Obrzydliwa obsługa. Grupa wyjątkowo niekompetentnych ludzi. Wypłaciliśmy 300 rubli w ciągu dwóch tygodni. Zmarnowali o wiele więcej mojego czasu. Gorąco polecam. Pozostałe usługi wypłacają pieniądze bez problemu w ciągu godziny.
Cześć!
Przetwarzanie wniosków o wypłatę środków zajęło trochę czasu. Wynika to z faktu, iż za pierwszym razem nie otrzymaliśmy od Państwa potwierdzenia odstąpienia od umowy, które zostało wysłane pocztą elektroniczną. Adres e-mail w koncie osobistym usługi został zmieniony po raz drugi. Zależy nam na bezpieczeństwie zwrotów gotówki i kont naszych użytkowników, dlatego poprosiliśmy o potwierdzenie płatności za zamówienia.
Widzimy, że środki zostały już wypłacone.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kurde, to najlepsza rzecz jaką widziałem w życiu, zwłaszcza kiedy powierzasz sprzedawcy wysokość procentu. 12 zwrotów gotówki na 10.
Po około trzech minutach pieniądze zostały zaksięgowane na karcie! Jestem bardzo wzruszony błyskawiczną wypłatą środków! Dziękuję!
Dzień dobry
Roman, staramy się :) Dziękujemy, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na kwotę pięciu tysięcy rubli, a zwrotu gotówki nie otrzymałem. Obsługa klienta nie rozwiązała tego problemu. Usługa bezużyteczna. Znajdę inny.
Dzień dobry
Aleksandrze, dla nas również sytuacje utraty cashbacku są nieprzyjemne. Jesteśmy zainteresowani Twoim zadowoleniem z usługi.
Nie zawsze da się ustalić dokładną przyczynę straty, ponieważ nie wiemy, w jaki sposób dokonano zakupu. Zwrot gotówki może się nie pojawić, jeśli naruszono regulamin sklepu, algorytm zakupu (np. długi proces realizacji zamówienia) lub wystąpił błąd. AliExpress nie przyjmuje próśb o składanie konkretnych zamówień.
Cieszymy się na dalszą współpracę z Państwem. A żeby Twoje zakupy były jeszcze bardziej opłacalne, damy Ci kod Lety na zwiększenie cashbacku :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
wygodna strona internetowa, uczciwe płatności cashback, szybkie przekazywanie pieniędzy do QIWI. Mogę śmiało polecić jako rzetelną usługę płatności za dokonane zakupy (właściwie! Przeczytaj uważnie wszystkie regulaminy usługi). Podoba mi się, że z LetyShops współpracuje wiele sklepów internetowych, w tym te, których potrzebuję i w których regularnie kupowałem, zanim dowiedziałem się o takim „triku” jak cashback. Uwaga dla oszczędnych i cierpliwych kupujących online)
Dzień dobry
Konstantin, dziękuję. Bardzo miło jest otrzymywać takie opinie, bo przecież pracujemy dla Was :)
Życzymy Państwu udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej korzystanie z usługi nie stanowiło problemu. Już od pół roku nie mogę wypłacić pieniędzy z konta. Ostatni wniosek czeka na rozpatrzenie od 18.05, obsługa techniczna nie odpowiedziała nic sensownego, poprosili tylko o wysłanie pisma do służby bezpieczeństwa. Służby bezpieczeństwa nie zareagowały na mój list. STRASZNY!
Dzień dobry
Jewgienij, rozumiemy Twoje emocje.
Staramy się, aby wnioski były rozpatrywane możliwie najszybciej. Ponieważ nie było odpowiedzi na pierwszy list z prośbą o potwierdzenie wypłaty, proces się opóźnił :(
Proszę złożyć nowy wniosek i niezwłocznie powiadomić o tym kierownika w postępowaniu odwoławczym.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna robota. Zawsze szybkie i bezproblemowe rozwiązanie wszystkich problemów. Wypłata środków w ciągu kilku minut.
Dmitriju, dzień dobry!
Dziękujemy za maksymalną ocenę! Zawsze chętnie pomożemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
(Jakoś za szybko) Nawet nie pomyślałem o sprawdzeniu przed jutrem, ale pieniądze dotarły w ciągu około 10 minut, jeśli nie wcześniej.
Dziękuję! Bardzo fajnie – otrzymałem przyzwoity zwrot gotówki, a wniosek o wypłatę środków został przetworzony w ciągu kilku minut. Już teraz życzę Ci powodzenia i sukcesów!
Dziękuję za Twoją pracę! Wszystko szybko i przejrzyście, będę nadal z Wami!
Dzień dobry
Dziękujemy za odpowiedź :) Cieszymy się ze współpracy!
Odniesienie w odniesieniu do,
Zespół LetyShops