Korzystam z usług tej firmy od dłuższego czasu i jestem zadowolony ze wszystkiego, a niedawno wygrałem nagrodę w loterii. Wszystko zostało dostarczone, a przesyłka opłacona. Zdecydowanie najlepsza usługa cashback
Dzień dobry
Aleksandrze, raz jeszcze gratuluję wygranej! Niech będzie użyteczne, tak jak cashback ;)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wypłaciłem środki na kartę, pieniądze dotarły w ciągu 5 minut. Super!!! Dziękuję bardzo, jestem bardzo zadowolony ze strony, nigdy mnie nie zawiodła.
Cześć, Lariso!
Dziękuję za zwrócenie uwagi na szybkość wypłaty :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki zostanie przyznany w ciągu 10 minut! Dziękuję bardzo!
Nie polecam nikomu tej usługi cashback. W przypadku zakupów za grosze wszystko wydaje się być w porządku - przysługuje niewielki zwrot gotówki. Jeśli jednak kupisz coś za 15 USD lub więcej, zwrot gotówki nie zostanie już naliczony. Mówią, że zrobiłeś coś źle kupując. Mam pewność, że zawsze robię wszystko poprawnie, zgodnie z instrukcją. To jest zwykłe oszustwo!
Aleksiej, dzień dobry!
Kwota zakupu nie ma wpływu na rejestrację informacji w systemie.
Należy pamiętać, że AliExpress nie pobiera prowizji od wszystkich produktów. Ważne jest, aby sprawdzić link w narzędziu sprawdzającym na stronie, gdy wejdziesz do sklepu.
Dziękujemy za odpowiedzialne podejście do zakupów w naszym serwisie!
Szczerze wierzymy, że sytuacja się nie powtórzy, a rekomendacje managera okażą się przydatne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Prawdziwe korzyści! Usługa opiekuńcza! Przekonawszy się o niezawodności i minimalnych terminach wypłaty gotówki, będę polecał tę usługę znajomym.
Cześć!
Bardzo nam miło, że podoba Ci się nasza usługa. Dziękujemy za polecenie nas znajomym :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zatrzymują większą część gotówki dla siebie, a nam oddają resztę. Jestem bardzo niezadowolony! Sądząc po recenzjach, nie jestem odosobniony!
Cześć, Aleksiej!
Zwrot gotówki jest dokonywany automatycznie, gdy tylko otrzymamy informacje od partnerów. Koszt produktu nie ma wpływu na ten proces.
Sklep nie przekazał nagrody, twierdząc, że zamówienie nie zostało złożone za pośrednictwem naszego linku partnerskiego. Może się tak zdarzyć, jeśli przed zakupem nastąpiło kliknięcie baneru reklamowego lub kontynuacja newslettera.
Przyczyną mogą być również rozszerzenia innych firm. W przyszłości prosimy o tymczasowe wyłączenie wszystkich wtyczek i nieprzełączanie się między kartami podczas realizacji transakcji. Więcej wskazówek znajdziesz na tej stronie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aktywowano cashback. Po zakupie widzę, że ikona jest czerwona. Generalnie roztrwoniłem cały cashback, kwota nie była mała - 13 tys. Mógłbym przynajmniej otrzymać mały zwrot pieniędzy – ale... Generalnie szukam nowej usługi
Dzień dobry, Kostia!
Stworzyliśmy apel mający na celu zrozumienie przyczyny sytuacji. Proszę odpowiedzieć menadżerowi w dziale „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałbym podziękować obsłudze technicznej witryny za szybkie rozwiązanie problemu. Nie zniknął jeszcze ani jeden cashback! Mam nadzieję, że tak będzie dalej.
Dzień dobry
Kadim, dziękujemy za opinię :) Przekazaliśmy naszą wdzięczność menadżerce Elenie.
Jeśli coś pójdzie nie tak, zawsze możesz do nas napisać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Postanowiłem sprawdzić, na czym polega LetyShops, zrobiłem zakupy za 10 tysięcy rubli, dodali mi 80 rubli zwrotu gotówki, bardzo zabawne. Wrócę tam, gdzie byłem, radzę ludziom, żeby tego nie używali. Zwrot gotówki jest minimalny, opinie są negatywne, jest wiele o wiele lepszych usług, dużo gadania, ale bez sensu
Dzień dobry
Stawki zwrotu gotówki można sprawdzić na stronie każdego sklepu partnerskiego przed dokonaniem zakupu.
Zawsze staramy się negocjować korzystne procenty, kody promocyjne dla naszych użytkowników, a także organizujemy ciekawe promocje.
Odwiedź naszą stronę już teraz, aby nie przegapić świetnych okazji na zwrot gotówki w ostatniej chwili. Jesteśmy pewni, że będziemy mogli Państwa mile zaskoczyć :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zatwierdzono natychmiast, pieniądze przelano w ciągu 5-10 minut. To nie jest pierwszy raz, kiedy wypłacam pieniądze i zawsze bez problemów. Dziękuję!
Dzień dobry
Igor, dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami z korzystania z serwisu :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Było kilka niepotwierdzonych zwrotów pieniędzy, skontaktowałem się z obsługą klienta i wszystko dotarło. Dziękuję LS.
Dzień dobry
Aleksiej, cieszymy się, że jesteś z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops