Dzień dobry. Zacząłem korzystać z tej usługi nie tak dawno temu (nie wiedziałem o niej). Wszystko jest w porządku, bardzo miło jest, gdy można dostać mały bonus w gotówce za zakup, który przelewam na kartę (przy nowych zakupach). Nie ma żadnych zastrzeżeń co do wypłaty środków, wszystko jest dobrze zorganizowane. Dziękuję bardzo. Szkoda, że wśród wielu sklepów nie ma Letual ani Makeup (Polska). Miejmy nadzieję, że wrócą. Wszystkiego najlepszego. Z poważaniem, Twój klient.
Cześć!
Dziękuję za odpowiedź! Bardzo miło!
Cieszymy się, że dowiedziałeś się o naszej usłudze i dokonałeś u nas zakupu. Nagraliśmy życzenie dotyczące sklepów ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała i przydatna usługa! Tylko pozytywne emocje. W razie jakichkolwiek pytań można skorzystać z pomocy działu wsparcia, gdzie szybko i skutecznie udzielą odpowiedzi. Wydaje się, że to niewielki procent, ale w sumie stanowi przyzwoitą kwotę. Najważniejsze to przeczytać regulamin i się go trzymać) Polecam ogólnie)))!
Dzień dobry
Tatiana, dziękuję za komentarz i maksymalną ocenę! :)
Dziękujemy, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pomoc po pierwszym "nieudanym" zamówieniu otrzymałam bardzo szybko a środki zostały mi przyznane, pani Uliana jest bardzo miła, polecam nawet jeśli komuś nie wyświetla się przyznany zwrot to napisać o to :)
Dzień dobry!
Dziękujemy za miłe słowa. Zawsze z przyjemnością Państwu pomożemy. :)
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra obsługa, 500 rubli właśnie dotarło. z letyshops tylko duży limit wypłat uzbierany na 3 lata :( ale nie oszukuje
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię. Aby szybciej gromadzić zwrot gotówki, polecamy nasz program poleceń „Przyprowadź znajomego” :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra obsługa, miłe podziękowanie!
Przeczytałem wiele różnych opinii, ale chcę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z korzystania z aplikacji lety shops, wypłata środków zawsze następuje natychmiast po złożeniu wniosku, jestem bardzo wdzięczny pracownikom
Dzień dobry, Vitalino!
I jesteśmy wdzięczni, że jesteście z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
5 gwiazdek, szczerze zasłużone. Współpracuję z Leti od 3 lat, nigdy mnie nie zawiodła, zawsze na bieżąco. Jeśli cokolwiek pomoże, proszę o pomoc, lepszej usługi nie ma jeszcze w RuNet.
Cześć!
Dziękujemy, bardzo się cieszymy, że jesteś z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops