przekonać się, że nasza obsługa cieszy się ogromną lojalnością. Tak, nie możemy przyznać premii na poczet Twojego salda za utracony cashback za zamówienia złożone od 30 marca.
Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie zakupy naszych użytkowników zakończyły się sukcesem. Zajmujemy się całym procesem od strony technicznej, negocjujemy promocje z partnerami i organizujemy pracę obsługi klienta. Wszelkie uwagi i sugestie w Państwa zapytaniach są zawsze mile widziane.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po raz kolejny, podczas wyprzedaży „10 lat AliExpress”, nie otrzymałam ani jednego zwrotu gotówki za wiele zamówień, zarówno drogich, jak i tanich, mimo że zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją. To samo wydarzyło się podczas wyprzedaży 11/11. Choć nawet bez sprzedaży cashback nie zawsze jest przyznawany. Ostatniego dnia wyprzedaży próbowałem złożyć zamówienie u konkurencji. Wszystko działa sprawnie. Dziwne jest widzieć, że jedna z najlepszych usług w przeszłości podupada. Odpowiedź działu obsługi klienta jest jedna: partnerzy nie przekazali nam tych informacji. Dlaczego więc potrzebujemy takich partnerów? Dlaczego u innych wszystko działa? Wychodzę.
Dzień dobry
Herman, wszystkie usługi cashback działają na tej samej zasadzie. Jeśli podczas przejścia na system cashback lub jego aktywacji zostanie zarejestrowany link afiliacyjny, sklep wyśle do nas dane dotyczące zakupu. Aby skutecznie zapisywać informacje, należy stosować się do zaleceń, które przygotowaliśmy dla użytkowników, a także do regulaminu sklepu. Znajdują się na stronie po jej otwarciu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najgorsza aplikacja ze wszystkich tego typu, nie przeszła ani jednego hashbacka z ponad 20 zakupów na koncie premium, nie dajcie się nabrać na to gówno i nie marnujcie czasu i pieniędzy!!!!
Dzień dobry
Szkoda, że powstało takie wrażenie. Skontaktowaliśmy się z Państwem, aby szczegółowo zrozumieć sytuację i uzyskać pomoc. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Piszesz poprawnie! Musimy jakoś zmienić odpowiedzi. Proponuję taką opcję: Oto kilka rekomendacji, które pomogą Ci skutecznie otrzymywać zwrot gotówki za przyszłe zakupy za pośrednictwem serwisu Letyshops: - Zakup osobnego komputera do dokonywania zakupów za pośrednictwem naszego serwisu; - Zainstaluj inną przeglądarkę niż ta, która jest już w systemie; - Wyłącz programy antywirusowe, blokery reklam i inne programy spamowe; - Po zainstalowaniu naszego rozszerzenia i zarejestrowaniu się, zamaluj czarnym markerem klawisze, których nie używasz do zakupów, aby ich przypadkowo nie nacisnąć; - Podczas składania zamówienia wyłącz wszystkie znajdujące się w pobliżu urządzenia elektryczne i odśwież stronę co najmniej trzy razy; - Jeżeli po odwiedzeniu naszej strony przeglądarka wyświetla komunikat: „strona nie została znaleziona” oznacza to, że ona nie istnieje!; - Jeśli nadal naiwnie wierzysz, że strona istnieje, zainstaluj ponownie wszystko, łącznie z systemem operacyjnym, i spróbuj jeszcze raz; - Skontaktuj się ze sprzedawcą i dowiedz się, jaką kwotę zwrotu gotówki jest on gotowy Ci przyznać, uwzględniając naszą część; - Ponieważ zielony wskaźnik aktywacji cashbacku nie gwarantuje jego faktycznej aktywacji, prosimy o wcześniejsze zapisanie godziny każdego zakupu i wykonanie zrzutów ekranu, które następnie zostaną nam przesłane; - Jeśli zwrot gotówki nadal nie dotarł, spróbuj wyłączyć światło podczas składania zamówienia. Udanych zakupów!
Cześć!
Zabawne opcje, ale nie w przypadku zakupów w LetyShops :) Z nami wszystko jest o wiele prostsze. Tak, w naszych komunikatach przekazujemy użytkownikom ogólne zalecenia. Wszystko, aby Twoje zakupy z cashbackiem były opłacalne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Tak, jakość usługi spada. Dział wsparcia odpowiada na zapytania za pomocą standardowych odpowiedzi. Sytuacja wyglądała następująco: z trzech zamówień złożonych tego samego dnia, zwrot gotówki został przyznany tylko za jedno. Wszystkie trzy zamówienia zostały złożone w ten sam sposób, na tych samych warunkach, za pośrednictwem jednej przeglądarki, w trzech sesjach. Te. 1 z 3 to ewidentnie źle działająca funkcjonalność LetysShops. A co mi piszą w odpowiedzi na moją skargę? Zalecamy zapoznanie się z zasadami składania zamówień! Dzieje się tak, mimo że składam zamówienia na ich stronie internetowej już od kilku lat i doskonale znam obowiązujące zasady.
Dzień dobry
Zwrot gotówki zostanie automatycznie wyświetlony na Twoim koncie osobistym, jeśli partnerzy przekażą Ci nagrodę. Niestety, otrzymaliśmy prowizję tylko za jedno zamówienie. W odwołaniu kierownik udzielił ogólnych wskazówek, które mają pomóc przy składaniu zamówienia, nie chciał w żaden sposób urazić klienta.
Mamy nadzieję, że taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops