Wszystko jest wygodne, przejrzyste i szybkie. Ale jestem bardzo urażony brakiem szacunku, jakim obdarza się moich klientów, zwracając się do nich per „ty”. Przecież wśród Twoich klientów są nie tylko ludzie młodzi, ale i starsi.
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię!
Staramy się być bliżej i bardziej otwarci na naszych użytkowników, dlatego zmieniliśmy nasz styl komunikacji na bardziej przyjazny :) W żadnym wypadku nie staramy się okazywać niegrzeczności czy braku szacunku.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Powiem krótko: jestem mile zaskoczony kompetentną i przyjazną obsługą, jaką oferuje zespół LetiShops. Rozwiązywanie problemów jest bardzo szybkie i wyraźnie zorientowane na klienta. Dziękuję! Pomyślności dla firmy i wiele radości dla zespołu! Dziękuję, Anastasio!
Dzień dobry
Victor, dziękujemy, że jesteś z nami! ❤
Na pewno przekażemy Nastii nasze słowa wdzięczności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Katastrofa! Po zakupie za ponad 1000 euro i odczekaniu 5 miesięcy powiedziano mi, że nie przysługuje mi zwrot gotówki, ponieważ sklep nie odpowiedział... Mój numer skargi to #1761026. Zobaczmy, czy ktoś odpowiedzialny może zobaczyć, co się dzieje i podać mi rozwiązanie! Pozostali kupujący powinni zachować ostrożność, nie dokonujcie zakupów, spodziewając się zwrotu pieniędzy... zwrot ten nigdy nie nadejdzie, a wy będziecie mieli kłopoty przez pół roku.
Dzień dobry,
Przepraszamy za długie oczekiwanie.
Nie współpracujemy bezpośrednio ze wszystkimi sklepami, ale poprzez nasz specjalny program partnerski. Skontaktowaliśmy się z Tobą, prosząc o wyjaśnienie przyczyny utraty zwrotu, ponieważ sklep nie dostarczył nam żadnych informacji o Twoim zamówieniu. Niestety, nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi od sklepu, a to oznacza, że ponieważ my w Letyshops nie otrzymaliśmy prowizji, nie będziemy mogli zwrócić Ci gotówki.
W przeszłości udzieliliśmy już kilku pożyczek, korzystając ze środków firmy. Niestety, nie możemy tego robić cały czas.
Mamy szczerą nadzieję, że rekomendacje naszego agenta pomogą Państwu w przyszłych zakupach.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Serwis LetyShops działa świetnie! Obsługa klienta jest przyjazna, szybko i profesjonalnie odpowiada na pytania. Nie ma żadnych problemów z przyznawaniem zwrotu gotówki i wypłatą środków na inne konto! Główny konkurent Backit (ePN) ... ale dzięki programowi zwiększania cashbacku, LetyShops jest bardziej dochodowy! Chciałbym zobaczyć Endclothing. Więcej dobrych sklepów partnerskich!
Dzień dobry
Dziękujemy za wysoką ocenę! Miło, że jesteś zadowolony z usługi :)
Ciągle się rozwijamy i nawiązujemy kontakty z nowymi, ciekawymi partnerami. Śledź nasze aktualności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowita bzdura, bo to OSZUSTWO i nigdy nie odzyskasz swoich pieniędzy - cashback z tego bagna zawsze wynosi mniej niż 500 rubli, a wypłacić można tylko więcej niż 500 rubli... ogólnie rzecz biorąc, nie życzyłbym takiej aplikacji nawet swojemu wrogowi...
Dzień dobry
Szkoda, że taka opinia została uformowana.
Aby szybciej gromadzić cashback, polecamy zwrócić uwagę na programy „Cashback bez zakupów” i „Przyprowadź przyjaciela”.
Tak, istnieje limit przy składaniu wniosku o wypłatę. W tej chwili jest to 500 rubli. Jeśli nastąpią jakieś zmiany, dodamy informację o nich na stronie internetowej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa i dobre wsparcie, a także pozytywni i kompetentni managerowie. Podoba mi się duża liczba sklepów. Chciałbym, żeby powstał sklep Forever Living. Byłoby to popularne w wielu krajach.
Dzień dobry
Dziękujemy za miłe słowa! :)
Świetny sklep! Zarejestrowaliśmy Twoje życzenie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry, drogi czytelniku. Jako osoba, która kocha wszelkiego rodzaju technologie i innowacje techniczne, często eksploruję ogrom takiego dziecka Internetu jak YouTube i dlatego po prostu nie mogłem nie natknąć się na tak popularny kanał jak Wylsacom, gdzie dzielny Walentin Petukhov i jego świta transmitują różne innowacyjne technologie i po prostu o różnym sprzęcie, po prostu wyrażając swoją subiektywną opinię na temat pierwszych wrażeń z jakiegoś innego telefonu, tabletu, laptopa itp., itp., itp., na szczęście w naszych czasach nie ma szczególnych problemów z innowacjami technicznymi, a będąc subskrybentem tego kanału, oglądałem go z ciekawością, chociaż recenzji nie można nazwać obiektywnymi, ale są tworzone „z duszą”, a ludzie po prostu wyrażają swoje pierwsze wrażenia, z którymi możesz się zgadzać lub nie, jak mówią, sprawa każdego. I w pewnym cudownym momencie ekipa tego kanału zaczyna aktywnie reklamować kolejne dzieło Internetu w postaci sklepu BigGeek! Z ciekawości szybko klikam w link, widzę ładnie zaprojektowaną stronę sklepu i zwracam na nią uwagę, ponieważ w naszym mieście znalezienie większości oferowanych tam produktów jest dość problematyczne. Cóż, zwróciliśmy na to uwagę i dalej śledzimy wiadomości na kanale Wylsacom, a potem chłopaki zaczęli reklamować usługę cashback Letyshops, która działa szczególnie dobrze w połączeniu z BigGeek i w zasadzie sama w sobie jest bardzo dobra. A teraz odpowiedz mi na jedno pytanie: kto nie lubi rzeczy darmowych? To prawda, wszyscy lubią rzeczy darmowe, dlatego pobierz aplikację Letyshops, zarejestruj się i zacznij z niej korzystać stopniowo, obserwując, jak różne kwoty za zakupy będą zapisywane na Twoim koncie. Pierwszą rzeczą, która rzuca się w oczy, jest dość długi okres potwierdzenia zwrotu gotówki, ale ok, to drobiazgi, można poczekać, ponieważ wypłata środków jest możliwa od kwoty minimalnej 500 rubli. Nie będziemy zagłębiać się w warunki korzystania z usługi, ponieważ każdy zainteresowany może się z nimi zapoznać zarówno w aplikacji, jak i na stronie internetowej tej wspaniałej usługi. Więc korzystam z tej usługi i wszystko wydaje się być w porządku. A potem nadchodzi ulubione święto wszystkich: „Nowy Rok!” i nastrój jest dobry i nagle przychodzi mi myśl, że powinnam sprawić przyjemność sobie i swoim bliskim prezentami, i iskrzy się jasna myśl, żeby je zamówić w sklepie BigGeek. Pełen entuzjazmu otwieram aplikację Letyshops i przechodzę do sklepu BigGeek, gdzie zaczynam przeglądać asortyment produktów, które mogę zamówić, aby sprawić sobie przyjemność. Podjąwszy decyzję o zakupie, dodaję je do koszyka i rozpoczynam składanie zamówienia. Kierownik sklepu kontaktuje się z nami dość szybko i przystępujemy do płatności. Sklep z jakiegoś powodu nie wystawia faktury z możliwością zapłaty w dowolnym banku, lecz oferuje przelew pieniędzy na karty bankowe wszystkich rodzajów banków. To podejście nie jest zbyt dobre, ponieważ wydaje się, że przyjęliśmy ustawę o zniesieniu tzw. „roamingu bankowego”, ale mimo to ten „roaming” aktywnie działa, a ponieważ kwota zamówienia nie jest mała, to odpowiednio płacimy dodatkowe kilka tysięcy ciężko zarobionych drewnianych za przelew na kartę, bardzo nieprzyjemny moment, ale okej, jest cashback z cudownej usługi Letyshops, który przynajmniej częściowo to pokryje, ponieważ zamówienie jest na przyzwoitą kwotę i powinno być dobrze. Zamówienie dotarło, na koncie osobistym Letyshopu widnieje informacja, że zwrot pieniędzy jest w toku i powinien zostać potwierdzony za kilka miesięcy, to świetnie. Czekamy, nadchodzi dzień „Hee” i… (werble) i nic! Zwrot gotówki wciąż wisi w powietrzu, no dobrze, pomyślałem, jest przeszkoda, wszystko może się zdarzyć, poczekajmy jeszcze trochę. Mija tydzień, a tu dalej nic. W związku z tym postanawiam skontaktować się z tzw. „biurem obsługi klienta”, a dzielny kierownik serwisu Letyshops rozpoczyna ze mną dialog, podczas którego żąda ode mnie mnóstwa zrzutów ekranu dotyczących zamówienia, a potem wyskakuje moment, na który nie zwróciłem od razu uwagi, kwota wskazana w aplikacji Letyshops na to zamówienie jest niższa od kwoty faktycznie wydanej i wskazanej na koncie osobistym BigGeek, w związku z czym nie można naliczyć zwrotu gotówki i jeśli sformułuję pokrótce cały sens korespondencji z kierownikiem, to sprowadza się to do „czekaj na odpowiedź, nie wiadomo od kogo i nie wiadomo ile i być może zwrot gotówki zostanie Ci naliczony! Ale to nie jest pewne! Do tej pory sytuacja ta nie została w żaden sposób wyjaśniona, ponieważ BigGeek nie odpowiada ani nie komentuje tej kwestii, a Letyshops tylko wzrusza ramionami i się uśmiecha. To wszystko, koniec historii, po prostu stwierdzamy, że pieniądze nie mają zapachu, ale mimo wszystko, zanim cokolwiek zareklamujemy, szanujemy blogerzy i inne osoby działające w branży internetowej, chciałbym, abyście sprawdzili w praktyce funkcjonalność reklamowanych przez siebie usług i nie psuli sobie wizerunku reklamując nie te najbardziej sumienne, lecz te, które regularnie płacą wam za reklamę. To wstyd, smutek i irytacja, dlatego drodzy czytelnicy, bądźcie ostrożni przy wyborze usług i nie depczcie mi po piętach.
Dmitriju, dzień dobry!
Przepraszamy. Najwyraźniej partnerzy potrzebowali nieco więcej czasu na przetworzenie danych zamówienia. Po otrzymaniu prowizji status zmieni się na „Uznane”.
Dziękuję za pomoc i poświęcony czas na przesłanie mi informacji o zamówieniu. Kierownik utrzymuje sytuację pod kontrolą w trakcie trwania odwołania.
Mamy nadzieję, że wkrótce podzielisz się pozytywną opinią :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie polecam tej usługi. Już wcześniej zarabiali pieniądze bez pokrycia na zakupach swoich klientów, ale chciwość wzięła górę. Zaczęli po prostu kraść zwrot gotówki klientom. Nie mam na myśli drobnych rzeczy, które czasami nawet nie są wyświetlane, ale dużych zakupów. Po prostu ukradli mi ponad 30 tysięcy dolarów zwrotu gotówki i kazali czekać ponad pół roku, udając, że wysyłają prośbę do partnera. Dwukrotnie czekałem po 60 dni na odpowiedź od partnera, a potem dowiedziałem się, że mają możliwość otrzymania odpowiedzi od partnera w ciągu 1 dnia. Jeśli odpiszą Ci, że wysłali prośbę do partnera i musisz poczekać 30–60 dni, to wszystko jest kłamstwem, ponieważ odpisał Ci pracownik. A byli pracownicy tego oszustwa sami przyznają, że serwis ten wyłudza pieniądze od swoich klientów. Sprawdź, gdzie znajduje się adres prawny tego oszustwa. Przy tak dużych oszustwach nie można nawet pozwać tego obrzydliwego biura oszustów. Korzystam z usług cashback, które zaczęły przyjmować zwroty spoza naszego kraju. Tak naprawdę każdy zaczyna trochę kraść, ale Letyshop jest największym ZŁODZIEJEM!
Dzień dobry, Jewgieniju!
Jesteśmy uczciwi wobec naszych użytkowników, a wszystkie informacje na stronie są publicznie dostępne.
Od 2018 roku udało Ci się pomyślnie otrzymać i wypłacić zgromadzony cashback. Gdy pojawiały się trudności, zawsze staraliśmy się pomóc, dlatego myślimy, że mogą Państwo być przekonani o rzetelności świadczonych usług.
Współpracujemy ze wszystkimi sklepami nie bezpośrednio, ale poprzez specjalne programy partnerskie. Przetwarzanie wniosków składanych przez partnerów zajmuje trochę czasu i niestety nie jesteśmy w stanie przyspieszyć tego procesu. Również jesteśmy zainteresowani otrzymaniem odpowiedzi, gdyż tylko wtedy poznamy powody odrzucenia/utraty cashbacku.
Szczegółowe informacje dotyczące Twojego zamówienia zostały podane przez menedżera w wiadomości. Aby uniknąć takich sytuacji, zalecamy zapoznanie się z regulaminem sklepu oraz zasadami dokonywania zakupów z wykorzystaniem cashbacku.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ciekawe, właśnie podłączyłem usługę. Czas pokaże, jaka będzie jakość usług.