Żądanie wypłaty zostało szybko potwierdzone, a środki zaksięgowane natychmiast.
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zakupów! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Działało doskonale, dopóki nie dokonałam dużego zakupu i system się nie zepsuł. Szczerze mówiąc, jestem bardzo zawiedziony, a najgorsze jest to, że widziałem, jak więcej niż jedna osoba skarżyła się na to samo. Dlatego też, osoby czytające tę recenzję, nie powinny oczekiwać zwrotu pieniędzy przy dużych zakupach ani wzbudzać w innych nadziei, że odzyskają swoje pieniądze, tak jak ja to zrobiłem w przypadku mojego ojca.
Cześć,
Z tego, co dowiedzieliśmy się po przeanalizowaniu Twojego zapytania, zwrot gotówki nie został uwzględniony, ponieważ zakupu dokonano bez przejścia z naszej strony internetowej do sklepu. Dokonanie przejścia jest główną zasadą naszego serwisu, tylko w ten sposób sklep wypłaci nam prowizję. Część tej prowizji będzie stanowić Twój zwrot gotówki.
Jesteśmy pewni, że w przyszłości zwrócą Państwo na to większą uwagę i takie sytuacje nie będą się powtarzać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wypłata pieniędzy zajęła około dwóch minut, dobra robota.
Świetnie !!! Żądanie wypłaty zrealizowane natychmiast!
Cześć, Ludmiła!
Pracujemy dla Ciebie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa. Jeśli nie otrzymałeś zwrotu pieniędzy, nasz dział wsparcia zawsze chętnie Ci pomoże! Polecam! ;)
Dzień dobry
Dmitriju, dziękuję za miłe słowa. Cieszymy się, że jesteś z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie polecam korzystania z tej usługi, przestali dawać cashback, zamiast tego rzucają drobnymi rekompensatami...
Dzień dobry
Arkady, cashback to część prowizji, którą sklep płaci za pozyskiwanie klientów. Jeśli nie pojawi się automatycznie, nie otrzymamy zapłaty. Na utratę danych może mieć wpływ kilka czynników, m.in.: rozszerzenia przeglądarki innych firm, naruszenie warunków sklepu i inne.
Chcemy, aby użytkownicy czuli nasze wsparcie w takich sytuacjach, dlatego staramy się doliczać bonus do salda.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używam tej aplikacji i ogólnie jestem zadowolony. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania, personel chętnie na nie odpowie. Na zwrot gotówki trzeba poczekać, ale to już kwestia sklepu.
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią :)
Rozumiemy, że chcesz jak najszybciej zobaczyć zwrot gotówki na swoim saldzie. W czasie dostępnym na każdej stronie sklepu partnerzy przetwarzają informacje i przesyłają je do nas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
WSZYSTKO DZIAŁA!!!!! LetyShops jest NAJLEPSZY!!!!! SZACUNEK!!!!! I SZACUNEK!!!!!
Doskonała obsługa. Wszystko działa dobrze. Będę kontynuował współpracę z Tobą.
Dzień dobry
Dziękujemy za maksymalną ocenę!
Przedstawiamy wiele ciekawych i opłacalnych ofert z serwisu :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops