zarejestrowałem się i zrobiłem dwa zakupy - brak cashbacku - zakup nie został uwzględniony w ciągu 24 godzin - nie polecam tej strony - od dłuższego czasu korzystam z innej strony, gdzie wszystko jest jasne i natychmiastowe - ale tutaj oszukują i nic nie przyznają - prawdopodobnie spodziewają się, że w szczególności klienci zostaną usunięci - w szczególności postanowili przywłaszczyć sobie mój cashback w wysokości 24,50 UAH - i nie ma potrzeby pisać mi, że zrobiłem coś źle - od kilku lat korzystam ze strony, gdzie szanują swoich klientów i nie dopuszczają się oszustw.
Gratulacje!
Widzimy, że zwrot gotówki za zamówienie został uwzględniony na Twoim koncie osobistym. Zgodnie z regulaminem sklepu, bonus przyznawany jest wyłącznie nowym użytkownikom, więc nie pojawi się przy drugim zakupie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z usług od niedawna, ale na razie jestem zadowolony. Mam nadzieję, że tak będzie dalej
Miałam problem, bo nie naliczył mi się cashback z zakupów. Pomoc i rozwiązanie otrzymałam bardzo szybko, miło i profesionalnie. Dziękuje Pani Ulianie za pomoc <3
Dzień dobry!
Pięknie dziękujemy za miłą recenzję. Cieszymy się że sytuacja została rozwiązana :)
Zawszę możesz do nas się zwrócić, chętnie pomożemy.
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops
Zespół Letyshops jest bardzo responsywny, zawsze pomoże, doradzi, a nawet życzy miłego dnia)
Dzień dobry
Michaił, dziękuję za miłe słowa! Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała usługa zwrotu gotówki, nigdy mnie nie zawiodła, a nawet pomogła w takich czasach jak koronawirus. Dziękujemy całemu personelowi!
Yuri, cześć!
Dziękujemy za opinię! Staramy się dla naszych użytkowników! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie otrzymałem potwierdzenia zwrotu gotówki za zamówienia z Ali za pośrednictwem aplikacji mobilnej, wysłałem prośby i zrzuty ekranu. Okazało się, że Ali nie przyznaje zwrotu gotówki za wszystkie zamówienia, ale mimo to serwis sam go przyznał. Bardzo miło! Jednocześnie korzystam z ****.com do realizacji zamówień z wielu zagranicznych sklepów i nadal obowiązuje cashback za potwierdzenie zamówień z października! Krótko mówiąc, to jak niebo i ziemia. Wybierając usługę zawsze korzystam z LetyShops - tutaj wszystko jest jasne!
Dzień dobry
Wasilij, dziękujemy, że jesteś z nami. Ciesz się zakupami dzięki cashbackowi! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo mi przykro, ale pracujesz jak szalony
Dzień dobry
Michale, skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby wyjaśnić sytuację.
Zwrot gotówki za zakupy nie został wyświetlony, ponieważ przed dokonaniem zakupu nie nastąpiło przejście z LetyShops do strony internetowej sklepu. W ten sposób sklep nie wie, że jesteś od nas i nie przekazuje nam prowizji, której częścią jest cashback.
Aby zapobiec wystąpieniu podobnych sytuacji w przyszłości, prosimy o zastosowanie się do zaleceń , a także zapoznanie się z regulaminem zamieszczonym na stronie każdego sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cienki! Nawet jeśli robisz zakupy rzadko, nadal możesz kolekcjonować pewne rzeczy. Obsługa klienta jest w kontakcie i zajmuje się rozwiązywaniem problemów!
Dzień dobry
Pavel, dziękuję za miłe słowa! :)
Polecamy zwrócić uwagę na programy poleceń „Przyprowadź znajomego” i „Cashback by link”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Strona zaczęła działać strasznie, ocena 1 i to za dużo, korzystałem z niej wiele razy, ale teraz jest gorzej, nie chcą przyznać zwrotu gotówki, nie widzę sensu korzystania z niej teraz, nie da się przelać pieniędzy na kartę, tylko od 500 rubli
Dzień dobry
Olgo, przykro nam, że cashback nie został naliczony automatycznie. W tym przypadku nie pobieramy wynagrodzenia od partnerów. Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy. A porady, które menadżer pozostawił w wiadomości, pomogą Ci przy składaniu przyszłych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops