Przelałem dziś pieniądze ze swojej karty na własną kartę, za pośrednictwem waszej strony internetowej, dwa razy na kwotę 4000₽, a pieniądze nadal nie pojawiły się na karcie!!!!! Obrzydliwe, o jakim cashbacku mówimy???!!!!! Jeśli Twoje pieniądze trafiły w nieznane miejsce!!!!!!! Oddajcie mi moje pieniądze!!!!
Cześć!
Serwis LetyShops nie oferuje usług przelewów z karty na kartę. Najprawdopodobniej oszuści przedstawili się używając naszego imienia :(
Bardzo szkoda, że doszło do takiej sytuacji. Prosimy nie udostępniać osobom trzecim swoich danych osobowych i numerów kart bankowych oraz korzystać wyłącznie ze sprawdzonych źródeł.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna aplikacja, ale ma za mało ustawień, przez co po kliknięciu przycisku „kup” na stronach partnerskich rozszerzenie ostrzega, że cashback nie jest aktywny i nie pozwala kliknąć przycisku. Ciągle zapominam go aktywować przed zakupem.
Victor, dzień dobry!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!
Każdy sklep ma własne funkcje i funkcjonalności dotyczące płatności za zamówienia. Staramy się przypominać o aktywacji cashbacku na stronach partnerów za pośrednictwem naszego rozszerzenia. Nie zapomnij o nas ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Warunki i cel Twojego cashbacku stały się obrzydliwe, jeśli sklepy nie zostaną otwarte, pieniądze zostaną zwrócone, a wniosek zostanie usunięty!
Dzień dobry, Eleno!
Warunki zależą nie tylko od nas, ale i od naszych partnerów. Jeśli wystąpią jakiekolwiek trudności, zawsze możesz skontaktować się z działem obsługi klienta, pisząc na adres: biuro@pomoc.pl. Wierzymy, że uda nam się rozwiązać tę sytuację :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo miła, szybka i profesjonalna pomoc w razie niedomówień. Świetna aplikacja, dzięki której można sporo zaoszczędzić.
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię.
Mamy nadzieję, że przydamy się Pani w przyszłości. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
z najnowszymi aktualizacjami. nie ma już potrzeby uruchamiania aplikacji, ponieważ cashback jest rzekomo dodawany automatycznie, a jego wysokość lub procent jest zmienny. Po zamówieniu produktu na Ali Express i odczekaniu dnia, gdy zwrot gotówki nie został przyznany, doszedłem do wniosku, że jesteście oszustami!!!! i postanowiłem nie zawracać ci głowy i cię usunąć, ponieważ nie widzę sensu w twoich usługach, jest mnóstwo podobnych usług w Internecie i bez ciebie!
Cześć, Nikolay!
Nie zainicjowaliśmy tych zmian; AliExpress obecnie oferuje takie warunki. Szkoda, że podjąłeś taką decyzję. Zawsze będzie nam miło widzieć Cię wśród naszych użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć! Dziękujemy za Waszą służbę! Złożyłem już wiele zamówień i wypłaciłem pieniądze. Jednak z jakiegoś powodu ostatnia kwota nie została jeszcze zaksięgowana, mimo że otrzymałem już towar i go potwierdziłem. A transfery ustały po rozkazie Alego.
Dzień dobry
Dziękujemy za miłe słowa i za to, że jesteście z nami!
Zawsze jesteśmy gotowi zrozumieć powody braku naliczenia zwrotu gotówki. Aby to zrobić, należy utworzyć zgłoszenie w sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym. Chętnie się tym zajmiemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna usługa cashback, korzystam z niej od ponad roku. Pracownicy wsparcia technicznego są zawsze uprzejmi, pomocni i szybko reagują. Wypłaciłam pieniądze z konta Leti bez żadnych problemów, polecam ją każdemu. Jeden minus - Rozetka zniknęła, ale to nie jest wielka sprawa, odkryłam inne sklepy, gdzie ceny są takie same, a plusem jest cashback, Rozetka nie jest panaceum :) LetyShops dzięki! Zawsze miło jest dostać pieniądze „z powietrza”, nawet jeśli nie jest ich dużo, ale to nadal pieniądze!
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami współpracy!
Rzeczywiście mamy wiele interesujących sklepów z różnymi procentami zwrotu gotówki. Zawsze możesz wybrać najkorzystniejszą dla siebie stawkę :)
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używam letyhops od dłuższego czasu. Istnieje wiele różnych aplikacji do cashbacku, ale wybrałem letyhops. Nie mogę powiedzieć nic złego, same pozytywne opinie. Pracownicy reagują szybko i nie pozostawiają żadnej prośby bez reakcji. Dziękuję wam wszystkim bardzo serdecznie. Osobiste podziękowania dla Anyi Abdulhak.
Cześć!
Igorze, dziękuję za maksymalną ocenę usługi! Cieszymy się, że jesteś z nami!
PS. Już przekazaliśmy Anyi naszą wdzięczność ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zespół LetyShops zawsze szybko i profesjonalnie pomaga w obsłudze klienta. Dziękuję Ci bardzo za pomoc i za to, że jesteś sobą! :)
Dzień dobry!
Dziękuję za miłe słowa! Staramy się dla Ciebie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra i niezawodna obsługa, szybka reakcja na prośby. Dziękuję.
Świetna robota. Bardzo uważna i kompetentna obsługa. Jesteście po prostu wspaniali! Dziękuję.
Dzień dobry
Vadim, dziękujemy za tak miłe słowa :) Chętnie się Tobą zaopiekujemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonałem przelewu z karty na kartę za pośrednictwem tej strony. Pieniądze zostały odpisane, ale nie dotarły do odbiorcy. Jaki jest problem?
Dzień dobry
Serwis LetyShops nie oferuje usług przelewów z karty na kartę. Najprawdopodobniej oszuści przedstawili się, używając naszego nazwiska :( Prosimy nie udostępniać swoich danych osobowych ani numerów kart bankowych osobom trzecim i korzystać wyłącznie ze sprawdzonych źródeł.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops