Często składam zamówienia w sklepach internetowych i niedawno dowiedziałem się o tej usłudze. Zgromadziłem zwrot gotówki, został on potwierdzony dość szybko. Żądanie wypłaty zostało przetworzone w ciągu kilku minut. Dziękuję, z przyjemnością skorzystam. Powodzenia w pracy :)
Dzień dobry
Cieszymy się, że zdecydowałeś się skorzystać z naszych usług :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To już trzeci raz, kiedy wypłacam pieniądze z tej strony... i pierwszy raz tak szybko. Pieniądze dotarły kilka minut po złożeniu wniosku o wypłatę. Byłem bardzo mile zaskoczony. Tak trzymaj!
Dzień dobry, Swietłano!
Dziękuję za odpowiedź! :) Staramy się.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra strona, wygodna do oszczędzania i szybkiej wymiany!!! Polecam każdemu!!!
Wygrałem power bank w loterii z okazji Czarnego Piątku. Nagroda dotarła. Dziękuję obsłudze za prezent!!!
Cześć!
Gratulacje! Mamy nadzieję, że prezent będzie przydatny :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa klienta się pogorszyła, zwrot gotówki, który przyznają na Ali, jest znikomy, a za ostatni zakup w ogóle go nie przyznali, a za zakup na kwotę 3800 rubli. Opuszczam LetyShops, dobra usługa stała się oszustwem!!!
Cześć!
Należy pamiętać, że AliExpress nie przekazuje nagród za wszystkie produkty. Dostępność bonusu możesz sprawdzić w specjalnym narzędziu .
Złożyliśmy apel, aby pomóc rozwiązać ten problem, ale nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Mamy nadzieję, że znajdziesz chwilę, aby przesłać te informacje menadżerowi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na ALIEXPRESS na kwotę 16 tysięcy rubli, otrzymałem zwiększony cashback o 30 procent ze sklepu partnerskiego w kwocie 102 rubli. FAJNY!!! To zwykłe oszustwo. Ludzie, nie dajcie się nabrać. Mijać.
Dzień dobry
Konto Premium nie oferuje 30% zwrotu gotówki, ale zwiększa stawkę bazową o 30%. Na przykład stawka bazowa w (sklepie) wynosi -1,5%. Posiadając konto Premium otrzymujesz 1,95% (1,5 + 30% = 1,95%).
W AliExpress zwrot gotówki zależy od nagród, jakie otrzymujemy od partnerów. Dzięki kodowi kwota ta wzrosła o 30%.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna obsługa, rozwiązują wszystkie problemy. Szybka wypłata!
Dzień dobry
Aleksiej, dziękujemy za Twoją opinię :) Cieszymy się, że jesteś z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podobała mi się szybka praca kierownika i służby ochrony. I wszystko byłoby w porządku, gdyby moje pieniądze nie poszły na czyjś telefon... Osobiście wpisałem wszystkie dane i wysłałem wniosek. Nadal uważam, że strona jest „nieczysta”...
Dzień dobry
Przykro nam, że zaistniała taka sytuacja. Zalecamy, aby wszyscy użytkownicy po zarejestrowaniu się w serwisie natychmiast podali numer telefonu do swojego konta, ze względów bezpieczeństwa.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć! Nie wiem jeszcze, co myśleć o tej usłudze: O 9:45 zrobiłem przelew z karty Post Bank na kartę Sberbank mojego syna o numerze 3100. Jest już 12:00, a mój syn nie otrzymał pieniędzy, a ja nie otrzymałem obiecanego zwrotu gotówki. Gdzie są moje pieniądze? Gdzie jest Twój cashback? Minęły 3 godziny!!!! Jeśli to była przypadkowa usterka, usunę komentarz i napiszę nowy, pochwalny. Ale jestem gotowy trąbić przed wszystkimi władzami, łącznie z prokuraturą! Przejdę przez wszystkie strony z recenzjami i opiszę waszą usługę w ten sposób, wyczerpię wszystkie swoje zasoby elokwencji: zorganizuję kampanię rekrutacyjną... jednym słowem, OKROPNE! Już panikuję! GDZIE SĄ MOJE PIENIĄDZE!!!
Dzień dobry
Cashback w serwisie LetyShops możesz gromadzić wyłącznie za zakupy w sklepach internetowych. Nie żądamy podawania danych kart i nie przeprowadzamy transakcji finansowych.
Najwyraźniej oszuści przedstawili się używając naszego nazwiska. Próbowaliśmy ostrzec o tym wszystkich użytkowników, publikując informację na portalach społecznościowych. Zalecamy skontaktowanie się z organami ścigania.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Dziękuję! Wszystko jest po prostu wspaniale. Otrzymałem zwrot gotówki w ciągu kilku minut. Choć były wątpliwości, bo nazwisko i imię nie były takie jak na mapie.