Świetnie! Rozpatrzenie wniosku o wypłatę środków oraz sama wypłata środków w 5 minut! Szkoda tylko, że nie ma dodatku (rozszerzenia) dla Mozilli.
Dzień dobry
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :)
W tej chwili nie możemy zaprezentować naszego rozszerzenia dla przeglądarki Mozilla. Wtyczkę można zainstalować w przeglądarkach Chrome, Opera, Yandex.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obrzydliwe doświadczenie użytkownika. Nie można było tego wycofać. Torturowali mnie potwierdzeniem tożsamości, transakcji, portfela...co za horror. Zmień protokoły bezpieczeństwa.
Dzień dobry
Ważne jest dla nas, aby zwrot pieniędzy trafił do użytkownika, który dokonał zakupów za pośrednictwem serwisu. Ponieważ na koncie wykryto podejrzaną aktywność, kierownik ds. bezpieczeństwa poprosił o dodatkowe informacje. Umożliwi to identyfikację Twojej osoby jako właściciela konta. Liczymy na Państwa zrozumienie i współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To już drugi raz, kiedy wypłacam cashback. Za pierwszym razem wszystko poszło jak zwykle, bez opóźnień, tak jak opisano na stronie internetowej, w ciągu trzech, czterech dni roboczych. Dziś zdecydowałem się wypłacić resztę. Wypełniłem wniosek, wysłałem go, a potem poszedłem na papierosa. Zanim jednak zdążyłem wrócić, otrzymałem SMS-a informującego o zaksięgowaniu środków na moim koncie. Wyobraź sobie jak szybko działa LetyShops. Dotyczy to nie tylko wypłacania środków, ale również obsługi wniosków. Niedawno napisałem odwołanie na temat: Cashback w toku (termin minął). W rezultacie zwrot gotówki został zwrócony. Chciałbym podziękować LetyShops i osobiście Romie Rokitsky, która brała udział w pracach nad apelem. Szybko i skutecznie. Dziękuję.
Vadim, dzień dobry!
Roman już otrzymał słowa wdzięczności :) Dziękujemy, że podzieliłeś się swoim doświadczeniem i że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy zespołowi LetyShops za natychmiastową wypłatę środków na kartę!!! Ciągle zaskakują swoją doskonałą pracą! Zaczęli pojawiać się doświadczeni pracownicy, poświęcający swoim klientom szczególną uwagę! I to sprawia mi ogromną radość! Wesołych świąt, drodzy przyjaciele!
Dzień dobry, Władimirze!
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :) Tobie również życzymy wesołych świąt!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To mój pierwszy raz, kiedy wypłacam pieniądze za pośrednictwem LetyShops. Chciałbym Państwu podziękować za niezwykłą sprawność działania! Jestem po prostu zachwycony Twoją pracą! Życzę wszystkim powodzenia, poszerzania bazy klientów i dobrego zdrowia dla każdego członka zespołu! Pozdrawiam serdecznie, Irina. PS: Pieniądze pojawiły się na koncie w ciągu kilku godzin od momentu złożenia wniosku.
Irina, dzień dobry!
Czytanie tak miłych słów jest najlepszą nagrodą dla całego zespołu :)
Jesteś częścią rodziny LetyShops! Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wyrazy uznania dla zespołu LetyShops za szybką reakcję na pojawiające się problemy. Dobrze zrobiony!
Cześć!
Dziękujemy za wysoką ocenę! Zadowolony użytkownik to znak, że my również jesteśmy zadowoleni! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback to dobra rzecz, dziękujemy zespołowi! Byłem rozczarowany, że nie można wypłacić środków na kartę dolarową. To było smutne.
Cześć, Władimirze!
Nie ma za co! :)
Nie denerwuj się. Ciągle się rozwijamy.
Jeśli pojawią się nowe możliwości wypłaty środków, na pewno Cię o tym poinformujemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jest coraz gorzej. Otrzymałem powiadomienie, że zwrot gotówki został odrzucony „w przypadku niektórych zamówień”. Nie sprecyzowano, które konkretnie zamówienia zostały zgłoszone. Najbliższe informacje znalazłem w lutym. Jak dużo muszę jeszcze poszukać, żeby to ustalić? Czy naprawdę tak trudno jest poinformować o zmianach w zasadach przyjęć/odrzuceń w odpowiednim czasie? Generalnie trudno jest znaleźć towar nawet przy ogniu, za który (i nawet wtedy jest to możliwe) te grosze zostaną zaliczone. Zauważyłem też dziwną rzecz: wiele produktów ma płatną dostawę do mojego regionu albo nie jest ona wcale realizowana, ale gdy otwieram te same produkty z poziomu aplikacji mobilnej, o mój Boże, z jakiegoś powodu jest ona darmowa. Czy to naprawdę machinacje waszej aplikacji? A ponadto po aktualizacji wyszukiwanie obrazami stało się bardzo irytujące, szpeci i przeszkadza na wszystkich stronach. Nie wiem, jak wyłączyć tę opcję niezależnie od aplikacji, a w pracy muszę odwiedzać setki różnych stron dziennie. Jeśli dodam każdą z nich do wyjątków, moja praca zamieni się w piekło. Dokonam ostatniej wypłaty środków i zrezygnuję z korzystania z usługi, dla mnie to więcej niedogodności niż korzyści.
Cześć, Alina!
Odpowiedzmy po kolei.
Zwrot gotówki zostanie odrzucony natychmiast po otrzymaniu informacji od partnerów. W przypadku AliExpress może się to zdarzyć, jeśli: został otwarty spór, w sklepie zostały utworzone dodatkowe konta, zamówienie zostało opłacone kartą należącą do innej osoby, mogą również wystąpić inne naruszenia, które sklep uzna za oszustwo. Jeśli bonus został odrzucony przez pomyłkę, prosimy o kontakt z obsługą klienta.
AliExpress oferuje darmową wysyłkę tylko w aplikacji, ale w komunikacie jest informacja, że zostaniesz przekierowany do wersji witryny dostępnej w przeglądarce. W tym przypadku dostawa podlega opłacie. Nie ma to związku z naszą witryną, możesz to sprawdzić, jeśli wejdziesz na stronę nie korzystając z Letyshops.
Na stronie internetowej opublikowano instrukcje, które pomogą Ci korzystać z wyszukiwarki w najwygodniejszy dla Ciebie sposób. Proszę przeczytać .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najwyraźniej tylko ci, którzy nie próbowali wypłacić zgromadzonego cashbacku, piszą pochlebne opinie. Usługa ta jest skierowana do osób cierpiących na amnezję, które mogą zapomnieć, że mają tu środki, lub do osób pokroju Pliuszkina, które chcą tylko oszczędzać, a nie wypłacać pieniędzy. Najwyraźniej chciwość osiągnęła poziom nieograniczony albo liczą na to, że ludzie po prostu wyplują pieniądze i je wyrzucą - dlatego ustalili limit wypłat w wysokości 500 rubli.
Dzień dobry, Eleno!
Rzeczywiście, mamy limit kwoty wypłaty. Ponieważ płacimy prowizję. Jeżeli warunki ulegną zmianie, damy Ci znać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops