Obsługa jest okropna. Nie chodzi o to, że nie można otrzymać zwrotu pieniędzy, ale wypłata pieniędzy to ogromny problem!!! Chciałem wypłacić pieniądze z mojego konta, więc poprosili mnie o czeki sprzed roku, żeby sprawdzić, czy kupiłem ten lub inny produkt, czy nie!!! Czy się śmiejesz? W ogóle nie jest to ciekawa usługa!!! Dno od dołu!!! Po prostu powiedz, że nie chcesz płacić i tyle!!! Nikomu nie radzę się ze mną kontaktować!!!!
Ivan, dzień dobry!
Menedżer może zażądać dodatkowych informacji w celu zapewnienia bezpieczeństwa konta oraz zwrotu gotówki użytkownikowi.
Widzimy, że prośba o wypłatę została przetworzona. Przepraszamy za niedogodności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
fajny cashback (sarkazm) zamówiłem coś z ali za 16 tys. cashback powinno być 800 rubli, dali 180 rubli rozumiem
Dzień dobry
Arthurze, stawka zwrotu gotówki za zamówienia na AliExpress nie jest stała i może wynosić od 0,5 do 5%. Bardziej szczegółowe informacje znajdziesz na stronie sklepu.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Przelałem pieniądze z karty na kartę, ale pieniądze nie dotarły do odbiorcy.
Dzień dobry
Michaił, serwis LetyShops nie oferuje usług przekazów pieniężnych. Najprawdopodobniej oszuści przedstawili się używając naszego imienia :(
Już teraz staramy się składać skargi do odpowiednich organów i dbać o bezpieczeństwo użytkowników.
Prosimy nie udostępniać danych osobowych ani szczegółów karty bankowej osobom trzecim.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Moje konto zostało zhakowane i pozostawiono prośbę o wypłatę środków. Natychmiast napisałem prośbę do pomocy technicznej o anulowanie zgłoszenia. Po trzech godzinach pieniędzy już nie było, a od pomocy technicznej nadal nie było odpowiedzi
Dzień dobry
Przepraszamy za oczekiwanie na odpowiedź na Twoje zapytanie. Staramy się odpowiadać tak szybko, jak to możliwe, jednak zdarzają się opóźnienia.
Prosimy wszystkich użytkowników o ustawienie złożonego hasła do swojego konta i podanie numeru telefonu.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Teraz zakupy zaczynam od LetyShops. A jeszcze ten podniesiony cashback normalnie BAJKA !!!
Dzień dobry!
Cieszymy się, że możemy zrobić Państwa zakupy jeszcze przyjemniejszymi. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Opinie są fałszywe, piszą tutaj, że pieniądze zostały pobrane w ciągu 5-10 minut! Minęło już pół dnia odkąd wysłałem wniosek o wypłatę, a pieniędzy nadal nie otrzymałem! Trzy dni na wypłatę pieniędzy w naszych czasach zaawansowanej technologii to po prostu hańba. Możesz napisać tu tyle fałszywych pochwał, ile tylko chcesz, ale ludzie i tak dowiedzą się o tobie wszystkiego, co powinni wiedzieć, z osobistych doświadczeń.
Cześć, Alina!
Wszystkie recenzje zostały napisane przez prawdziwych użytkowników. Przetwarzanie wniosku może potrwać do 3 dni roboczych, o czym informujemy użytkowników.
Sprawdziliśmy informacje. Nasz system wykrył nietypową aktywność na koncie. Aby potwierdzić wycofanie, wysłano do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie wniosku. Po rozpatrzeniu pisma przez dział bezpieczeństwa wniosek zostanie potwierdzony.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Powstał problem i został rozwiązany w ciągu kilku godzin. Piękności!!!!!!
Dzień dobry
Zawsze chętnie zajmiemy się naszymi użytkownikami! :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa działa sprawnie, odpowiada na zgłoszenia i pomaga w rozwiązywaniu problemów.
Cześć, Siergiej!
Dziękujemy za miłe słowa! Próbujemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję całemu zespołowi za pracę. Gdy pierwszy raz wypłacałem pieniądze, zostały one zaksięgowane na karcie już następnego dnia! W codziennej pracy zdarzają się nieścisłości: nie zawsze wszystko przebiega gładko - zdarzały się przypadki, gdy cashback nie został naliczony przez pomyłkę, musiałem włożyć wysiłek i czas, aby dopilnować, aby sprawa została rozwiązana na moją korzyść. Ale wszystko da się rozwiązać, jeśli chcesz osiągnąć swój cel! Jeszcze raz dziękujemy całemu zespołowi LetyShops!
Cześć!
Swietłano, jesteśmy wdzięczni, że robisz u nas zakupy od 4 lat!
Dziękujemy za poświęcenie czasu na współpracę w celu rozwiązania problemów ze zwrotem gotówki! Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Współpraca z Tobą to przyjemność.
Dzień dobry
Dziękuję! Cieszymy się na współpracę z Państwem :)
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Nadal potrafisz pozytywnie zaskoczyć. Wszystko odbywa się szybko i bez zbędnych pytań. Jednak wzrost nie ma granic. Tak trzymaj!
Dzień dobry!
Boris, dziękuję za komentarz.
Rzeczywiście, doskonałość nie zna granic. Codziennie pracujemy nad tym, aby stawać się lepszymi dla naszych użytkowników :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops