Skurwysyny! Nie korzystaj z tej usługi. Nie da się wypłacić nawet środków mniejszych niż 500 rubli. Będziesz je przechowywać przez 10 lat, aż staną się bezwartościowe. Wszystkie recenzje są fałszywe. Jeśli uważasz, że inni są do bani, to sam jesteś do bani.
Dzień dobry
Rzeczywiście, mamy limit wypłat.
Recenzje piszą nasi użytkownicy. Należy pamiętać, że można w nich znaleźć bardzo różne opinie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Leti Shops, jesteś super! Złożyłem wniosek o wypłatę środków, po 15 minutach otrzymałem SMS o przyznaniu zwrotu gotówki))) Dziękuję bardzo)
Cześć, Natalia!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z szybkości wypłaty :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na razie moja opinia jest ŚWIETNA, ale chciałabym, żeby zniżki/prowizje były większe i żeby było więcej sklepów. Dziękuję i przesyłam moc uścisków.
Dzień dobry!
Dziękujemy bardzo za podzielenie się z nami swoją opinią :)
Cenimy każdego użytkownika i jego opinię na nasz temat. Weźmiemy pod uwagę Twoje sugestie i życzenia. Miłego popołudnia i uścisków.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
5-10 minut i pieniądze są na karcie, dzięki zespołowi.
Dzień dobry
Lariso, dziękujemy, że jesteś z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję bardzo za SZYBKĄ wypłatę pieniędzy!! Wszystkiego najlepszego!!
Dzień dobry
Waleriju, dziękuję za życzenia :) Życzę udanych zakupów z cashbackiem!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo zadowolony z usługi, problemy zostały rozwiązane szybko i sprawnie, zwrot gotówki został zwrócony, a problemy techniczne rozwiązali sami, nie angażując mnie jako klienta. Polecam!!!
Dzień dobry
Egor, dziękujemy za docenienie pracy naszego działu obsługi klienta :)
Zawsze gotowi do pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa jest znakomita, zwrot gotówki nie został zaksięgowany, napisałem do TP, odpowiedzieli szybko, zwrot gotówki został przelany
Dzień dobry
Irina, dziękujemy za najwyższą ocenę usługi! :) Zawsze chętnie rozwiążemy problem i pomożemy użytkownikom.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aby wypłacić trzeba min 20 zł a mam dopiero 70 groszy, daruje sobie ta apke
Dzień dobry!
Minimalna kwota do wypłaty - 20 zł. Opłata za transfer środków jest uiszczana przez nas, a otrzymujecie cały cashback.
Kiedy będzie Pan/Pani mieć tę kwotę na swoim saldzie, będzie można w wygodny sposób wypłacić środki.
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops
Kiedyś była to świetna aplikacja do zwrotu gotówki. Ostatnio - rozczarowanie, wymyślają nieprawdopodobne odpowiedzi, aby nie uwzględniać cashbacku (lub rozszerzenie po ulepszeniu przestało poprawnie odczytywać informacje). Odpowiedzi działu wsparcia są zagadkowe; wyraźnie nie rozumieją problemu.
Dzień dobry
Ludmiła, dla nas również sytuacje utraty cashbacku są nieprzyjemne. Nie zawsze da się ustalić dokładną przyczynę, ponieważ AliExpress nie bierze pod uwagę próśb dotyczących konkretnych zamówień.
Aby Cię zadowolić, do Twojego salda został dodany bonus. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia okażą się sukcesem :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops