Dziś poszłam do sklepu i byłam niemile zaskoczona, okazało się, że produkt kosztuje od 500 rubli. Mówisz poważnie? Wygląda na to, że muszę przenieść się na inną stronę, a szkoda.
Dzień dobry
Przez pewien czas byłeś częścią grupy testowej użytkowników, którzy mogli wypłacić środki z 1 rubla. Użytkownicy zostali wybrani losowo. Teraz, gdy test się zakończył, warunki stały się standardowe dla wszystkich kupujących.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na kwotę 30 dolarów i czekałem na zwrot gotówki. Zazwyczaj są one od razu uwzględniane, ale tutaj musiałem poczekać. Skontaktowano się z pomocą techniczną. Szybko odpowiedzieli i sprawdzili mój cashback. Okazuje się, że ten sklep nie nalicza zwrotu gotówki. Jednak firma przyznała zasługi swoim. Dziękuję. Będę kontynuował współpracę z Tobą.
Cześć, Dmitrij!
AliExpress nie pobiera prowizji za niektóre produkty, więc zwrot gotówki nie jest wyświetlany na koncie osobistym serwisu. Przed dokonaniem zakupu należy zapoznać się z regulaminami partnerów. Są one umieszczane na stronie, gdy przechodzisz do sklepu.
Cieszymy się, że mogliśmy się tym zająć :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
O tym kierunku dowiedziałem się pod koniec 2019 roku. Aktywnie korzystam z kilku serwisów. Efektywność pracy pracowników Leti budzi szacunek, czego nie można powiedzieć o innych. Życzę Wam, abyście utrzymali się na powierzchni w tych trudnych czasach. Wszystkim dużo zdrowia!
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa i za to, że jesteście z nami! ♡
Wzajemnie. Bądź zdrowy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zaczęłam go używać w 2018 roku, ale nigdy nie zwracałam na niego uwagi i rzadko sprawdzałam kwotę. Tutaj nagle zdecydowałem się na wypłatę środków. I jak się okazało, prościej się nie dało, zajęło to 5-10 minut, chociaż napisano, że wniosek rozpatrywany jest w ciągu 1-3 dni. Świetna obsługa, dziękuję za szybkość i prostotę
Cześć Ivan!
Dziękuję! Próbujemy :)
Dziękujemy za wybranie naszych usług i pozostanie z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem Waszym znajomym od tak dawna, a nigdy nie zostawiłam opinii :) Obsługa jest bardzo dobra. Nigdy nie było poważniejszych problemów. A jeśli już jakieś się pojawiły, to były drobne i bardzo szybko zostały rozwiązane. Bardzo fajne wsparcie techniczne. Wszyscy są uprzejmi i zawsze pomogą rozwiązać problem. Naprawdę miło jest korzystać z tej usługi, właśnie dlatego nadal z Wami jestem ;)
Dzień dobry
Romanie, dziękuję za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.
Cieszymy się z naszej przyjaźni :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Serdecznie dziękuję pracownikom serwisu letyshops za pomoc w rozwiązaniu różnych problemów.
Dzień dobry!
Roman, dziękuję za opinię :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zawsze sumienni pracownicy, uprzejmi i wyrozumiali w każdej sytuacji do końca ♡ Dziękujemy za jakość usług ♡
Dzień dobry
Dziękuję za opinię :)
Cieszymy się, że docenili Państwo pracę naszej służby opiekuńczej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie rozwiązują żadnych problemów, są tylko pustymi frazesami. Zamówiłem towary w sklepie za ich pośrednictwem 27.04.2020 (jeszcze nie dostarczono i nie wiadomo, czy nastąpi), ale problem nie dotyczy teraz dostawy. Karta, którą płacisz za towar, nie jest w walucie obcej, lecz w hrywnach; kwota podana za towar i odpisana jest za wysoka. Wyjaśnili, że doszło do podwójnego przeliczenia walut, ale i tak kwota okazała się wyższa, niż na prawdziwym koncie. Trzymali mnie w niepewności przez tydzień, nie tłumacząc mi niczego, ale wieczorem 05/03/20 „zachwycili” mnie, mówiąc, że nic nie mogą zrobić i poradzili, żebym skontaktował się ze sklepem, w którym zakupiono produkt – IHERB.
Dzień dobry
Andrzeju, szkoda, że taka opinia powstała.
Sklep iHerb przesyła nam informację o kwocie zakupu w dolarach. Ze względu na podwójne przeliczanie może wystąpić różnica między faktycznie zapłaconym kosztem a kwotą wyświetlaną w usłudze. Aby uniknąć różnicy, możesz zapłacić za zamówienie kartą dolarową.
Kierownik działu obsługi klienta poprosił o zrzut ekranu Twojego zamówienia w celu dokładniejszego zbadania sprawy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wycofanie pamięci podręcznej na dwie godziny jest po prostu szokujące!!!
Dzień dobry
Oleg, staramy się, aby użytkownicy byli zadowoleni z naszych usług :)
Dziękujemy za opinię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Moje pieniądze z cashbacku znikają, bez podania przyczyny
Dzień dobry
Sprawdziliśmy informacje na koncie. Zwrot gotówki został odpisany za zamówienia na AliExpress, w związku z którymi otwarto spór. Poinformowaliśmy o tym użytkowników w wiadomości e-mail. Sprawdź adres e-mail powiązany z Twoim kontem.
Jeśli wystąpi błąd lub będziesz miał jakiekolwiek pytania, zawsze jesteśmy gotowi pomóc Ci w realizacji Twojego wniosku. Możesz je utworzyć na swoim koncie w sekcji „Pomoc”, „Moje prośby”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usługa ta stała się kompletnym gównem; otrzymanie zwrotu gotówki za jakikolwiek produkt droższy niż tysiąc rubli stało się ostatnio zupełnie niemożliwe. Dodano kilka groszy. Nie ma sensu zawracać sobie tym głowy.
Dzień dobry
Igor, w chwili obecnej AliExpress nie pobiera prowizji za wszystkie produkty. Link do produktu, który dodałeś do koszyka, możesz sprawdzić wcześniej w aplikacji, na stronie sklepu lub w rozszerzeniu przeglądarki.
Ponieważ zwrot gotówki nie został naliczony za zakupiony przez Ciebie produkt, nie otrzymaliśmy informacji o zamówieniu. Próbowaliśmy Cię wesprzeć, przyznając Ci bonus na Twoje konto.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops