Gdy tylko uzbierałem około 600 dolarów i chciałem wypłacić pieniądze, moje konto zostało natychmiast zablokowane. Z nieznanego powodu. Wygląda to na oszustwo. Umożliwiają wypłatę małych kwot, zwabiają i czekają na odpowiedni moment, żeby oszukać Cię na dużą skalę! Piszę z konta tymczasowego, ponieważ główne jest zablokowane *****@gmail.com
Dzień dobry
Zablokowanie konta może nastąpić z powodu naruszenia warunków Umowy Klienta dotyczącej usługi. Informację o powodzie natychmiast wysłano na Twój adres e-mail. Aby rozwiązać ten problem, odpowiedz na wiadomość e-mail z adresu security@letyshops.com.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
No cóż, poruszyło mnie też coś, o czym pisało już wielu innych: cashback działa w przypadku małych zamówień, ale nie należy się go spodziewać w przypadku dużych! Ja też byłem o tym przekonany! Znam zasady zamawiania i nawet nie próbuję naciskać dodatkowego przycisku... mimo wszystko... Z tego samego powodu dawno temu zrezygnowałem z innej usługi. Wyciągnij własne wnioski. Proszę o poradę, może są jakieś inne dobre serwisy, gdzie nie zmuszają do noszenia łysych butów.
Dzień dobry
Stanisławie, jesteśmy zainteresowani tym, aby cashback był naliczany na salda użytkowników. Kwota ta nie ma wpływu na ten proces, ponieważ odbywa się on automatycznie.
Przekazaliśmy prośbę do placówki opiekuńczej. Zwrot gotówki nie został naliczony, ponieważ partnerzy nie płacą prowizji za zakupiony produkt. Opracowano specjalne narzędzie pozwalające użytkownikom sprawdzić wybrany produkt pod kątem naliczenia zwrotu gotówki. Jest ona dostępna w aplikacji, rozszerzeniu, a także na stronie sklepu AliExpress.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Długo się zastanawiałem i wybrałem miejsce, w którym zapiszę się na kurs tworzenia stron internetowych. Widziałem, że LetyShops oferuje dobry cashback za kursy w GeekBrains. Przeczytałem regulamin i zrobiłem tak, jak było napisane. Wszedłem na stronę GeekBrains poprzez stronę Lettyshops, upewniłem się, że widget LetyyShops jest aktywny i napis „Cashback activate” się świeci, po czym zapłaciłem za kurs. W efekcie okazało się, że jeśli widget jest aktywny i świeci się napis „Cashback activated”, to nie oznacza to nic. Nie przyznano mi zwrotu pieniędzy, mimo tygodniowej korespondencji z managerami i liderką grupy Marią Pudovą. Jestem bardzo zawiedziony tą firmą.
Dzień dobry
Ivan, przekazaliśmy prośbę do obsługi klienta. Powodem utraty cashbacku było zamówienie złożone przez pracownika serwisu GeekBrains przed przejściem z LetyShops. Aby otrzymać zwrot gotówki, należy dokonać przejścia z naszej strony internetowej, a następnie złożyć zamówienie (wybrać i zapłacić) w ciągu godziny. W tej sytuacji partnerzy nie mają potrzeby płacenia nam prowizji, ponieważ zamówienie zostało złożone 2 kwietnia, a przejście ze strony nastąpiło dopiero 3-go.
Jest nam naprawdę przykro, że tak się stało. Mamy nadzieję, że przyszłe zamówienia będą realizowane pomyślnie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Piramida finansowa. Zaoszczędzę do pięciu tysięcy i usunę to... do diabła. Czasem zwrot gotówki następuje, czasem nie. Nie jest to oszczędność pieniędzy, to tylko strata czasu. Oszczędź 400 rubli od 20 tys. - tak sobie. Nawet teraz marnuję czas, a w międzyczasie jakiś żarłok wypoczywa w swojej prywatnej willi w Miami i szeroko się uśmiecha, myśląc, jaki z niego genialny facet (no cóż, chyba rozumiesz, o co mi chodzi).
Dzień dobry
Misją naszej usługi cashback jest zapewnienie korzyści z zakupów online. Tak, aby otrzymać zwrot gotówki musisz aktywować rozszerzenie lub dokonać zmiany za pośrednictwem naszej strony internetowej/aplikacji. Jest to jedyny sposób, w jaki partnerzy mogą rejestrować informacje o źródle przejścia i za to przekazują nam prowizję.
Jeśli zwrot gotówki za zakupy nie nastąpił, zawsze jesteśmy gotowi pomóc i rozwiązać sytuację poprzez sekcję „Pomoc” na koncie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Uciekaj z tej usługi! Po uzyskaniu statusu złotego nie przysługuje zwrot gotówki. Tylko odpowiedzi formalne.
Dzień dobry
Andriej, przeanalizowaliśmy sytuację w odwołaniu. Widzimy, że premia za zamówienie została naliczona na Twoje saldo, ale nie pojawiła się automatycznie w systemie. Mamy nadzieję, że przyszłe zakupy okażą się udane i będą Państwo zadowoleni z naszych usług.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nawet nie próbuj korzystać z tego zasobu. Możesz spróbować złożyć małe zamówienie na Ali lub w innym miejscu, ale w przypadku innych ofert zostaniesz od razu odrzucony, tak jak ja.
Dzień dobry!
Witaliju, rozpatrzyliśmy odwołanie do służby opiekuńczej. Partnerzy odmówili wypłaty prowizji za zamówienie, więc zwrot gotówki został odrzucony. Powodem jest to, że nagroda została przypisana do innego zasobu. Kierownik szczegółowo opisał czynniki, które mogły mieć wpływ na rejestrację danych.
Rozumiemy, że sytuacja jest nieprzyjemna. Chcieliśmy Cię uszczęśliwić, przyznając Ci bonus na Twoje konto.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Daję 3 gwiazdki, ponieważ częściowo jest to dobra usługa... to prawda... miałem 4 incydenty... nie wiem, jaki jest problem z MediaMarkt, PCComponentes, El Corteingles i kilkoma innymi... nie odzwierciedlają zakupu i muszę złożyć reklamację... jeśli chodzi o małą kwotę, rozwiązuje się to bez problemu... jeśli chodzi o dużą kwotę, wtedy zaczynają się problemy i oczekiwanie... miałem incydent dotyczący zakupu w MediaMarkt za mniej więcej 400 euro... cóż, rozpatrzą sprawę i zajmie im 6 tygodni (TAK PANOWIE 6 TYGODNI) na udzielenie odpowiedzi... nie wiem, o czym tyle myślą... wszystko jest w porządku... i to pomimo faktu, że cashback wynosi 1,65%. Zdarzyło mi się to już kiedyś, gdy dokonałem zakupu w sklepie PC Components za kwotę około 800 euro. Na koniec zwrócili mi żądany przez siebie procent... było to więcej... ale cóż, jest jak jest... Gdyby te szczegóły zostały poprawione, dałbym 5 gwiazdek... biorąc pod uwagę, że zgromadziłem te niewielkie środki itd... już wypłaciłem pieniądze i wszystko jest w porządku, a zarejestrowane zakupy również są w porządku... ale powyższe kwestie i czas, jaki mają na odpowiedź, to coś, co należy poprawić.
Dzień dobry!
Dziękujemy bardzo za komentarze i sugestie. Pracujemy nad dalszym udoskonalaniem naszych usług i weźmiemy pod uwagę wszystkie Twoje uwagi. Jeśli masz dalsze pytania, skontaktuj się z naszym Działem Obsługi Klienta; Nasi managerowie są zawsze gotowi pomóc. Uważaj na siebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShop
LetyShops nie był nigdzie aktywowany dopóki nie dodałem witryny ad.admitad.com do wyjątków w programie antywirusowym, może to komuś pomoże.
Cześć!
Dziękujemy za opinię. Rzeczywiście, zalecamy dodanie nas do białej listy swojego programu antywirusowego w celu prawidłowego działania strony :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
No cóż, poruszyło mnie to, o czym pisało już wielu innych: cashback działa w przypadku małych zamówień, ale nie należy oczekiwać go w przypadku dużych! Ja też byłem o tym przekonany! Znam zasady zamawiania i nawet nie próbuję naciskać dodatkowego przycisku... a jednak... Zwrócili mi 70 rubli z 14 tysięcy. - wsparcie działa... Z tego samego powodu dawno temu zrezygnowałem z MTS-Cashback. Wyciągnij własne wnioski. Jeśli są inne dobre usługi, proszę je polecić.
Cześć!
Szkoda, że tak się stało.
Kwota zakupu nie ma wpływu na wyświetlanie zwrotu gotówki na koncie osobistym serwisu.
Na brak możliwości naliczenia odsetek może wpływać szereg czynników, w tym:
- działanie rozszerzeń firm trzecich w przeglądarce;
- odwiedzanie innych źródeł podczas dokonywania zakupu;
- naruszenie regulaminu sklepu.
Należy pamiętać, że AliExpress nie przekazuje nagród za wszystkie produkty. Warto sprawdzić informacje w narzędziu sprawdzającym lub skorzystać z naszego rozszerzenia .
Próbowaliśmy wesprzeć Cię małym bonusem od firmy, ponieważ nie otrzymaliśmy nic w zamian za Twoje zamówienie. Liczymy na dalszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops