Jestem rozczarowany obsługą. Za zamówienie z iHerb NIE ZOSTAŁ przyznany zwrot GOTÓWKI. Rozpatrywanie mojego wniosku trwało 1,5 miesiąca, a mimo to nadal panuje cisza, mimo że początkowo obiecano rozwiązać problem w ciągu 15 dni.
Yana, cześć!
Informacje o Twoim zamówieniu nie zostały automatycznie wprowadzone do naszego systemu. Aby poznać przyczynę utraty cashbacku i uzyskać pomoc, wysłaliśmy prośbę do partnerów. Ponieważ nie współpracujemy bezpośrednio ze sklepami, nie mamy możliwości przyspieszenia procesu rozpatrywania wniosków.
Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości, ponieważ my również jesteśmy zainteresowani rozwiązaniem tego problemu. Menedżer skontaktuje się z Tobą natychmiast po otrzymaniu odpowiedzi.
Liczymy na zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję! Pieniądze zostały zatwierdzone i przelane w ciągu 5 minut!
Obrzydliwa obsługa!!! Dwa zamówienia z rzędu i to z cashbackiem zostały zrujnowane przez „obsługę klienta”. Pierwszy przypadek dotyczył iHerba. Strona ładowała się co drugi raz, wystąpił jakiś błąd i nie było zwrotu gotówki. Wymyślili wymówkę, mówiąc, że link polecający został wykorzystany. W przypadku innych zamówień z polecenia, zniżek i bonusów lojalnościowych wszystko było w porządku - zwroty gotówki zostały naliczone. Drugi jest na Aliexpress. Powiedzieli po prostu, że sklep przestał przyznawać bonusy za niektóre produkty. Dwa zamówienia na łączną kwotę 8000 RUR. i 0 oszczędności. Gdybym skorzystał z jakiejkolwiek innej usługi, przynajmniej bym coś zwrócił.
Dzień dobry
Filipie, rozumiemy, że jesteś zdenerwowany.
Zwrot gotówki zostanie automatycznie dodany do salda, jeśli spełnione zostaną warunki określone na stronach sklepu. W przypadku zamówień złożonych w serwisie iHerb partnerzy nie przekazują nam prowizji, jeśli zamówienie zostało złożone przy użyciu kodu polecającego. Zwrot gotówki, który pojawił się w sekcji „Oczekujące”, zostanie odrzucony podczas weryfikacji danych.
Zwrot gotówki nie obowiązuje dla wszystkich przedmiotów zamawianych z AliExpress. Przed zakupem możesz sprawdzić produkt za pomocą specjalnego narzędzia w aplikacji, rozszerzeniu, a także na stronie sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mam 2 zgłoszenia do pomocy technicznej otwarte 8 dni temu i nikt na nie nie zareagował. Dotyczą one 2 zakupów dokonanych miesiąc temu, które nie zostały uwzględnione na moim koncie. Zakupy nie są dodawane do konta automatycznie, jak powinno być, a opóźnienia sprawiają, że na istotne zapytania nie otrzymujemy odpowiedzi w rozsądnym terminie.
Dzień dobry!
Przepraszamy za długie oczekiwanie. Rozwiązanie tej sprawy naprawdę zajęło dużo czasu. Staramy się odpowiadać i pomagać wszystkim użytkownikom w kolejności priorytetowej, ale otrzymujemy wiele próśb. Widzimy, że sytuacja została już rozwiązana w ramach konsultacji. Pamiętajmy o tym, a będziemy lepiej współpracować.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć LS. Około 10 minut temu złożyłem wniosek o wypłatę środków z KB, a teraz zostały one już przelane na mój portfel Yandex. To jest dopiero prędkość. Jestem szczęśliwy (pilnie potrzebowałem kupić produkt, ale trochę mi brakowało funduszy, a tu proszę - cud). Dziękuję i życzę powodzenia w biznesie i życiu!
Cześć Igor!
Dziękujemy za miłe słowa! :)
Świetnie, że udało Ci się skorzystać z cashbacku przy zakupie, na który chciałeś wydać pieniądze.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dwa razy kupowałem towary w sklepie Svyaznoy. Zespół LetyShops dwukrotnie opóźnił wypłatę mojego cashbacku!!!!! Najdziwniejsze jest to, że gdy dokonujesz zakupu przez AliExpress, pieniądze są księgowane prawidłowo!!!
Dzień dobry
Zwrot gotówki jest automatycznie wyświetlany na Twoim koncie osobistym po dokonaniu zakupu.
Na jego utratę może wpływać kilka czynników, w tym:
- działanie rozszerzeń firm trzecich w przeglądarce;
- odwiedzanie innych stron internetowych podczas dokonywania zakupów;
- naruszenie regulaminu sklepu.
Widzimy, że zostały utworzone wnioski o usługę opiekuńczą. Menedżerowie postarają się rozwiązać ten problem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra obsługa serwisu. Zawsze odpowiadają szybko i jasno. Plus premie materialne.
Dzień dobry
Władimirze, dziękuję za komentarz.
Bardzo miło jest otrzymywać ciepłe słowa kierowane pod adresem służby opiekuńczej. Chłopaki naprawdę się starają :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystkie dobre opinie są fałszywe, bo z materaca za 3800 na AliExpress z 5,5% cashbackiem, cashback wyniósł 50 rubli, czyli kompletne oszustwo, LetyShops kiedyś było normalną usługą, ale teraz po prostu zrzuca ludziom na konta 250 rubli i nie można ich wypłacić, bo trzeba kupić mieszkanie, żeby dostać 500 rubli... podła i chytra usługa, nigdy więcej nie będę miała z nią do czynienia...
Dzień dobry
Wysokość zwrotu gotówki za zamówienia na AliExpress uzależniona jest od prowizji, jaką sklep pobiera za produkt. Informacje te są dostępne na stronie sklepu, dzięki czemu użytkownik może się z nimi zapoznać przed dokonaniem zakupu.
Nasze programy poleceń „ Przyprowadź znajomego ” i „ Zwrot gotówki bez zakupów ” pomogą Ci szybciej zgromadzić środki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okazuje się, że jest to świetna skarbonka, jeśli coś pójdzie nie tak, obsługa klienta się tym zajmie, wielkie podziękowania dla Mariny, wszystko zapisała poprawnie, dała zalecenia i co najważniejsze, zapisała gotówkę!
Dzień dobry
Gleb, dziękuję za ocenę i komentarz! Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Wierzymy, że porady menadżera pomogą Państwu w dokonywaniu przyszłych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Odpowiadają na czas, komunikują się dobrze i konkretnie)
Dzień dobry!
Tetyana, dziękujemy za miłe słowa na temat naszej opieki. Zawsze chętnie pomogę :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops