Usługa stała się kompletnym gównem, zrobiłem 8 zakupów, ostatnim razem nie było żadnego cashbacku, przyszło tylko 5 rubli za jeden produkt, muszę znowu pisać do supportu, radzić sobie z tym całym gównem, czy nie jest łatwiej usunąć, jest teraz wiele usług, które działają odpowiednio, wydaj 10 000 rubli i nie otrzymaj cashbacku, oszustwo, moja rada dla innych jest taka, żeby z tego nie korzystali, kompletne oszustwo, jeśli nie zauważysz, to cashback nie przyjdzie
Dzień dobry, Jewgieniju!
Przykro nam, że masz takie zdanie o usłudze.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące cashbacku, zawsze jesteśmy gotowi pomóc użytkownikom. Tak, rozumiemy, że kontakt z placówką opiekuńczą zabiera Twój czas, ale w ten sposób możemy ustalić przyczyny braku naliczenia. Menedżer skontaktuje się z Tobą i na pewno pomoże.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przy zakupach powyżej 10 USD zwrot gotówki nie jest naliczany, pomoc techniczna nie daje mi spokoju, zwrot gotówki nie został naliczony już przy dwóch zakupach. Nie korzystaj z tej usługi, jeśli chcesz otrzymać zwrot gotówki.
Dzień dobry
Kwota zakupu nie ma wpływu na rejestrowanie informacji w serwisie. Zamówienia użytkowników są wprowadzane do systemu z zastrzeżeniem zasad dokonywania zakupów oraz regulaminu sklepu . Menedżer skontaktuje się z Tobą, aby odpowiedzieć na Twoje pytanie i udzielić Ci pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Spadały po prostu strasznie. Z Ebayem przestali współpracować, z Rozetką też, z Prom.ua też. Przejście musi nastąpić ze strony Twojej witryny, więc do czego do cholery służy Twój dodatek do przeglądarki? Krótko mówiąc, jesteś skończonym śmieciem. Patrząc na liczbę negatywnych opinii, wcale mnie to nie dziwi.
Cześć, Aleksandrze!
Aktywnie pracujemy nad udoskonaleniem naszych usług i tworzeniem nowych produktów, które sprawią, że zakupy będą łatwiejsze i bardziej użyteczne.
Przejście z naszej witryny jest zasadne tylko w przypadku, gdy wtyczka nie działa na stronie partnerskiej. Wszystkie warunki znajdziesz na stronie wybranego przez Ciebie sklepu.
Współpraca z Rozetka, eBay, Prom.ua jest tymczasowo zawieszona. Śledź nasze aktualności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okropne, robię wszystkie kroki, czekam nawet na większy zakup, a kiedy narzekam, bo nie otrzymuję zwrotu gotówki, okazuje się, że był błąd... „zamknij karty, usuń rozszerzenia (to, co usunę, jest twoje) i długie itd., których nie wyjaśniają. Na koniec zostaję bez zwrotu gotówki, a ty bez użytkownika. Żegnaj!
Dzień dobry.
Przykro nam, że podjąłeś taką decyzję.
Jesteśmy również zainteresowani przekazaniem zwrotu gotówki na Twoje konto. Aby jednak tego dokonać, ważne jest, aby stosować się do zaleceń oraz zasad wyświetlanych na stronie po przejściu do sklepu. Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przeczytałem negatywne opinie o tej stronie i byłem nimi bardzo zaskoczony. Jestem od ponad 4 lat. Naliczanie zwrotu gotówki odbywało się regularnie. Nawet podczas wyprzedaży 11.11, sprzedawca nie otrzymał zwrotu gotówki, LetyShops dokonał własnej noty na moją prośbę, bez problemu! A wypłata środków trwała zaledwie 7 minut. To naprawdę działa! Dziękujemy za Państwa sumienne podejście do klientów!
To kompletna bzdura i oszustwo, zamówiłem 6 zamówień z Aliexpress, cashback był wyświetlany dla dwóch z nich, ale nie dla pozostałych czterech zamówień, skontaktowałem się z obsługą klienta, długo zastanawiali się nad czymś, w rezultacie zwrócili mi 40 rubli, to śmieszne i żenujące, wydałem 2000 rubli, a oni nie zwrócili mi 40 rubli. Problemem jest usługa Letyshops, ponieważ podczas składania zamówienia, cashback został aktywowany na stronie internetowej Letyshops, a przed dokonaniem płatności sprawdziłem, czy cashback został aktywowany i na stronie zamówienia było wyraźnie napisane, że mogę otrzymać cashback za te produkty, jest to ich zachwalane rozszerzenie przeglądarki. Ja również zrobiłem wszystko według ich zasad; w przeglądarce, poza rozszerzeniem Letyshops, nic nie zostało zainstalowane i nic nie mogło zakłócić wyświetlania cashbacku. Zrozumiałbym, że to jakaś usterka, ale to się zdarza cały czas, wcale nie żałuję, że zmieniłem tę usługę na inną, z inną nie ma takich problemów, chociaż sama stawka cashbacku nie jest aż tak duża, ale nie ma problemów z naliczaniem cashbacku.
Dzień dobry
Rozumiemy Twoje emocje. Serwis otrzymuje prowizję od partnerów tylko wtedy, gdy zwrot gotówki zostanie automatycznie wyświetlony na Twoim koncie osobistym. W takich sytuacjach staramy się pomóc użytkownikom. Niestety, w przypadku Twojego zamówienia nie udało się tego zrobić, dlatego dodaliśmy mały bonus od firmy jako wsparcie.
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym:
- działanie rozszerzeń firm trzecich w przeglądarce;
- odwiedzanie innych źródeł podczas dokonywania zakupu;
- naruszenie regulaminu sklepu.
Mamy nadzieję, że porady managera pomogą Państwu w przyszłych zakupach i że zechcą Państwo kontynuować z nami współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystałem z tej usługi przez 4 lata, otrzymałem status Gold. Czasami zdarzały się problemy z zapisaniem się, ale obsługa klienta rozwiązywała wszystko szybko i bez zbędnych pytań, co sprawiło mi, jako użytkownikowi, wiele radości! Teraz jakakolwiek awaria/błąd w kredytowaniu i potwierdzaniu sklepu będzie winą użytkownika! Tak zwana obsługa klienta LetyShops ma teraz jedną odpowiedź: „Jesteś głupcem i sam kliknąłeś w zły przycisk”, zaczynają puszczać tę samą starą piosenkę o banerach, linkach, rozszerzeniach, klikaniu w zły przycisk i naciskaniu złego przycisku itd., itp.! Okazuje się, że dokonujesz zakupu za ich pośrednictwem na kwotę 80 000 rubli. - jest błąd i zrobiłeś wszystko źle! Następnie dokonujesz zakupu za 2000 rubli. - Eureka, nie ma żadnej porażki i jesteś wspaniała, zrobiłaś wszystko dobrze! Oto 30r zwrotu gotówki. Ciekawy? Czy nie wydaje ci się to dziwne? Generalnie jestem rozczarowany tą usługą, pogorszyła się i w tej chwili lepiej jest używać rozwiązań bankowych (kart) z cashbackiem niż siedzieć w LetyShopach i kupować za każdym razem pod wpływem impulsu! Módl się i wierz bez względu na to czy porażka nastąpi czy nie! Niezależnie od tego, czy chcą przyznać Ci zwrot gotówki, czy nie! Dzięki takiemu podejściu i sposobowi, w jaki rozwiązałeś moje ostatnie odwołanie, DO WIADOMOŚCI!
Dzień dobry, Michaił!
Koszt produktu nie ma wpływu na ustalanie bonusu. Na Twoim koncie znajduje się cashback za zamówienia o różnej wartości, co tylko potwierdza nasze słowa. Staramy się dostosować do potrzeb i często wypłacamy nagrodę ze środków firmy. Ale nie zawsze możemy to zrobić, ponieważ jeśli zamówienie nie jest wyświetlone, oznacza to, że nie otrzymaliśmy prowizji.
Dla nas nieprzyjemna jest również sytuacja utraty cashbacku. Aby dowiedzieć się, dlaczego tak się stało, skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami. Otrzymaliśmy odpowiedź, że zamówienie pochodzi od innego źródła. Szczegóły menadżer opisał w odwołaniu.
Cenimy sobie naszą współpracę i chętnie będziemy ją kontynuować.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie polecam współpracy z Letyshops, ponieważ jednostronnie zmieniają warunki naliczania cashbacku bez wiedzy klienta po potwierdzeniu transakcji. Moja prośba: #1922625 Dokładniej: 24 grudnia złożyłem wniosek o zwrot gotówki za pośrednictwem Rentalcars. Czas oczekiwania: 90 dni. No cóż, myślę, że jest OK. Czekam. Napisałem do supportu z pytaniem, czy jest możliwość jakiegoś skrócenia czasu oczekiwania, dołączyłem paragony i numer rezerwacji. Wsparcie techniczne zaleca odczekanie 90 dni. 6 marca piszę do nich ponownie, aby zwrócili mi gotówkę na czas. Piszą, że zapiszemy się 23.03. Zwrot nie nastąpił, skontaktowałem się ponownie z pomocą techniczną, a oni odpisali mi, żebym poczekał jeszcze trochę, bo czas przetwarzania wynosi już 150 dni. Oznacza to, że jednostronnie dodali mi kolejne 60 dni do okresu oczekiwania, więc całkowity czas oczekiwania wynosi 5 miesięcy i nie jest pewne, że otrzymam ten zwrot pieniędzy. Nie polecam już współpracy z LetyShops i sam rezygnuję z ich "usług".
Dzień dobry
Czas zaksięgowania płatności uzależniony jest od czasu, jaki zajmie partnerom przesłanie nam informacji. Czasami mogą się zmienić. Rozumiemy, że spodziewaliście się wcześniejszego potwierdzenia zwrotu gotówki, spodziewaliśmy się również, że nagroda zostanie przekazana przed 23.03.
Gdy tylko dowiedzieliśmy się, że partnerzy potrzebują więcej czasu na sprawdzenie i przesłanie danych, natychmiast opublikowaliśmy prawidłowe terminy na stronie usługi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie spodziewałem się tego, ale to naprawdę działa. Wypłaciłem pieniądze na moją kartę w ciągu 30 minut.
Za każdym razem, gdy personel pomocniczy osiągał dno, wydawało się, że wszystko jest rozwiązywane z trudem, ale teraz niekompetentny pracownik nie potrafił rozwiązać problemu. Nie polecam. Chociaż korzystam z tej usługi od 4 lat...
Dzień dobry
Dziękujemy, że robisz u nas zakupy już od 4 lat. Jesteśmy pewni, że znasz wszystkie zalecenia serwisu, a także funkcje naliczania cashbacku.
Sprawdziliśmy informacje na Twoim koncie osobistym. W podanych we wniosku datach nie odnotowano żadnych wizyt w sklepie. W tym przypadku nie pobieramy prowizji od partnerów. Swoje przejścia możesz przeglądać w sekcji „Zamówienia i finanse” .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Naprawdę masz dobry apetyt, od Aliego nie było więcej niż 2,5%. Przez cały ten czas nie udało mi się nawet zebrać wystarczającej ilości pieniędzy, aby wypłacić środki, cóż, zostawmy to wam, najbardziej potrzebującym, ja idę do konkurencji
Dzień dobry
Sasha, stawki cashbacku są ustalane na podstawie umów z partnerami. Jesteśmy zainteresowani użytkownikami, którzy korzystają z zakupów online i składają wnioski o wypłatę środków. Polecamy zwrócić uwagę na programy „ Przyprowadź przyjaciela ” i „ Cashback bez zakupów ”. Pomogą Ci szybciej zgromadzić środki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ważne: wypłaty za polecenia są naliczane przez 1 rok Żegnajcie letyshopy! Żaden projekt tego nie ma.!!! Ale masz apetyt. Odchodzę do konkurencji.
Dzień dobry
Tak, cashback za zamówienia złożone przez poleconych klientów, którzy są z nami od ponad roku, nie jest przyznawany. Oto warunki korzystania z usługi. Od dłuższego czasu nie wprowadzaliśmy tego ograniczenia, aby użytkownicy mogli uzyskać więcej, ale nie zawsze możemy to zrobić.
Należy pamiętać, że z LetyShops możesz korzystać nawet nie dokonując zakupów . Możesz polecać nas znajomym i otrzymywać zwrot gotówki za ich zamówienia przez cały rok.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops