Oszustwo. Oszustwo dla naiwniaków. Kwoty, od których naliczany jest cashback, są zaniżone prawie trzykrotnie. Niektóre zamówienia zostały już zrealizowane. Reszta pieniędzy trafia do właścicieli witryny. Po zainstalowaniu rozszerzenia cashback w przeglądarce kwota za produkt na stronach wzrasta. Usuń rozszerzenie i nie korzystaj z usługi. Pamiętaj o wyczyszczeniu historii przeglądarki i składaniu zamówień bez żadnych dodatkowych opłat. Nie naliczono zwrotu gotówki za zakupy o łącznej wartości około 60 000 rubli.
Dzień dobry
W przypadku zamówień w sklepie AliExpress możliwe są niewielkie wahania kosztów i, co za tym idzie, kwot zwrotu gotówki. Wynika to z przeliczania i konwersji walut, w których sklep AliExpress przeprowadza transakcje pieniężne. Zwrot gotówki oblicza się na podstawie kwoty w dolarach przeliczonej na ruble według aktualnego kursu wymiany Banku Centralnego Federacji Rosyjskiej. Dla wygody użytkowników informacje są dostępne na stronie po przejściu do sklepu.
Cena po kliknięciu linku na naszej stronie internetowej nie różni się niczym. Cena towaru w aplikacji sklepu może być niższa. Możesz zainstalować naszą aplikację i kupować w niższych cenach z cashbackiem :)
W odwołaniu kierownik podał powody braku naliczenia zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usunąłem z siebie to oszustwo. 3 z 4 zakupów ocenionych przez aplikację nie dotarły, musisz sam sprawdzić recenzje. Nie można wypłacić pieniędzy z tego LetyShops, ale wyskakujące wiadomości o rodzaju przelewu po prostu Cię odprawią
Dzień dobry
Zwróciliśmy się do obsługi klienta z prośbą o ustalenie przyczyny utraty zwrotu gotówki i rozwiązanie problemu wyskakujących okienek. Znajdziesz ją w sekcji „Pomoc”. To menu jest wyświetlane w wersji witryny dostępnej w przeglądarce. Czekamy na Twoją opinię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jakość usług jest coraz gorsza. Panowie, wypłata na telefon wyniosła minimum 500 rubli. Co robisz? W ten sposób zbankrutujesz. Im stają się bogatsi, tym stają się bardziej chciwi.
Dzień dobry, Jewgieniju!
W tej chwili wypłaty realizowane są od kwoty 500 rubli. Jeżeli warunki ulegną zmianie, na pewno Cię o tym poinformujemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przekonajmy się o tym bliżej... Piszę po raz kolejny o sytuacji, w której strona, znajdująca się na Węgrzech, zaczęła po prostu odprowadzać zamówienia. Admitad nalicza tutaj cashback, a Proletishops jest z boku... Według księgi 24 - 100% zwrotu za zakupy nie przysługuje, chociaż wszystkie algorytmy są wykonywane. Wy, panowie, Węgrzy, staliście się bardzo rozpieszczeni)))....
Dzień dobry, Aleksandrze!
Nie współpracujemy ze sklepami bezpośrednio, lecz poprzez programy partnerskie. Jednym z nich jest Admitad. To nie jest tajemnica.
Serwis ceni swoją reputację, a także zależy mu na tym, aby użytkownicy odnosili korzyści z zakupów i byli zadowoleni.
Informacje o zamówieniach są automatycznie wprowadzane do systemu pod warunkiem przestrzegania zaleceń i warunków sklepu. Jeżeli tak się nie stanie, nie otrzymamy prowizji, z której naliczany jest cashback.
Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby poznać przyczynę braku naliczenia należności. Menedżer skontaktuje się z Tobą natychmiast po otrzymaniu odpowiedzi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zarejestrowałem się w LetyShops dawno temu, jeszcze kiedy reklamowała się Vilsa (w 2015 roku), a zacząłem aktywnie z niego korzystać w 2019 roku, zaoszczędziłem cashback, nie miałem specjalnie nadziei, że będę mógł go wypłacić, ale starałem się nie zapomnieć o składaniu zamówień za pośrednictwem tej usługi (zwłaszcza, że cashback jest zwiększony!), a wczoraj w końcu złożyłem wniosek o wypłatę środków w wysokości 5000 rubli, a dziś pieniądze są już na moim koncie! (Najpierw chciałem skorzystać z karty, ale potem stwierdziłem, że wygodniej będzie zapłacić przez PayPal. Obsługa klienta odpowiedziała bardzo szybko, więc z tym również nie było żadnych problemów :) Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że w przyszłości wszystko będzie świetnie! p.s. Przeczytałam recenzje tutaj i boję się, że mogę zapeszyć swoim pozytywnym doświadczeniem :D
Dzień dobry
Alexandra, dziękuję za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :)
Cieszymy się na współpracę z Państwem i życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
cashback nie jest naliczany, powołując się na fakt, że skorzystałem ze zniżki w sklepie, inne usługi tego nie mają, aplikacja to kompletne gówno
Dzień dobry
Dokonaliśmy przeglądu sytuacji w odwołaniu.
Oczywiście, nie możemy zagwarantować zwrotu gotówki za zamówienia w AliExpress, w których wykorzystano kody promocyjne. Dla wygody użytkowników informacje umieszczono na stronie sklepu . Chcieliśmy Cię uszczęśliwić, przyznając Ci bonus na Twoje saldo.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki jest przyznawany wyłącznie za małe zamówienia
Dzień dobry, Victorze!
Sprawdziliśmy informacje zawarte w odwołaniu. Widzimy, że zwrot gotówki nie został wyświetlony, ponieważ przed złożeniem zamówienia nie przeprowadzono żadnej operacji. W tym przypadku sklepy nie mają za co nam płacić, a zwrot gotówki nie jest wyświetlany. Mamy nadzieję, że rekomendacje managera pomogą Ci nie stracić bonusu w przyszłości :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W przypadku nr 2028879, celowo podano fałszywe informacje, następnie kliknąłem inny link, a następnie podano szereg innych powodów... Kiedy Twoi niegrzeczni pracownicy kłamią, zalecam trzymanie się jednej linijki, ponieważ jasne jest, że możesz napisać bez dowodów wszystko, co Twoi pracownicy uznają za stosowne... ALE, kiedy prośba jest składana w book24, sprawdzę dokładnie to, czego jestem pewien, ponieważ kliknąłem TYLKO z tej oszukańczej witryny. Brak szacunku.
Dzień dobry, Aleksandrze!
Szkoda, że masz takie zdanie. Nasi managerowie dostarczają wyłącznie zweryfikowanych informacji.
Otrzymaliśmy od partnerów dane wskazujące, że zamówienie pochodzi z innego źródła. W swoim apelu menadżer wymienił możliwe przyczyny obecnej sytuacji. Tak, jednym z takich powodów może być klikanie zakładek, reklam, banerów przed lub w trakcie składania zamówienia.
Zwrot gotówki może również zostać utracony z powodu rozszerzeń stosowanych przez osoby trzecie lub naruszenia regulaminu sklepu. Mamy nadzieję, że sytuacja taka nie powtórzy się w przyszłości i nie pojawią się żadne nowe trudności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnio zwroty gotówki nie pojawiły się na koncie. Muszę cały czas wysyłać zrzuty ekranu moich zakupów. Będziesz musiał wyłączyć wtyczkę Chrome, ponieważ jest bezużyteczna i niefunkcjonalna. Wcześniej działało dobrze.
Cześć, Aleksandrze!
Denerwują nas także sytuacje, gdy cashback nie jest automatycznie wyświetlany na Twoim koncie osobistym.
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym:
- działanie rozszerzeń firm trzecich w przeglądarce;
- odwiedzanie innych źródeł podczas dokonywania zakupu;
- naruszenie regulaminu sklepu.
Rozumiemy, że utworzenie zapytania zajmuje trochę czasu, ale w ten sposób możemy zweryfikować informacje i pomóc. Zalecamy ponowną instalację naszego rozszerzenia lub dokonanie migracji bezpośrednio za pośrednictwem usługi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak wynika z poniższej recenzji, korzystanie z tej witryny to strata czasu. Aby otrzymać 200-300 rubli zwrotu gotówki z zamówień na iHerb, spędzam dużo czasu na korespondencji z działem obsługi klienta. Nie jest jasne, skąd w moim koszyku pochodzą kody referencyjne, których nie wpisałem. Co więcej, odpowiedź od wsparcia technicznego: pojawiają się one automatycznie po kliknięciu w inne linki – ale logicznie rzecz biorąc, mogę na nie kliknąć tylko z poziomu strony internetowej LetyShops, a to można śledzić. Co więcej, menadżer zasugerował mi, żebym sam napisał do iHerba! Uważam, że taka odpowiedź to nic innego jak „dziękuję, idź... jasne, w jakim kierunku”. Krótko mówiąc, wniosek jest taki: cashback jest naliczany selektywnie, a Ty nie wiesz jak, bo dla firmy nie jest to opłacalne. Zaufanie do tej usługi zniknęło.
Marina, dzień dobry!
Jesteśmy pewni, że rozumiesz, iż usługa nie ma na celu oszukiwania użytkowników. Stawiamy na uczciwość i przejrzystość.
Kierownik udzielił pełnych informacji na temat zamówienia, kontaktując się wcześniej z partnerami. Nie chcieliśmy, aby porady udzielane na czacie internetowym wywoływały aż takie emocje. Zwrócono więc uwagę na możliwość sprawdzenia danych w samym sklepie.
Szczerze wierzymy, że rekomendacje managera okażą się pomocne w przyszłości, a zwrot gotówki zostanie pomyślnie dodany do salda :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops