Zamówiłem kilka produktów na AliExpress za pośrednictwem zasobu letyshops za dość dużą kwotę, a na koniec otrzymałem wiadomość: „przepraszamy, AliExpress nie zwraca gotówki za ten produkt”. Jak to? A regulamin letyshopu nic o tym nie mówi. Te. Podałem wszystkie swoje dane osobowe i w efekcie... Ostatnio jestem rozczarowany działaniem aplikacji letyshops. Utworzono kandydaturę, na podstawie wyników podejmę ostateczną decyzję przed ponownym wykorzystaniem zasobów letyshops.
Cześć, Witalij!
Rzeczywiście, od niedawna AliExpress nie przekazuje nagród za wszystkie zakupy. Informacje te są publikowane na stronie sklepu. Aby sprawdzić, czy za Twój produkt został naliczony cashback, nie potrzebujesz poufnych danych. Należy wprowadzić odnośnik do produktu do specjalnego modułu sprawdzającego .
Zalecamy znalezienie interesującego Cię produktu u innego sprzedawcy. Życzymy Państwu udanych zakupów :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry wszystkim. Powiem na ten temat... Nie podoba mi się design strony LetyShops. Pozwalają sobie na „szturchanie” klientów w formie „kup, idź i weź”. Już niedługo dojdzie do tego, że będą się do nich zwracać słowami: „Słuchaj, ty”. Jako osoba dobrze wychowana nie chcę tolerować takiego traktowania i uważam LetyShops za prostaków. Łamią prawo, powołując się na fakt, że chcą być bliżej mnie, choć fakt, że nie podają numeru telefonu na stronie, świadczy o czymś przeciwnym. Ja ze swojej strony chcę trzymać się z daleka od takich prostaków. Ale mogę pójść drogą prawną.
Dzień dobry
Zwracanie się do nas w sposób nieformalny nie umniejsza naszemu szacunkowi do użytkowników. To jest styl komunikacji firmy. Przepraszamy, jeśli Cię to uraziło. Wszelkie uwagi dotyczące usługi są dostępne w zgłoszeniu w sekcji „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zarejestrowałem się w lutym 2020 r. Najpierw zamówiłem słuchawki w Mvideo za 23 000 rubli. potem czajnik za 1000 rubli. W efekcie do mojego zamówienia dołączono czajnik, ale słuchawek nie) Łącznie 24 000 rubli. zwrot gotówki 6 rubli. Wszyscy są zadowoleni, ale klient czuje się jak osioł))) Nie chcę nikogo urazić, to pierwszy raz, kiedy korzystam z tego typu usług. Wyciągnij własne wnioski.
Dzień dobry
Zawsze jesteśmy gotowi zrozumieć przyczyny braku naliczenia cashbacku i udzielić pomocy. Czekaliśmy na Twoją wiadomość w zgłoszeniu (sekcja „Pomoc” na koncie). Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okropna strona. Reklamują się wśród użytkowników YouTube, jak gdyby byli świetną stroną i byli super oddani temu, co oferują. Kiedy dokonuję zakupu i pytam, dlaczego nie otrzymałem zwrotu gotówki, odpowiadają mi: „Niestety, jeśli z jakiegoś powodu nie otrzymasz zwrotu gotówki za zamówienia złożone u nas, tracimy również nasze wynagrodzenie”. Nie korzystaj z nich, bo oni nic nie dają w zamian i wszystko sobie zatrzymują.
Dzień dobry.
Jesteśmy również zainteresowani przyznaniem zwrotu gotówki. Jeżeli sklep otrzyma informacje od LetyShops jako źródła polecającego, przekazuje nam dane dotyczące zakupów. Jeżeli tak się nie stanie, prowizja, za którą naliczony jest cashback, nie zostanie pobrana. Kiedyś wypłacaliśmy zwrot gotówki, ale nie możemy tego robić cały czas. Mamy nadzieję, że rekomendacje udzielone przez doradcę podczas konsultacji okażą się pomocne przy składaniu przyszłych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
na marzec - kwiecień 2020 zauważyłem, że Letyshop stracił swoją dawną wydajność i znaczenie - przy 3-4 zamówieniach w ciągu tych miesięcy panuje kompletne zamieszanie - albo sprzedawca nie potwierdził, albo system nie przyjął i masa takich wymówek... Pracownicy Letyshop - opamiętajcie się, co się z wami dzieje, gdzie jest wasza realizacja własnych zasad ??? Długo milczałem, myślałem, że wszystko się ułoży, ale Ty i... ANI JEDNEGO kroku do przodu. Po prostu mam coś do porównania, może *** cashback działa lepiej! Myślę, że moja opinia zostanie usunięta i nie zostanie opublikowana na stronie - kontrolowana demokracja))))
Dzień dobry
Jesteśmy otwarci na opinie, dlatego na naszej stronie internetowej utworzyliśmy sekcję opinii.
Rozumiemy, że korzystając z naszej usługi, spodziewasz się zwrotu części pieniędzy za dokonane zakupy. Robimy wszystko, co możliwe, aby zapewnić użytkownikom komfortowe warunki.
Nie mamy wpływu na wszystkie czynniki, które mają znaczenie dla naliczania zwrotu gotówki z naszej strony. Na stronach sklepu publikujemy warunki partnerskie oraz ogólne algorytmy składania zamówień, które są niezbędne do prawidłowego przesyłania danych.
Z poważaniem,
Zespół LetyShopos
a.falkone Ocena 01.04.2020 „Masz rację! Musimy jakoś zmienić wypisywanie się. Proponuję tę opcję: Oto kilka zaleceń, które pomogą Ci skutecznie otrzymywać zwrot gotówki za przyszłe zakupy za pośrednictwem serwisu Letyshops: - Kup osobny komputer do robienia zakupów za pośrednictwem naszego serwisu; - Zainstaluj przeglądarkę inną niż ta, która jest już w systemie; - Wyłącz program antywirusowy, blokery reklam i inny spam; - Po zainstalowaniu naszego rozszerzenia i zarejestrowaniu zamaluj czarnym markerem klawisze nieużywane do zakupów, aby ich przypadkowo nie nacisnąć; - Wyłącz wszystkie pobliskie urządzenia elektryczne podczas składania zamówienia i odśwież stronę co najmniej trzy razy; - Jeśli po przejściu z naszej witryny przeglądarka pisze: „strona nie została znaleziona”, to ona nie istnieje!; - Jeśli nadal naiwnie wierzysz, że strona istnieje, zainstaluj ponownie wszystko, w tym system operacyjny i spróbuj ponownie; - Skontaktuj się ze sprzedawcą i dowiedz się, jaką kwotę zwrotu gotówki jest gotów Ci przyznać, w tym nasz udział; - Ponieważ zielony wskaźnik aktywacji cashbacku nie gwarantuje jego faktycznej aktywacji, zapisz wcześniej czas każdego zakupu i zrób zrzuty ekranu, które nam prześlij; - Jeśli zwrot gotówki nadal nie dotarł, spróbuj wyłączyć światło podczas składania zamówienia. "Życzę udanych zakupów" W PEŁNI PODZIELAM OPINIĘ TEJ OSOBY!!! OBRZYDLIWA OBSŁUGA!!! Straciłem mnóstwo czasu na korespondencję z kierownikami serwisu. A na koniec tej nudy zostałem bardzo „zadowolony” z bonusu 90 rubli za 5 zamówień na łączną kwotę ponad 60 dolarów!!! Obraźliwe i upokarzające. Nie polecam tego serwisu nikomu!!!
Alla, dzień dobry!
Nigdy nie chcieliśmy, aby taka opinia została uformowana. Przepraszamy za opóźnienie w komunikacji z managerem.
Jeśli zwrot gotówki nie zostanie automatycznie wyświetlony na koncie osobistym usługi, nie otrzymamy nic od partnerów. Próbowaliśmy wesprzeć firmę niewielkim bonusem, gdyż nie jesteśmy w stanie wypłacić całej kwoty.
Mamy szczerą nadzieję na dalszą współpracę z Państwem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po przeczytaniu pięciu stron recenzji po raz kolejny przekonałem się (a korzystam z serwisu od 2015 r.), że recenzje z oceną 5 (pięć gwiazdek) są fałszywe. Zwracaj się do nowicjuszy – uciekaj od nich. A jeśli chcesz otrzymać zwrot gotówki, to załóż specjalną kartę bankową.
Dzień dobry
Dmitriju, cieszymy się, że od dłuższego czasu robisz zakupy w sklepie LetyShops. Byliśmy rozczarowani otrzymaniem od Ciebie takiego komentarza. Sekcja recenzji na stronie przeznaczona jest dla gości i użytkowników serwisu. Opinie są dla nas ważne, dlatego publikujemy wszystkie komentarze, nie tylko te z oceną 5. Analizujemy wszystkie komentarze i staramy się być lepsi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki za zrealizowane zamówienie został odrzucony. Po złożeniu skargi, po 1,5 miesiąca zawiesili ją i ponownie odrzucili. Dołączyłem zrzuty ekranu paragonu i zamówienia. Brak zwrotu gotówki! Oni oszukują ludzi!
Vadim, dzień dobry!
Pytanie jest rozpatrywane :)
Najwyraźniej nastąpiła usterka techniczna. Przepraszamy. Menedżer czeka na odpowiedź od partnerów razem z Państwem i na pewno skontaktuje się z Państwem w sprawie zapytania.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie radzę nikomu kontaktować się z tym serwisem!!!! Złożyłem zamówienie na stronie Beru, a gdy otrzymałem wszystkie zamówienia, otrzymałem wiadomość, że zwrot gotówki od Beru został odrzucony! Napisałem do obsługi klienta LetyShops, pytając, dlaczego zwrot gotówki został odrzucony, skoro otrzymałem zamówienie... Na co ostatecznie odpowiedzieli, że muszę czekać 6 TYGODNI, Beru powinien im odpowiedzieć. Ten czas minął i znów piszę z pytaniem co się dzieje z cashbackiem. Mówią mi, że nie ma jeszcze odpowiedzi od Beru, mam poczekać kolejne 2 TYGODNIE. Jak to? Jaka firma udziela odpowiedzi na pytanie w ciągu 3 miesięcy i nie daje żadnej gwarancji, że odpowie!!! Może przeciągną to o rok. Już zacząłem współpracę z inną usługą i czekam, aż wypłacę wszystkie zwroty gotówki i zapomnę o tej firmie jak o złym śnie! Nie polecam w ogóle się w to angażować!!!!
Dzień dobry
Jekaterina, rozumiemy, że czekanie jest męczące i rozczarowujące. Wierzę, że serwis również jest zainteresowany rozwiązaniem tego problemu, ale nie jesteśmy w stanie przyspieszyć procesu rozpatrywania wniosków przez partnerów. Ważne jest, aby dowiedzieć się, dlaczego zwrot gotówki za Twoje zamówienia został odrzucony, aby zapobiec ponownemu wystąpieniu takiej sytuacji. Menedżer monitoruje Twoją prośbę i na pewno się z Tobą skontaktuje. Poczekajmy na odpowiedź razem :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wysyłałem córce pieniądze z karty na kartę, rzekomo z cashbackiem, a teraz moja córka nie ma pieniędzy na karcie, żadnego cashbacku, oszuści, szkoda marnować pieniądze, obywatele, nie dajcie się nabrać na to oszustwo
Dzień dobry
Elizaveta, na naszej stronie możesz gromadzić zwrot gotówki poprzez zakupy online.
Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce, ale nasza usługa nie ma z tym nic wspólnego. Już wcześniej próbowano ostrzegać użytkowników przed tego typu oszustwami w mediach społecznościowych. Post można zobaczyć tutaj . Zalecamy, aby nie ujawniać poufnych danych dotyczących swoich kart bankowych i nie klikać podejrzanych linków.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops